Abortuszom lesz, első terhesség, és nagyon félek. Félek a fizikai és a lelki gyötrelmektől egyaránt. Hogyan éljem túl?
"Abortuszom lesz, első terhesség, és nagyon félek. Félek a fizikai és a lelki gyötrelmektől egyaránt. Hogyan éljem túl?"
Szerintem a babád is hasonlót kérdezne: "Abortuszra megyek, első baba lennék, nagyon félek. Félek a haláltól. Hogyan éljem túl?"
:( Bocs...de egy emberi élet van a pocakodban....Te döntesz a sorsa felől..Te döntesz életről halálról. A gyilkosok nem kapnak halálbüntetést...ez a kis szerencsétlen lélek mit ártott? Anyagiakat hagyjuk...20 évesen nem arra fog emlékezni a gyerek, hogy 3 plüss állat helyett csak 2 volt neki...hanem, hogy mennyire szeretted....
Áhhh..nem vagyok abortusz ellenes...de ez nagyon szar kifogás, hogy az anyagiak miatt nem tartod meg.
Én a helyedben megszülném.
Addig a következő dolgok történhetnek:
- jobb lesz az anyagi helyzetem
- belátom, hogy a jelenlegi anyagi helyzetemben is fel tudom nevelni
- rájövök, hogy nem fogom tudni felnevelni, és rokonokra bízom vagy örökbe adom
Megértem, hogy így döntöttél, és ne foglalkozz senkivel, ha úgy érzed, hogy nem tudnád úgy felnevelni ahogyan Te szeretnéd, akkor helyesen döntöttél! Inkább arra gondolj, hogy így biztosan nem fogsz elgondolkozni se azon, 15- 20 év múlva, hogy ha nem lenne a gyerek akkor milyen jó életed lehetne...
Én igaz szeretnék kisbabát, de sajnos már nekem is volt vetélésem ami után megműtöttek, és sajnos tényleg ugyanaz az eljárás az abortusznál is! DE ne félj, nem fog fájni, inkább tényleg próbálj meg túllépni ezen, mert a lelki része sokkal nyűgösebb..! Döntsd el légy határozott, és ne félj! Nem lesz semmi baj! Lehet még gyereked!
22-esnél a pont.
Csak nehogy 10-15 év múlva majd keseregj, h miért nem tartottad meg!!! Nem tudhatjuk, mit hoz az élet.
Szegény baba! :-((
Ha olyan jó körülmények között nőttél fel, nem tudnának támogatni a szüleid, hogy megtartsd a babát?
Kár lenne megölnöd, ha van rá esély, hogy életben tudd tartani. Ha védekezés mellett is megfogant, annak oka volt. Hiába szülsz később egy tucat gyereket is, ez a baba halott lesz a te akaratodból, nem tudod visszahozni soha. Hogy számolsz majd el magad és a leendő gyerekeid előtt, hogy nekik joguk volt élni a testvérüknek pedig nem, csak azért, mert nem tudtál volna belőle elkényeztetett gyereket nevelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!