Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nehéz fizikai munkát végző...

Nehéz fizikai munkát végző nők. Terhesség alatt meddig tudtatok dolgozni?

Figyelt kérdés

Masszőr vagyok, napi 6-7 órában csinálom és muszáj dolgoznom amíg csak bírok, mert GYED-em nem lesz, se táppénzem, mivel sajnos nem jelentettek be.

Úgy gondoltam, 4-5 hónapos koromig jó lenne kibírni, bár nem tudom, nem ártok-e a babának, ha minden nap megerőltetem magam, hisz terhesség nélkül is nagyon kimerít a munkám.

2010. nov. 13. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez függ a teherbírástól és így mindenkinél más.Az én anyukám még a 39. héten is dolgozott (pék volt)

De tudok olyat is aki már a 8. héten kiíratta magát!

Ahogy te érzed!Szerintem!:)

2010. nov. 13. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:

én egy élelmiszerdiszkontban dolgoztam.

árufeltöltés, kasszászás, nem mondanám nehéz fizikai munkának, de könnyűnek sem. de felejtsük el a zöldséges ládákat, sörös rekeszeket, karton ásványvizeket, amit napi 8 órában emelgettem...

a 16. hétig dolgoztam, bár bírtam volna tovább is szerintem. úgy a 20-24. hétig ment volna simán, de pont akkor akart visszajönni gyesről egy régebbi dolgozó, így "váltottuk" egymást.

2010. nov. 13. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!En is masszor vagyok,es ezeket tudom ajanlani:

1.ne "hasbol" fejts ki erot,hanem hasznald a testsulyod/konyokod/alkarod

2.iktass be arc es talpmasszirozast(persze ha megteheted) ,mert addig is le tudsz ulni egy szekre

3.amennyire tudod tarts szunetet ket masszazs kozott

4.igyal!nehogy vegig dolgozz egy orat ivas nelkul,mert nem fogod birni

...egyenlore ennyi jutott eszembe,bar en szerencses voltam,mert bejelentett melom van es tappenzre mentem,de hozzateszem hogy vereztem ,ajuldoztam az elso trimeszterben.Szoval ha neked nincs semmilyen problemad siman birhatod akar a 6. honapig is,sot ha kicsi lesz a hasad az meg elonyosebb.

Ha barmi kerdesed van irj nyugodtan!

D.

2010. nov. 13. 22:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Eddig is inkább testsúlyráhelyezéssel masszíroztam és vizet is rengeteget iszom ha dolgozom, viszont az a baj, hogy olyan helyen vagyok, ahol csakis hátmasszázst végzünk és szünetem sincs (max. óránként 5 perc, mert egymás után jönnek az emberek kb. 15-25 egy nap, változó).

És azért is félek, mert már most iszonyatosan fáj a derekam, néha egészen lezsibbad, hogy nem bírok felállni ülésből.

2010. nov. 14. 00:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolsó: ezek szerint te a 6. hónapig masszíroztál?

Nem fájt a hátad?

Hisz akármilyen jól van beállítva az ágy, néha muszáj picit előredőlni, ha még egy nagy has is lehúz, attól félek, nem fogom bírni.

2010. nov. 14. 00:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem,nem dolgoztam,tappenzre mentem.Kiveve maganban,de az napi max egy volt...

Hat nem tudom mit tehetnel,a leirtak alapjan meg sem fogod birni,mert 5 perc orankenti szunet az nagyon keves,foleg h csak hatat masszirozol :-( ...

Nincs otletem,csak minel tobb erot tudok kivanni(es keves hatfajast)!Talan ha letellik az elso trimeszter jobban leszel,legalabbis nekem jobb lett a hatam/derekam,csak most par hete kezdett ujra fajni,de hirtelen oriasira nott a hasam(27 hetes vagyok).

D.

2010. nov. 15. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!