Ha van olyan anya aki terhesség alatt dohányzott. Lett e valami baja töle a babának, és ha lett milyen következményei voltak?
Nem tudhatod,h. egészséges-e. Azért mert megvan keze lába?
Oxigén hiányos állapotban tartod a babát a hasadban. Szerinted az egészséges?
Próbáld ki milyen érzés.
De nem mocskolódásból írom.
Az előttem írónak 100%-ig igaza van. Évek múlva fog kijönni a hatása amikor majd lemarad az iskolában stb...és ez csak a legkevesebb.
Ennél már csak az jobb ha valaki cigizik terhesen és még a budapesti belvárosban is lakik. Vagy a Hungária körúton. :-/
Azt nem biztos,h. meg tudja tenni,h. elköltözik mert terhes de azt megtudná ha akarná,h. abbahagyja a cigizést. Legalább ne tegyen rá még egy lapáttal, nem?
Dohányfüstben tartózkodtam nem én szívtam és asztmás a gyerekem.Amikor fuldokol átkozom magam,h nem volt több eszem és nem tettem semmit h elkerüljem a füstöt.
Az unokahúgom dohányzott és bevérzett majdnem h elment a babája 29 hetesen.
Ha ettől nem vagy képes megóvni a babádat,akkor mi lesz később???Olvasd el a gégerákot mi okozza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!