Munkaügyin keresztül indul egy pincér tanfolyam. Jelentkeztem, a felvételin milyen kérdések várhatóak, és mit érdemes válaszolni hogy 100%-ra sikerüljön?
Szóval jelentkeztem egy ilyenre, igazából nem egy nagy álmom a meló, de jelenleg nincs más lehetőség és azért valamennyire még tetszik is. De fogalmam sincs, ha pl megkérdezik miért akarok az lenni, mit mondjak hogy jó benyomást keltsek, és 100%-ra felvegyenek. Tudnátok adni néhány tippet?
22/F
Valami teszt lesz tuti. Nálunk Bács-Kiskun megyében úgy volt/van, hogy lehet jelentkezni,aztán majd értesítik az illetőket hogy fáradjanak be és írjanak tesztet és majd ez alapján derül ki,hogy ki kerülhet be. egyik ismerősőm is indult egy ilyesmin, de az valami asszisztenses dolog volt, de sajna a teszten nem felelt meg. Volt 1-2 matekos rész is,volt olyan hogy 3 válasz közül kellett választani,stb.. pincérnél nem tudom.
Szerintem nincs szóbeli beszélgetés,nem kell készülnöd semmi frappáns szöveggel. Teszt után kiderül,hogy sikerült-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!