Van itt olyan aki dohányzik, dohányzott terhesség alatt? Puszta kíváncsiság, nem kell okoskodás
Érdekes téma. Mindenesetre nem szép látvány egy pocakos kismama, bagóval a szájában.
Mégsem tudom elítélni, mert nem vagyok abban a helyzetben, nem vagyok láncdohányos, nem tudom, hogy milyen egy függőség hatása alatt lenni.
Az édesanyám dohányzott, amikor terhes volt velem, és gyerekkoromban is rágyútott a közelemben. Bevallom, felnőttként rosszul esett, mikor megtudtam, hogy dohányzott a terhessége alatt, még sírva is fakadtam. És utólag belegondolva az sem tetszik, ha egy gyerek előtt bagóznak. Valahol bánt, ugyanakkor azt mondom, hogy nem lett szerencsére semmi bajom, és dohányos sem lettem. Időnként "rászokok", olyankor napi 2 szálnál tovább nem megyek, és egyik pillanatról a másikra le tudom tenni.
Szóval fene sem tudja, hogy miként működik ez, mindenesetre senki felett nem török pálcát, mert nem vagyok a bőrében.
Bárki bármit mond, aki cigizik és nem tudja letenni a terhesség megtudtával, annak nem fontos a gyermeke.
Ha nem tartod annyira a fejlődő kis életet benned, hogy lemondj a saját káros szenvedélyedről, nincs miről beszélni.
Nem könnyű dolog, de igen is le kell tenni basszus,mert árt neki.
Lehet kifogåsokat keresni..de akárhányszor azt hozod fel , hogy " mert sokkal rosszabb lenne ha leraknám.." azzal csak azt bizonyítod, hogy semmi kitartásod, illetve a gyerekedet sem szereted annyira, hogy a reggeli kv cogo kombo helyett , ülj le a kis seggedre és reggelizzél... :)
Az én párom anyukája dohányzott a terhessége alatt, és a páromnak is sípol a tüdeje, plusz annyira károsodott, hogy szteroidos inhalátort kell szívnia minden nap egész életében. Annyira sípol, hogy nem tudok mellette aludni.
Plusz egyszer elvetélt a cigi miatt.
Mélységesen elítélem az ilyesmit, alap dolog amit a gyerekért meg kell tenni egy anyának. Most is dohányzik, hát várhatja h majd az unokát valaha is ott hagyom nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!