Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?
Hogy érted hogy az utolsó próbálkozás?Utána védekeztek?Remélem nem lesz rá szükség!!
Tina
Beszereztem magamnak egy ciklusmontiort.Én ebben bízom pluszba még decemberben:)
Tina voltam
Persona a neve de sajnos Mo-n nem lehet kapni.Legközelebb csak Ausztriában, én is onnan hozattam ismerősön keresztül:)Annyi baj van, hogy mivel nekem most 2.-án lesz Pé-m így ebben a hónapban csak a tesztjeit tudom használni mert ez annyira jó kis készülék, hogy mikor megjön akkor egyből be kell írni frissen az adatokat és végigköveti a ciklust.Jelez akkor is amikor kell ovutesztelni és nem nekem kell számolgatni, hogy na akkor most mikor csináljam meg a tesztet hanem a gép villog sárgán.Szerintem szuper kis gép és sajnálom,hogy itt nálunk nem kapható:(Persze így most csak a tesztjeit használom meg pluszba még sima ovutesztet is a biztonság kedvéért:)
Tina voltam
Ez a jósdolog engem is érdekel de sokan lehurrogtak, hogy hülyeség pedig én szívesen kipróbálnám:)
Tina
Szia Hajni akkor biztos hogy bejön a jóslat,apám élettársa is volt kb 2 éve és azt mondta hogy vigyázzon magára mert valamilyen betegsége lesz,rá 1 évre az epélyével műtötték.Én is szívesen elmennék egy jóshoz és én olvasnék még ilyet.:)
Megvan a következő kérdés:Ki bízik a decemberi hónapban,hogy végre bebabásodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!