Eszter888 kérdése:
Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?
Figyelt kérdés
Várok mindenkit2012. nov. 7. 09:31
281/357 A kérdező kommentje:
Tina,Lia és Hajni!Írok a Mikulásnak hogy én azt kérem tőle hogy nektek pozi legyen a tesztetek és a Jézuskától is ezt kérem,még az Istent is kérem hogy sikerüljön,pedig egyáltalán nem imátkozom.De remélem hogy most segít és mindannyian eggyütt babázhatunk.
2012. nov. 20. 22:30
282/357 anonim válasza:
Legszívesebben én is elküldtem volna a p....ba, de inkább írtam neki egy levelet, hogy ne hordja már fent annyira az orrát... enyhe célzásokkal.. talán veszi a lapot és észhez tér. eszti még 2 nap és teszt!!! nagyon drukkolok neked is!!! és piszok kíváncsi vagyok az eredményeitekre!!!
283/357 A kérdező kommentje:
Szia Hajni!Hát remélem hogy a nagy okoskodás mellett van annyi esze és vette a lapot.Ráeszmél arra hogy mit írt neked és elnézést kér amiért ilyen gonosz és sértő üzenetet írt.Szerintem ez lenne a minimum amit illene megtennie.Már én is nagyon izgulok,remélem jót jelent nálam hogy görcsölgetek de nincs menzi.
2012. nov. 20. 22:56
284/357 anonim válasza:
Óóó Hajni!! Az a "barátnő" inkább csak hátráltat minthogy lelkileg támogatna. Mintha az én kedves anyósomat hallottam volna, neki az a dumája hogy én annyira rá idegeskedős típus vagyok hogy azért nem sikerül, mert ugye ő elsőre gyógyszer mellett teherbe esett a párommal és csak 2 szemet hagyott ki. Az ilyenre pöc röff bedurran az agyam, ki az aki hónapok / esetleg ÉVEK / után ne idegeskedne hogy mi lehet a baj. Nekünk is ha most nem siekrült mi is csak a decemberben bízunk december 5. lenne következő peteérésem utána hagyjuk a babaprojektet pihenni ha nem sikerült most tényleg.... nagyon bele vagyok kissé keseredve, persze a reményt nem adom fel, csak azét mégis rosszul esik ez a pofon az élettől. Mások miért érdemlik meg akik nem is akarnak igazán gyereket.... edina voltam
285/357 anonim válasza:
Elfelejtettem írni hogy ma megint sajgott a mellem éjszaka, nem volt vészes az előző napokhoz képest, de azért fájdogáltak, és úgy érzem mintha meg akarna jönni olyan mensi szerű görcsök pedig nekem majd csak 4 nap múlva van a nemvárt, nem tudom mi lehet ez, remélem nem a mensit jelzi. Nem akarok egalább egy évig menstruálni! :) Edina
286/357 cavalli válasza:
Hajni, igen annyiból jó, hogy már sokminden látszódni fog. Kérdezetm az asszisztenst, hogy nem kellene e előbb menni a biztonság miatt, de ugyan azt mondta amit leírtál. Olyan hosszú ez az idő, megpróbálok inkább a karácsonyi készülődésre koncentrálni...
287/357 anonim válasza:
:-) Zsófi, ha most majd mentek a 9 hetes uh-ra, aztán újra mehettek nemsokára a 12 hetesre. Itt nálunk Németországban van lehetőség egy hatalmas színesképernyős uh-ra ahol megnézik a babát alaposan, akkor már kalimpálni fog keze lába, megszámolják az ujjacskáit, megnézik a köldökzsinor vérkeringését.... Meglátod majd csak úgy repülnek a hetek. Mindenkinek legyen szép napja!!! :-)
288/357 anonim válasza:
NEGATIV :(
Érdekes módon, ma reggelre még enyhült is a cicifájásom, ez azt jelenti, hogy meg fog jönni, csak nem tudom mikor, nem érzek már hasszurkákat sem. Nagyon aranyos vagy Eszter, hogy ezt kéred a Jézuskától, én is ezt fogom tenni, hogy december legyen egy csodás hónapunk, mindannyiunknak, akinek ebben a hónapban nem sikerül. Csajok én arra gondoltam, hogy olyan jó lenne tovább beszélni veletek, aki pozit tesztel, és azzal is, aki nem, és akinek sikerül, az irjon, hogy érzi magát a terhessége alatt stb... Mi lennénk a legboldogabbak, ha decemberben sikerülne!!! Eszter nemsokára te is tesztelsz, nagyon nagyon remélem, hogy szép pozi lesz!!! Lia.
289/357 A kérdező kommentje:
Kedves Edina,azért még mindíg lehet bizakodni,a nemvárt napja messze van,és még bármi lehet.Lia köszönöm a bíztató szavakat és persze nektek is csajok,én szívesen beszélgetek továbbra is veletek bármi is lesz az eredmény.Ma vagyok a 13.dpon és még fájdogálak a cickók,ha esetleg késne akkor hétfőig várok a teszttel,mert szokása hogy 2 nappal később jön meg mint ami a kiszámolt nap,persze ilyenkos meg megy a reménykedés hogy akkor lehet sikerült aztán jön a padlóra kerülés azzal hogy megjön.
2012. nov. 21. 09:45
290/357 A kérdező kommentje:
Kedves Zsófi és Böbe!Egy kérdésem lenne hozzátok,nektek menzi előtt szokott lenni patitok?És most előjött nektek?Nekem szokott lenni de most olyan szép az arcom mintmég soha.És nektek lányok volt már ilyen az első babával?
2012. nov. 21. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!