Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Létezik olyan OKJ tanfolyam,...

Létezik olyan OKJ tanfolyam, amit érdemes elvégezni egy srácnak, de mégsem nehéz, koszos, fizikai melót lehet vele majd végezni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Létezik.
2012. szept. 7. 18:35
 2/9 sztbali válasza:
Elvileg létezik, de az elhelyezkedés nehéz lehet.
2012. szept. 7. 18:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Írnátok rá példát is? (Sajnos nem vagyok az a nagydarab, megtermett típus.)
2012. szept. 7. 18:40
 4/9 anonim ***** válasza:
CNC-programozó, villanyszerelő, elektronikai műszerész.
2012. szept. 7. 18:44
 5/9 anonim ***** válasza:
web-programozó, rendszergazda, méhész, szatócs, stb. rengetegféle van.
2012. szept. 7. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Szakács, cukrász, pincér, szállodavezető, barista, nyomdász, fordító stb.
2012. szept. 7. 20:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok-sok tippet, viszont a web-programozóról és a rendszergazdáról sok ellenvéleményt olvastam. Pl. azt mondják, hogy infó szakoknál úgysem a "papírt" nézik a munkaadók. Pedig amúgy Rendszergazdaként nagyon is szeretnék tevékenykedni.. :-S
2012. szept. 7. 22:16
 8/9 anonim ***** válasza:
én pont egy web-programozó szakot végeztem, és az az igazság, hogy semmi hasznos dolgot nem tanítottak, a legtöbb tantárgynál eleve úgy indultak ki a tanárok, hogy mindenkiről feltételezték, hogy tökéletes ért a programozáshoz...
2012. szept. 8. 00:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen.. Ráadásul hiába oktatnák neked a legfrissebb anyagot, az infó olyan gyorsan fejlődik, változik, hogyha nem tartod naprakészen az ismereteidet önszorgalomból, akkor egyre "versenyképtelenebb" lesz a tudásod - szerintem. :-(

Rendszergazdánál lehet picit enyhébben jelentkezik a dolog, de ezt már sztem. a munkahelye válogatja, ráadásul tartok tőle, hogy már egy ilyen melóhoz is kell a diploma.

2012. szept. 8. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!