Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortuszom lesz, első terhessé...

Abortuszom lesz, első terhesség, és nagyon félek. Félek a fizikai és a lelki gyötrelmektől egyaránt. Hogyan éljem túl?

Figyelt kérdés
Védekezés mellett lettem terhes, nem beteg a babám, de a jelenlegi körülmények között felelőtlenség lenne megtartani. Ma kell befeküdnöm, segítsetek, hogy hogyan éljem túl. Mi fog történni bent, és utána?
2012. nov. 8. 09:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/123 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem annak a kis picúrnak ezerszer nehezebb volt ez a mai nap, mint neked.... és te választhattál, ő viszont nem!

Nem Ő kérte az életet, és utána ezt a kegyetlen halált sem :(

2012. nov. 9. 23:51
 42/123 anonim ***** válasza:
38%

Én spec továbbra is a Kérdező mellett vagyok, szerintem annyi történt, hogy az élete egy szerencsétlen pillanatában meghozta a szerinte legkevésbé rossz döntést, a legális, törvény adta keretek között.

A t. "magzatvédő"-csapat meg rájöhetett volna már, hogy hiába nyomkod piros kezeket, attól egy cseppel sem fog nőni az elfogadottságuk... amíg más emberek életébe és döntéseibe akarnak erőszakosan beleszólni, addig a többség utálattal fog állni hozzájuk, ennyi.

2012. nov. 10. 00:16
 43/123 anonim ***** válasza:
40%

Gondolkodj már, ti is más emberek életébe szóltok bele. Olyan szinten, hogy elveszitek tőlük az életet.

Borzalmas, hogy mi azért vagyunk megvetve, mert értéknek tekintjük az életet, de ti, akik élvezetből gyilkoltok, ezt elfogadhatónak tartjátok, csak mert a modern, pörgős életetekbe ez illik bele.

Én is szeretem a szexet, de ha gyereket kellene gyilkolnom érte, elgondolkodnék, hogy ér-e annyit.

Az is rettenetes, hogy a törvények támogatják a gyilkolást, hogy az ember élete ennyire nem érték. Könnyen hoztok döntést mások élete felett, hiszen a mai társadalomban ez már ennyire elfogadott. "Tekints rá úgy mint egy mandulaműtétre" Ennyi egy gyerek élete.

De abban igazatok van, hogy talán jobb egy gyereknek, ha nem kerül ilyen anyához. Remélem a következő gyermekeiteknek (ha mégis lesz nektek) meg tudjátok magyarázni, hogy a testvére miért volt egy kukába való szemét.

2012. nov. 10. 07:00
 44/123 A kérdező kommentje:
Nem más emberek döntésébe szólok bele. Az inkább Te vagy. Én a saját életem felett döntöttem. Az én felelősségem és nekem kell neki mindent megadnom. És ha csak 1 gyereket szeretnék (vagy az is bűn?!), azon érdekes soha nem gondolkodnék, hogy a második (aki az első helyett lett volna) a kukában végezte (az óvszerben). Hihetetlen hogy tudsz ennyire ítélkező és végtelenül gonosz lenni, úgy, hogy semmit nem tudsz a körülményekről. Szerintem az a rossz anya, aki úgy vállal gyereket, hogy nem tud neki enni adni, nem tudja eltartani, állami gondozásba adja. Ez felelőtlenség. Amit Te csinálsz, az pedig mérhetetlenül nagy gondosság. Te is bűnhődni fogsz érte, remélem. Ha van igazság.
2012. nov. 10. 07:59
 45/123 anonim ***** válasza:
43%

Hát szerintem sem csak a saját életed felett döntöttél... Ha szexel az ember ez is benne van a pakliban, hogy állapotos lesz! Ha tudod, hogy nem jönne jókor, és abortuszra mennél ha össze jön a baba, akkor miért fogsz bele?

Az egy másik kategória ha gumiban végzi, mert az még valóban nem élet, ezzel az erővel akkor sajnálhatnánk a maradék 10 milliót aki később ért oda :) (Bár passz hogy mennyien vannak, nem tudom)

De amikor már a picinek dobog a szíve, arra azt mondani hogy nem élet, és semmibe venni, szétszabdalni, megölni :(

Te nem sajnáltad a gyermekedet Kérdező? Mert még most is csak magadat sajnáltatod, az hogy a babával mi történt... ááá az semmi ugye???? Nem véletlenül vannak olyan orvosok akik nem végeznek abortuszt, nekik még van szívük!

A kérdésedben is: "hogyan éljem túl", egy fikarcnyit sem gondoltál arra hogy a babád nem fogja túlélni, hogy kegyetlenül fogják megölni! Tényleg inkább ilyenkor ha sehogy nem megy akkor az örökbeadás a megoldás, dehát az sem megy mert ugye azt meg nem tudnád elviselni, sokkal egyszerűbb megöletni mint egy olyan családnak adni akik szerették volna, és szeretetben felnevelték volna!

Majd ha lesz gyereked, meg fogod érteni mit is tettél most... eszedbe fog majd jutni hogy lett volna egy testvére akit ugyan annyira szerettél volna mint az élőt.

2012. nov. 10. 08:44
 46/123 anonim ***** válasza:
61%

Hé, emberek!Ez már azt hiszem teljesen túl ment a kérdésen!!A kérdező döntött, szerintem örök életére benne marad ez a dolog!Ne ítélkezzünk már mások felett!

Most komolyan, jobb lenne, ha megszülte volna, és pl nemtud neki enni adni, főleg ha tápszeres is lenne, nem tudná rendesen felöltöztetni, megfázna, beteg lenne, a gyógyszert miből fizetné ki??És még sok más dolog, amit mérlegelni kell, mielőtt valaki gyermeket vállalna!

Kérdező, nyugodj meg, lehet még babád, és ez a lényeg!A rosszindulatúakkal pedig ne törődj!

2012. nov. 10. 08:45
 47/123 A kérdező kommentje:
Nem törődök. Arra jó volt, hogy megtapasztaljam, milyen gonosz és rosszindulatú emberek vannak. Még egyszer köszönöm annak, aki támogatott. A vita így is eldőlt. SOHA nem fogom tudni elfelejteni.
2012. nov. 10. 09:08
 48/123 anonim ***** válasza:
33%
Hát szerintem az a gonosz aki megöleti a saját gyerekét
2012. nov. 10. 09:16
 49/123 anonim ***** válasza:
2012. nov. 10. 09:21
 50/123 anonim ***** válasza:
24%

#45, " Tényleg inkább ilyenkor ha sehogy nem megy akkor az örökbeadás a megoldás, dehát az sem megy mert ugye azt meg nem tudnád elviselni, sokkal egyszerűbb megöletni mint egy olyan családnak adni akik szerették volna, és szeretetben felnevelték volna! " - nézd, kedves "magzatvédő", nem, nem jobb megoldás. Ezt mint anno örökbeadott, és ott felnőtt gyerek, biztosan ki merem jelenteni. Azt gondolom, hogy amíg az abortusz lehetséges, addig az a kisebbik rossz megoldás, az örökbeadás akkor alternatíva, ha az abortusz már nem lehetséges.

Egyébként meg DE, kérdező a saját élete, és a saját méhe felett döntött, ami érinti egy másik ember életét is - igen az embrió apjáét, akiről a magukat magzatvédőknek nevezők általában mélyen hallgatnak. És a továbbiakban érinti az embrió életének LEHETŐSÉGÉT is.

Az érzelmi zsarolást meg sürgősen be kellene fejezni, azt gondolom.

2012. nov. 10. 09:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!