Van itt olyan aki dohányzik, dohányzott terhesség alatt? Puszta kíváncsiság, nem kell okoskodás
A barátnőm végig szívta, az eredmény asztma, allergia, és beszűkült légzőfelület.
A tüdőgyógyász kérdezte tőle, hogy a maga fia dohányzik? Majd mondta, hogy egyértelműen a dohányzás okozta jeleket látja a gyereken, és gratulált neki, hogy dohányzott terhesen.
A kicsi nagyon beteges, és gyakran fullad is.
Szóval a terhesség alatti dohányzás lutri. Lehet, nem lesz gond (most még), lehet lesz. Én nem dohányoztam terhesség és szoptatás alatt, egyáltalán nem nehéz megállni (pedig előtte egy dobozzal is elszívtam), ha fontos a saját gyerekem, akkor minimum, amit megtehetek érte. HIszen az életem adnám érte, pár szál cigit meg nem?
Minden terhesen dohányzó anyukát elvinnék szívesen a barátnőmhöz, hogy hallja, hogyan veszi sípolva a levegőt a kicsi, és egy sima nátha milyen fuldokláshoz vezet nála:( Ha hallanátok, biztos nem szívnátok.
Terhesség előtt napi 1 doboz cigi, terhesség alatt -meglepő módon SEMMI!!- szoptatás alatt sem!
Ami érdekes, hogy mióta nem szoptatok, hirtelen annyira megkívántam a cigit, hogy mostanában már rágyújtok. Kb. heti 1 doboz.
Első terhességem alatt is dohányoztam, meg most is, persze nem sokat, 7-8 szál a maximum, de ha itthon vagyok, inkább csak 4-5. És azt is hozzáteszem, hogy első négy hónapban nagyon sokat hánytam, akkor szinte rá se gyújtottam.
A kisfiam időre született, 3850 grammal, most a kislányomat 2300 grammra becsülték 32 hetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!