Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha van olyan anya aki terhessé...

Ha van olyan anya aki terhesség alatt dohányzott. Lett e valami baja töle a babának, és ha lett milyen következményei voltak?

Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 10:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
A széndioxid 4x erősebben kötődik a hemoglobinhoz mint az oxigén, vagyis aki dohányzik, annak anniyval kevesebb oxigénhez jut a babája. Nem lesz tőle semmi látható baja, max kisebb súllyal születik, aztán szépen előjöhetnek: asztma, tanulási zavar, enyhe mentális retardáció, stb. Nem javaslom.
2009. jan. 6. 19:17
 12/15 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudhatod,h. egészséges-e. Azért mert megvan keze lába?

Oxigén hiányos állapotban tartod a babát a hasadban. Szerinted az egészséges?

Próbáld ki milyen érzés.

De nem mocskolódásból írom.

Az előttem írónak 100%-ig igaza van. Évek múlva fog kijönni a hatása amikor majd lemarad az iskolában stb...és ez csak a legkevesebb.

2009. jan. 6. 19:23
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Én nem vagyok terhes viszont ezzel a cigizéssel kapcsolatban mindig az merül fel bennem, hogy akik pl pesten élnek és nap mint nap a szmogot lélegzik, aminek szerintem köze nincs egy kisvárosi levegőhöz, az nem káros??? Erre sose mondják hogy káros és hogy kismamák ne menjenek az utcára.... Hozzáteszem szerintem is káros a dohányzás terhesség alatt! De a buszmegállóban állni a belvárosban, vagy sétálni egyet ugyanilyen káros. Csak azt nem hangoztatja senki. Ez pont olyan mint a strandon veszélyes napozni és tuti bőrrákod lesz, de csóri kőművesek akik a tetőn lógnak napi 8 órában, nah hát neki semmi bajuk nem lesz..... Érdekes világban élünk:)
2009. jan. 6. 21:44
 14/15 anonim ***** válasza:
88%

Ennél már csak az jobb ha valaki cigizik terhesen és még a budapesti belvárosban is lakik. Vagy a Hungária körúton. :-/

Azt nem biztos,h. meg tudja tenni,h. elköltözik mert terhes de azt megtudná ha akarná,h. abbahagyja a cigizést. Legalább ne tegyen rá még egy lapáttal, nem?

2009. jan. 7. 19:40
 15/15 anonim ***** válasza:
95%

Dohányfüstben tartózkodtam nem én szívtam és asztmás a gyerekem.Amikor fuldokol átkozom magam,h nem volt több eszem és nem tettem semmit h elkerüljem a füstöt.

Az unokahúgom dohányzott és bevérzett majdnem h elment a babája 29 hetesen.

Ha ettől nem vagy képes megóvni a babádat,akkor mi lesz később???Olvasd el a gégerákot mi okozza!

2009. jan. 26. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!