Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortuszom lesz, első terhessé...

Abortuszom lesz, első terhesség, és nagyon félek. Félek a fizikai és a lelki gyötrelmektől egyaránt. Hogyan éljem túl?

Figyelt kérdés
Védekezés mellett lettem terhes, nem beteg a babám, de a jelenlegi körülmények között felelőtlenség lenne megtartani. Ma kell befeküdnöm, segítsetek, hogy hogyan éljem túl. Mi fog történni bent, és utána?
2012. nov. 8. 09:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/123 anonim ***** válasza:
24%
Kedves előző, jómodorom megakadályoz abban, hogy beszóljak erre valami velőset... úgyhogy maradjunk abban, hogy nem jogilag is max ELhal... mint általában tíz megtermékenyült és fejlődésnek induló petesejtből átlagban 8 a terhesség különféle időszakjaiban, általában az első trimeszterben. Amikor egy nemi életet élő nőnek késik 1-2 hetet, majd erősebb formában megjön, az majdnem mindig abortusz. Ez van.
2012. nov. 9. 22:31
 32/123 anonim ***** válasza:
65%

Akkor maradjunk annyiban hogy nálam az hogy szétszaggatnak egy kis emberkét dobogó szívvel az gyilkosság, nálad ez még nem az a kategória!

Kinek hogy....

DE! Nem kell ide keverni azokat a picúrokat akik betegek és amiatt halnak meg... ez mééégis hogy jött ide?????

A jogilag vett élők között is halnak meg szívrohamban, meg úgy is hogy megkéselik, lapáttal agyonverik szerencsétlent. A kettő nagyon nem ugyan az!!!!

2012. nov. 9. 22:37
 33/123 anonim ***** válasza:
17%

Előző, bizony, nálam az embrió az egy embrió, nem egy "kis emberke"...

Egyébként szerintem tök felesleges itt kampányolnotok, szerintem a Kérdező mára már végképp eldöntötte, mi is legyen, még ha nem is írta még ki ide...

2012. nov. 9. 22:57
 34/123 anonim ***** válasza:
31%
A kérdező időközben valószínűleg már önző pénzéhességből meggyilkoltatta a saját gyermekét. Nincs már miről beszélni sem.
2012. nov. 9. 23:11
 35/123 A kérdező kommentje:
Azoknak akik támogattak, leírom, hogy megtörtént túl vagyok rajta. A lelki fájdalmak nagyobbak, a tesi elenyésző volt, ki lehetett bírni. Köszönöm mindenkinek aki támogatott, aki pedig nem, azok nem érdekelnek. Lehet még kisbabám és ez a lényeg.
2012. nov. 9. 23:26
 36/123 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok támogatást, sokat jelentett!
2012. nov. 9. 23:26
 37/123 anonim ***** válasza:
16%
Ha van igazság a földön, akkor nem lesz kisbabád és örökké kísérteni fog, akit most szétszabdaltattál.
2012. nov. 9. 23:35
 38/123 A kérdező kommentje:
Undorító vagy. Édesanyádat pedig sajnálom. Meg a környezeted is.
2012. nov. 9. 23:37
 39/123 anonim ***** válasza:
35%
Azért bocsi kérdező, de én inkább a babát sajnálom, nem téged!
2012. nov. 9. 23:48
 40/123 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, >99%, hogy teherbe eshetsz egy alkalmasabb pillanatában az életednek, bármit is magyaráznak itten a rosszindulatú fanyalgók. Vigyázz magadra, most még nyugodtan depizd ki magad, azután meg koncentrálj az előtted álló célokra és feladatokra...
2012. nov. 9. 23:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!