Nagyon drukkolok kedves kérdező, hogy tényleg ne jöjjön meg még jó sokáig:)
Pár nap és tényleg rendbe jössz, tudom milyen ez Edina:)Nekem pluszba még olyan görcseim voltak mint még soha de az is elmúlt, túléltem és a következő nemvárt dec.16.Kicsit előbb mint 20:)
Tina voltam
2012. nov. 23. 22:27
312/357 anonim válasza:
Edina, fel a fejjel, nagyon az elején vagytok még ti is, hogy ilyen hamar kedvedet szegje a negatív teszt. Eszti, légyszi amíg nincs mensid ne tegyél fel tampont, még a végén összeszedsz valami fertőzést, mert mi van ha babás vagy és akkor éppen nem kéne. Tudod terhesen nem olyan tuti az immunrendszer... drukkolok neked. Böbe remélem jól vagy, gondoltam rád miután átszeltem az országot, főleg Kecskemét környékén... Remélem mind jól vagytok és én csatlakozok a decemberi kérdéshez is nagyon szívesen. Már múlóban a mensim... új ciklusgörbe, új remények, vettem ovutesztet is, új terhesteszt a dm-ben, és szívom magamba a magyar levegőt, meg anyum sütijét is sajnos... hajni voltam és szép hétvégét mindenkinek. Zsófi remélem te is jól vagy!!!
2012. nov. 23. 23:15
313/357 cavalli válasza:
Köszi Hajni jól vagyok. Olyan mint, ha nem lennék terhes. Nincs rosszullét csak mellfesz. illetve estére puffadás. semmi görcsölés. Eszti írd meg mi lett a teszt eredménye.
2012. nov. 24. 08:26
314/357 anonim válasza:
akkor zsófi szerencsés terhességed lesz, bár nekem a 6. héttől egész nap hányingerem volt a 12. hétig, az piszok kellemetlen volt. hajni
2012. nov. 24. 10:41
315/357 A kérdező kommentje:
Tina köszönöm hogy szorítasz és persze nektek is csajok.
Azóta nem tettem tampont fel csak ha megjön,amúgy ma is görcsölgettem attól féltem hogy megjön de még semmi,már nagyon várom a hétfőt.Zsófi mikor nem jött meg te is görcsölgettél úgy mint amikor van menzid?
Jó hétvégét mindenkinek :)
2012. nov. 24. 17:11
316/357 anonim válasza:
Eszti le a kalappal előtted, én már tuti teszteltem volna :-)
2012. nov. 24. 17:53
317/357 cavalli válasza:
Nem. Ebböl us gondoltam h vmi nem stimmel. Elötte 2 nappal még görcsöltem, aztán mintha elvágták volna.De azután pár nappal ismét, ma meg délutántól folyamatosan. :(
2012. nov. 25. 01:55
318/357 A kérdező kommentje:
Sziasztok Csajok!Én is csatlakozom a Decemberi kérdéshez,sajnos tegnap este elkezdtem barnázni.Teljesen kivagyok bukva,ááááááá nem hiszem el.
2012. nov. 25. 10:51
319/357 anonim válasza:
Eszti a barnázás még nem jelenti semminek a végét vagy a kezdetét. Vérzel most rendesen? ha nem , akkor csinálj egy tesztet és annak alapján döntsd el, hogy akkor most mi van. sok kismama barnázik az elején, nem mindenkinél jelez mensit. kérlek írj, hajni voltam
2012. nov. 25. 16:00
320/357 anonim válasza:
Ez így van ha csak barna akkor az még "természetes" is lehet mielőtt meg kéne jönnie de nem fog!:)Nekem is volt egy napig barnázás mensi előtt 2 nappal asszem de már előtte 2 nappal tudtam hogy baba van ergo meg is ijedtem, hogy hiába lett pozi a tesztem mivel barnázok meg fog jönni de nem jött!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!