Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortuszom lesz, első terhessé...

Abortuszom lesz, első terhesség, és nagyon félek. Félek a fizikai és a lelki gyötrelmektől egyaránt. Hogyan éljem túl?

Figyelt kérdés
Védekezés mellett lettem terhes, nem beteg a babám, de a jelenlegi körülmények között felelőtlenség lenne megtartani. Ma kell befeküdnöm, segítsetek, hogy hogyan éljem túl. Mi fog történni bent, és utána?
2012. nov. 8. 09:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/123 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, tudok neked olyan vizsgálatot is hozni, ami a 17. hétre teszi, de kb az a legkorábbi, és nem sikerült reprodukálni.

A 21. hetes magzattal mi lett?

2012. nov. 10. 16:54
 92/123 anonim ***** válasza:
Sajnos pár hetes korában meghalt agyvérzésben és keringés összeomlásban. Általában akik ennyire hamar születnek, nem sikerül megmenteni...
2012. nov. 10. 16:57
 93/123 A kérdező kommentje:
Sztem akkor az tény, hogy 12. hét előtt nincs fájdalomérzet.
2012. nov. 10. 17:15
 94/123 A kérdező kommentje:
Én az ilyen szülőket viszont nagyon sajnálom, 21. hetesen elveszíteni egy babát, akit akartak...nagyon rossz lehet...
2012. nov. 10. 17:24
 95/123 anonim ***** válasza:
0%
#92, na ya, úgy rémlik a világon már volt 21. hétre született, akit sikerült megmenteni, Magyarországon még nem hallottam ennyire korairól.
2012. nov. 10. 17:29
 96/123 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz... Sajnos a koraszülött intenzíven nagyon sokan halnak meg, ezért minden szülőnek azt mondjuk, hogy készüljenek fel erre is. De nem kell ehhez 21 hetesnek lenni, volt 27 hetes ikerpárunk is, akik túlélhették volna, ha a barom orvos idejében megcsászározza a kismamát, nem pedig engedi őket 30 óráig vajúdni, majd mire félig kijött az egyik, visszatuszkolni, és úgy megcsászározni... A legtöbb műhiba a szülészet területén van.
2012. nov. 10. 17:32
 97/123 anonim ***** válasza:
31%

Na álljon meg a menet!!! Én aztán semmi rosszat nem kívántam neked, te milyen jogon kívánsz? De tudod mit? Én soha nem kerülök ebbe a helyzetbe mint te! Ha nem akarok gyereket mindent megteszek azért hogy ne legyen! Ha mégis besikerül? Akkor megszülöm, ha semmiképp nem tudom megtartani örökbe adom! Egyetlen egy alkalommal lennék az abortusz mellett, ha veszélyeztetné az egészségemet!

Egyébként, ha esetleg még ilyesmi történne veled egy jó tanács! Ne a teherbe esés rovatba irkálj ilyen kérdéseket, mert itt vagy kisgyerekesek, vagy babára várók vannak, vagy babára vágyók, szóval itt nem sokan értik meg a magad fajtákat!

2012. nov. 10. 17:59
 98/123 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ezt mire irtad most, en annak kivantam rosszat, aki nekem is azt kivanta...ha te nem, akkor neked termeszetesen nem. es sajnos SOHA nem tudhatod, hogy milyen helyzeteket produkal az elet...
2012. nov. 10. 18:07
 99/123 anonim ***** válasza:
100%
Azért vettem magamra mert én is a "magzatvédők" táborában vagyok. De akkor így persze más.
2012. nov. 10. 18:18
 100/123 A kérdező kommentje:
Mivel a válaszok között csak annyit tudok megállapítani, hogy ki melyik oldalon áll a 2 közül, ezért nem tudom ki mit mondott és ez hány ember. Természetesen senkinek nem kívánok rosszat, aki nekem sem kívánt. Ahogy korábban leírtam a nézeteket tisztelem, attól még hogy más. HA tud normálisan, nem aljas módon kommunikálni.
2012. nov. 10. 18:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!