Ha van olyan anya aki terhesség alatt dohányzott. Lett e valami baja töle a babának, és ha lett milyen következményei voltak?
Unokanővérem végig dohányzott, sőt most a gyerek mellett is azt teszik. Nem lett semmi baja, amit most észre lehetne venni, de kitudja, hogy mi lesz később. Én amint megtudtam, hogy jön a manó azonnal letettem, ennyit semmi sem ér. Akarat kérdése a dolog szerintem.
Minden jót!
31 hetes
Barátnőm dohányzik terhesség alatt, és a babája kisebb mindig az UH szerint a koránál. Hogy ez a két dolog összefüggésben áll-e egymással, azt biztosan megmondani nem lehet.
Ezenkívül nekem több ismerősöm is van, akik egy-két szálat elszívtak terhesség alatt, és mindannyiójuknak egészséges gyermekük van. Persze ez ne bátorítson fel senkit! A dohányzásnak csúnya kockázatai lehetnek, nem szabad ezzel játszani!
Ne dohányozz ha terhes vagy! Kb. ugyanolyan mintha innál.
Előző válaszolónak írom, ha mondjuk az lett volna a kérdés,h. "alkoholista vagyok és terhesen is 2 naponta részeg vagyok, az baj?" akkor is azt mondanád,h. ez egy függőség és igyál ha innod kell stb,stb..? Vagy ha drogos a kismama és lövi magát? Az sem baj? Lényeg,h anyukának nehogy hiánya legyen és élje a kis életét mintha mi sem történt volna?
Sajnos én is dohányoztam kb. a 6.hétig amíg nem tudtam mi az ábra, de utána egyetlen egyet sem.
Aki ennyit nem tud megtenni a gyerekéért arról megvan a véleményem. Én az életemet odaadnám nem a cigarettát!!!
35 hetes kismama
Előző hozzászólónak:
Így van, igazad van!
35 hetes kismama
Szia! Én meg tudlak érteni. Míg nem voltam terhes, addig én is leszóltam a dohányzó kismamákat. Megfogadtam, ha terhes leszek, én nem gyújtok rá. Aztán terhes lettem, egyszerre letettem. Nagyon ideges voltam miatta, el is vetéltem... Most újra babát várok. Próbáltam letenni, de akkor nagyon rosszul vagyok és muszáj rágyújtanom. Félek, hogy beteg lesz, sőt rettegek, de múltkor annyira rosszul voltam, szédültem, hogy nekiestem a szekrénynek, rágyújtottam és jobban lettem. Sajnos a környezetemben szinte mindenki dohányzik, ezért is nehezebb, de próbálom kerülni a füstös közeget.
Nem akarlak rábeszélni, sőt!!!! Ha Neked sikerül, akkor minél előbb szabadulj meg a cigitől!
Egészséges babát kívánok! 25+2
(Jöhetnek a mocskolódások!)
Igaza van az előttem szólónak! Nagyon sokan eltitkolják! Még saját maguknak is hazudnak...
Mi legalább vállaljuk. (Igaz, nem vagyunk rá büszkék...)
Az előző voltam. 25+2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!