Renike230 kérdése:
Szerintetek érdemes-e recepciósnak tanulni, van e olyan ismerősötök aki recepciós kb mennyit kereshet egy recepciós és mennyire nehéz a tanfolyam?
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 21:37
1/2 anonim válasza:
Hát én láttam már olyan recepciós vagy irodavezető állást, ahova diplomát kértek... Bár kétlem hogy kellene hozzá.
Az én recepciós ismerősen 80-120 / hó között keresnek. Bár ők árgus biztonsági cégnél dolgoznak minimálbér + fekete lóvé és levonják a szabadságot belőle.
2/2 anonim válasza:
Létezik recepciós tanfolyam?
Döbbenet.
A kereset nagyon függ attól, hogy milyen cégnél vagy és hogy mit várnak el tőled. Van ahol csak ülsz/állsz a pultnál és azt ismételgeted egész nap, hogy harmadikon jobbra, meg elsőn szemben, és vannak helyek, ahol azért összetettebb az elvárás, nyilvánvalóan magasabb fizetésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!