Abortuszom lesz, első terhesség, és nagyon félek. Félek a fizikai és a lelki gyötrelmektől egyaránt. Hogyan éljem túl?
Kemény dolog ez nagyon! Ha már elhatároztad magad, akkor ne agyalj rajta. Tudatosítsd magadban, hogy egy mandula műtét az egész és ne engedd, hogy az agyadat eluralja a terhesség gondolata. Fel a fejjel!!!
(Örökbe adás?)
Szió!Bár, az én történetem más, nekem missed ab műtétem volt (10.héten elhalt a terhesség pedig nagyon vártuk őt :(), de szerintem a műtét ugyanaz. Befekszel, ha még nem szültél kapsz laminária pálcát ami kitágítja a méhszájat, ez nem kellemes, de pár pillanat az egész. Utána görcsölni fog a hasad kb 4 órát tágít és bevisznek a műtőbe, bekötik az infuziót, megkapod bele az altatót, kb 10 perc az egész műtét. Kihoznak, felébredsz pár órát bent maradsz és jöhetsz haza ha nincs lázad.
Nekem sajnos lelkileg annyira megterhelő volt, h végig bőgtem az egész napot, ezért belázasodtam estére, így csak másnap reggel mehettem haza :( Már 8 hete volt a műtét :'(
Amit vigyél magaddal: betét, éjszakait, én pl nagyon véreztem műtét utáni órákban, másnap már csak enyhe vérzésem volt. Bugyit, amit nem sajnálsz!A műtét utána egy erősebb mensit fogsz érezni, görcsökkel!Ha bármi kérdésed van csak írj nyugodtan!Kitartást!
Sehogy nem tudod megoldani? :( Szegény kis Picúr... A jelenlegi körülmények változhatnak. Ha én arra gondolok, hogy szegénységben nevelt fel az anyám, de szeretetben, nos nem gondolom úgy hogy jobban döntött volna ha abortuszra megy és én meg sem születhetek...
Bocs hogy ezt leírtam, de....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!