Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
 351/357 anonim ***** válasza:
Pont ma reggel gondoltam rád Böbe, hogy vajon mi lehet veled!!! Nagyon örülök, hogy jól vagytok!!! Szívesen hallanánk rólad is újra. Gondolom sokat pihensz! minden jót neked. :-) hajni voltam
2012. dec. 9. 12:17
 352/357 A kérdező kommentje:
Örülök Böbe hogy minden a legnagyobb rendben veletek,remélem majd még jelentkezel.Boldog babavárást :)
2012. dec. 9. 22:23
 353/357 anonim ***** válasza:
mi újság veletek lányok??? Remélem szépen kezdődött az újéb mindenkinél. Én már a 11. hétbe léptem és sokat gondolok rátok, hogy ki az akinek azóta sikerült!!!! Puszi mindenkinek: Hajni
2013. febr. 1. 09:22
 354/357 anonim ***** válasza:
Helló Hajni! Jó egészséget nektek!!! :) Én majd csak hétfőn tudok írni hogy hogy sikerült akkor derül ki!.... puszi Edina
2013. febr. 1. 09:57
 355/357 anonim ***** válasza:
Megjött persze ahogy eddig mindig is most pedig kezdem a kivizsgálásokat sorra járom a vérvételeket és az orvosakat!Nekem ennyit a természetes teherbeesésről!E.
2013. febr. 5. 06:35
 356/357 anonim ***** válasza:
Sajnálom Edina, de hidd el meglesz a válasz mindenre és sikerülni fog, még olyan fiatal vagy, van bőven időd!!! Tudom, hogy az ember türelmetlen, én is elmentem dokihoz az 5. hónapban és tüszőrepesztő injekciót kaptam így sikerült teherbe esnem első próba volt a szuri... ki gondolta volna!!! Jó lenne ha a többiek is megtalálnának minket egy kis beszélgetésre!!! Fel a fejjel Edina!!!
2013. febr. 6. 19:18
 357/357 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy a másikhoz is írtam már, de itt nem osztogatják a tüszőrepesztőt sajnos busás ára van amit én nem tudok megfizetni!!! Sajnos ez van!Jaj de ahoz tüsző érés is kellene nekem nem dolgozik az egyik petefészkem most derült ki minap!Fél esély.... sőt túl vastag a mnyhártyám, sőt túl magas az ösztrogén soroljam még..... ez jutott pedig tényleg tök egészségesnek érzem magam és mégis ezek vannak velem!Nem nagyon reménykedem a természetes gyógyszer mentes tüszőérésben sem a teherbeesésben sem!Nekem ezt dobta a sors sajnos ez van!üdv. Edina
2013. febr. 7. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!