Amikor beindult a szülés, otthon vagy máshol, mi volt az első gondolat?
A lányomnál fájásokkal kezdődött, arra ébredtem hogy nagyon kell pisilnem, úgy éjfél lehetett. Első gondolatom: "Már megint ki kellene mennem!" és nagyon mérges voltam. Nem is mentem ki, aludtam még egy fél órát, aztán sétáltam ki a WC-re, és akkor derült ki hogy fájásokat érzek, mert a pisilés után sem szűnk meg az az érzés, aztán erősödött a fájás és rendszereződött. Ébresztettem a férjem, 3-ra beértünk a kórházba, 6-kor megvolt a lányom.
Az ikrekkel 35+5 hetesen már az utolsó pár nap nem voltam túl jól, fájogatott a hólyagom környéke, úgy döntöttem hogy megmutatom magam a kórházban, adjanak valamit rá, biztosan be van gyulladva. Kivártam a sorom, és megmásztam kétszer két emeletet (ide-oda küldözgettek, mire eldöntötték ki vizsgáljon meg), aztán az osztályon a doki közölte a vizsgálat után hogy 4 ujjnyira nyitva vagyok, irány a szülőszoba. Első gondolatom :"Még ma meglesznek?" És be voltam t.va, nem akartam még szülni, nem voltam rá felkészülve.
Aztán a szülésznővel mentünk fel a lifttel, és kérdeztem hogy akkor császár lesz, amikor közölte hogy simán kell megszülnöm őket, hiába faros a második baba, egyet már szültem és az első baba be van fordulva, nincs apelláta. Hát, egy darabig eltartott mire felfogtam, és nagyon nem akartam vajúdni és szülni!!!!!
Hála Isten gyors volt, negyed 12-kor vizsgált meg a doki, akkor tudtam meg ahogy szülök, negyed 2-kor megvolt A baba, 3 perccel később B baba.
2 éves kiscsaj és 4 hós ikerfiúk anyukája
Szia
Reggel 8.45 es 9 kozott wbredtem arra, hogy gorcsolok.
Egesz nap fajt miondenem...a derekam a hasam es a szemeremcsontom.
Delutan jott egy telefon, hogya ferjemnek vese gorcse van es hanyt.Jon erte a mento viszik az ugyeletre.
Rohantam a munkahelyere, de elvitte a mento addigra.Bementem utanna taxival a korhazba.Egesz nap ott ucsorogtem egy baromi kenyelmetlen szeken (azt is csak orak utan kaptam, mert pont egy fajasnal jott be egy doki es hozatott nekem).Atvittek minket egy masik korhazba az urulogiara.Amikor a ferjemet vizsgalta a dokino ram jott egy nevetogorcs.Olyan baromi vicces volt valami, de mar nem tudom, hogy mi...ez kb 11.30 korul volt ejjel.
11.45 korul haza akartam indulni es amikor felalltam a szekrol el kezdett folyni a vizem.Na ezen is rohogtem egy jot....addigra 15-18 percenkent jottek rendszeresen a fajasok.
Atsetaltunk ugy vizesen a szuleszetre megvizsgaltak a ferjem sajat felelossegre kijott a korhazbol.Haza ment a cuccomert.Erre haza akartak kuldeni, hogy meg nagyon sok ido van a bvabaig.Ejszakara ment maradhattam de delutan csak haza kuldtek 7-10 percesek voltak akkor a fajasok.1.5 ora utan mentunk vissza, hogy mar 5 percesek.Ez "este" 5-6 korul volt.Hajnali 1.34kor lett meg a kislanyom.Kalandos szules volt.Akar csak az eletunk elotte es azota is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!