Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/357 anonim ***** válasza:
Lányok!valami nagyon nem oké velem egyre jobban érzem azt a mindjártmegjön érzést, hol van még a szombat, mindig napra pontosan jön meg és csak előtte lévő este fáj a hasam, megyek a wc-re de semmi, hál istennek nem erősen csak enyhén, de akkor is... idegesít. Az előbb is úgy éreztem hogy mejött de semmi csak folyásom van norális ez???? szerintem most is elnézek amúgy is állandóan pisilni járok. Szétrobbanok az idegességtől félek hogy megjön, volt valaki így? hasonló cipőben?edina
2012. nov. 21. 10:56
 292/357 anonim ***** válasza:
Nyugalom Edina! Ez még ne adjon okot az idegeskedésre, még bármi megtőrténhet. Nekem most jött meg, és nagyon örülök, hogy ennyit segitettek a teák, hogy nem voltak görcseim, talan kb 2 percig, ami máskor 5 napig tart, és ideges sem voltam, és az arcom is kitisztult nem patis már. Most néztem meg a ciklus.hu-n a peteérésemet, es olyan napra esett, hogy nem is voltunk együtt az nap, serm azelött való nap, sem utána való nap. Sajnos igy jött ki, a párom sokáig dolgozott, és meló után alvás, és persze elszámoltam a pé,met ez is a tea hatása volt, nem akkor volt amire számoltam, mivel most mondhatni normálisan jött, ami utóbbi hónapokban 37, és 52 nap volt, most meg 32, nálam ez a normális. Ja még annyi, hogy most nem vettem észre a nyúlós nyákot, lehet, hogy nem is volt, máskor meg volt. A lényeg, hogy tovább teázom, van akinél kell 3 hónap, amig kifejti hatását. A következő menzim dec 23án lenne esedékes, és már türelmetlen vagyok, akkor már tudnám hogy sikerüle Karácsonyra, hogy 3an tölthessük az ünnepeket:) Megy a drukk továbbra is! Lia
2012. nov. 21. 11:39
 293/357 anonim ***** válasza:
Légyszi leírnád a teát milyet iszol és hogyan, gyűjtöm a teás tapasztalatokat ki hogyan fogyasztja, szerintem ha a napokban megjön én is elkezdem a teázást! Nagyon furcsa érzésem van hullámokban jön rám ez az érzés, tényleg mintha mindjárt megakarna jönni. Félek attól hogy újabb várakozás után megint pofont kapok....., de legalább itt lesztek, ugye jövő hónapban is együtt itt leszünk egymásnak???
2012. nov. 21. 12:04
 294/357 anonim ***** válasza:
Cickafarkat, és palástfü teákat iszom. Cickát menzim 4 napján kezdtem el inni, nem ajánlatos menzi kezdettekor inni, mert vérbőséget okoz. Ezt ittam a ciklusom 14 napjáig. 16. nap palástot kezdtem, de nem ittam végig mig megjött a menzi, mert nagyon hányingerem volt, és hánytam is tőle eslo nap, mert, elég gyenge nekem a májam, igy a palástot csak pár napig ittam. Reggel és este fogyasztottam, 2 teás kanál füvet leforráztam 2,5 dl vizzel, a cickát 1O percig , a palástot kb 6.7 percig hagytam állni csak, a palástnál igy hatásosabb. Néha tettem pici mézet is bele. Nem ajánlatos fém eszközöket használni, én az adagoláshoz müanyag kanalat, a szüréshez pedig müanyag szürőt használtam. Elsö sorban azért kezdtem el inni, hogy rendbe tegye a ciklusomt, ami az utóbbi idöben nagyon rendszertelen lett. Már 1O éve mensizem , és mindig kibirhitatlan az elsö napom, nem csinálok az nap semmit sem, de ma pörögtem, és alig érzem, hogy van menzim. Csak ajánlani tudom!!!
2012. nov. 21. 15:27
 295/357 anonim ***** válasza:
Lányok az csodás lenne, ha a karifa alá meglephetném a családomat egy pozi teszttel, szép ajándék lenne :-). Lassan elmúlik a mensim és újra szép napok elé nézek én is! Lia nagyon sajnálom, hogy ez a hónap nem sikerült neked, de fel a fejjel, fog csak időbe telik egy kicsit!! Én ma megyek szaunázok egyet, terhesen úgy se tudok majd :-), tegnap red-bullt ittam, azt se lehet majd... Szép estét mindenkinek- hajni voltam
2012. nov. 21. 18:45
 296/357 anonim ***** válasza:

Hajni én is pont ugyan így állok a dolgokhoz mint te:)Energiaitalt ittam én is a napokban meg sört:D és lassan nekem is elmúlik és akkor hajrá lesz!:)

Tina voltam

2012. nov. 21. 21:36
 297/357 anonim ***** válasza:
;-) na én már alig várom !!! A hónap legjobb hete :-))) Ha mindenki letesztelt Eszti indíthatná a decemberi kérdést, mert már annyit írtunk ide, hogy nem lehet követni :-) hajni voltam
2012. nov. 21. 22:38
 298/357 anonim ***** válasza:
Hahhhó Eszti!! MA CSÜTÖRTÖK VAN!! Izgulok veled együtt mi lett? ugye nem jött meg? csinálsz tesztet hamarosan?írj nagyon várom Edina
2012. nov. 22. 07:51
 299/357 anonim ***** válasza:
Szia Eszti! Én is belestem ide, hogy mi van a teszteddel, nagyon várjuk!!! TErmészetesen ha kisbabás vagy, akkor nem kell a decemberi kérdést neked indítani, akkor átruházzuk azokra akiknek ebben a hónapban nem sikerült... Nagyon szorítok neked, remélem csak azért nem írsz mert a nagy örömtől cigánykerekeket hánysz a pároddal :-) én most elindulok magyarországra, jó pár napig nem leszek, de amint megjöttem végig olvasom, hogy mi történt veletek
2012. nov. 22. 09:21
 300/357 A kérdező kommentje:
Sziasztok Lányok!A mai nap nem jött meg,de a teszttel várok mert lehet csak késik.De viszont jó jelnek veszem hogy még fáj a mellem menzi napján már nem szokott fájni,és görcsölgetek ami akkor szokott lenni mikor megvan de nincs vérzés,úgyhogy hétfőn eldől minden ha addig nem jön meg.Izgulok nagyon,de úgy is jövök addig :)
2012. nov. 22. 17:07
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!