Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
 331/357 anonim ***** válasza:

Hogy érted hogy az utolsó próbálkozás?Utána védekeztek?Remélem nem lesz rá szükség!!

Tina

2012. nov. 27. 19:23
 332/357 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos. Abba hagyjuk, mert nagyon megvisel ez mindkettőnket, és tényleg a legjobb ha most pár hónapig ezt hagyjuk addig meg kivizsgáltatjuk magunkat! Megbeszéltük nem figyelünk semmit, nem számolgatunk, nem hőmérőzünk. Ha pedig minent rendben találtak, megnyugszunk hogy nincs semmi baj, és újra belevágunk! Viszont még itt van a december ebben bízom....
2012. nov. 28. 06:21
 333/357 anonim ***** válasza:

Beszereztem magamnak egy ciklusmontiort.Én ebben bízom pluszba még decemberben:)

Tina voltam

2012. nov. 28. 14:32
 334/357 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárból? Hol vetted?
2012. nov. 29. 06:18
 335/357 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok, újra itt vagyok! Nálunk zuhog a hó! Milyen az a ciklus monitor??? Leírnád nekünk, légyszi!? Nekem a napokban lesz peteérésem, a jobb oldalon, ahol a multkor nem repedt meg a tüsző :-(, nos remélem most fog. A kismamik nem írnak, Böbe teljesen eltünt, remélem mind jól vagytok!!! Van egy angol ciklusvezető görbe, nagyon tuti, rengeteg információt közöl, és jelzi, hogy mikor lehetséges a megtermékenyülés, minden napra tartogat valami infót, ovu után meg az esélyeidet százalékban megmutatja, ha beírogatod, hogy mik a tünetetid napról napra. Legyen szép napotok, én ma beszélek a jóssal, nagyon izgulok, már aludni se bírtam. hajni
2012. nov. 29. 08:47
 336/357 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok Hajni légyszi írd meg mit mondott neked! Még nincs kitéve a kérdés hogy ki nem várja decemberre 16. körül ?? :D Lehet azért tűntek el a csajok mert ők már ott vannak :) A kismamik meg a terhesség rovatba írnak már! :) NE FELEJTSETEK EL MINKET!!!! :)
2012. nov. 29. 08:58
 337/357 anonim ***** válasza:

Persona a neve de sajnos Mo-n nem lehet kapni.Legközelebb csak Ausztriában, én is onnan hozattam ismerősön keresztül:)Annyi baj van, hogy mivel nekem most 2.-án lesz Pé-m így ebben a hónapban csak a tesztjeit tudom használni mert ez annyira jó kis készülék, hogy mikor megjön akkor egyből be kell írni frissen az adatokat és végigköveti a ciklust.Jelez akkor is amikor kell ovutesztelni és nem nekem kell számolgatni, hogy na akkor most mikor csináljam meg a tesztet hanem a gép villog sárgán.Szerintem szuper kis gép és sajnálom,hogy itt nálunk nem kapható:(Persze így most csak a tesztjeit használom meg pluszba még sima ovutesztet is a biztonság kedvéért:)

Tina voltam

2012. nov. 29. 12:42
 338/357 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nálunk is lehet kapni a Personát! Megnézem mit tud és ha tényleg bevállik neked Tina akkor én is beszerzem. A jóslásról annyit, hogy - ne nevessetek, aki nem hisz benne megértem, - de el vagyok átkozva!!! Hosszú lenne leírni mindent, de ki ne hinne benne, amikor annyi mindent közölt az illető anélkül, hogy ismerne. Meglátta a betegségem, a múltamról pontos információkat adott... sorolhatnám nem akarom most. Azt mondta, hogy minden jól sikerül akkor 1-2 hónap múlva várhatom a teherbeesést. Lányok, nem tudom, hogy ti hol lesztek akkor, vagy lesz e még a csapatból bárki is itt, de nagyon kíváncsi vagyok. A legjobb az egészben, hogy nem én kerestem fel őt, hanem egy régi ismerősöm akarta megtudni, hogy én mikor leszek várandós. Elküldte neki egy képemet és azt mondta soha, ha nem segít rajtam. Szellemek vannak hozzám tapadva és a nagymamám is itt van körülöttem, ő küldte a lányomat, nélküle nem sikerült volna. Azt tudni kell, hogy a nagymamámra nagyon haragudtam mert soha nem kértem tőle semmit, de egyszer igen és akkor visszautasított. Ez fájt nagyon, mert én voltam az egyetlen unokája aki törődött vele és meglátogatta... Úgy halt meg, hogy ezt sose beszéltük meg, persze találkoztunk továbbra is, de én még mindig haragudtam rá... A nagymamám nem tud elszakadni, itt lebeg, de segített... Mikor ezt elmondta a jós, akkor egyből megkönnyebbültem a mama íránt... nah majd mesélek ha érdekel titeket persze... hajni
2012. nov. 29. 13:02
 339/357 anonim ***** válasza:

Ez a jósdolog engem is érdekel de sokan lehurrogtak, hogy hülyeség pedig én szívesen kipróbálnám:)

Tina

2012. nov. 29. 13:47
 340/357 A kérdező kommentje:

Szia Hajni akkor biztos hogy bejön a jóslat,apám élettársa is volt kb 2 éve és azt mondta hogy vigyázzon magára mert valamilyen betegsége lesz,rá 1 évre az epélyével műtötték.Én is szívesen elmennék egy jóshoz és én olvasnék még ilyet.:)

Megvan a következő kérdés:Ki bízik a decemberi hónapban,hogy végre bebabásodik?

2012. nov. 29. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!