Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/357 anonim ***** válasza:

Már megírtam, hogy megjött csak lemaradt a nevem..

Tina voltam

2012. nov. 19. 16:22
 262/357 anonim ***** válasza:
Nagyon örülük Böbe, hogy jó hireket kaptatok! Én már feladtam erre a hónapra, már nem reménykedem, ma vettem 2 tesztet, és annyira türelmetlen voltam, nem birtam várni reggelig, és az egyik tesztet megcsináltam délután, hát persze, hogy negativ. Gondoltam, ha ezt a kibirhatatlan mellfájdalmat betudom babónak, akkor már lenne egy pozi tesztem igy a ciklusom 30. napján. Én már megszoktam a negativ teszteteket, és már többet nem tesztelek. Ez binzonyára hormon probléma lesz. Az utóbbi idöben nagyon rendszertelen lett a ciklusom, és ezért kezdtem el inni a teákat is, szertintem ez a mellfájdalom is a hormon problémára utal. Olyan érzés mintha erős izomláz lenne a mellemben, de fekve még sosem fájt, és nagyon meg is nöttek, még a bimbóim is. Nagyon megörültem ma mikor utána olvastam az erösödő mellfájdalomnak, és legtöbb esetben terhességet jelent. Nekem nemhogy enyhülne, hanem egyre jobban fáj, és ezért mertem tesztet is csinálni. Megint sokat fog késni a menzim, nem úgy érzem, mintha a napokban meg akarna jönni, máskor azelött kb 5 nappal görcsöl a hasam, de most nem. Továbbra is nagyon szurkolok nektek.
2012. nov. 19. 17:04
 263/357 anonim ***** válasza:
Lia voltam
2012. nov. 19. 17:07
 264/357 A kérdező kommentje:
Kedves Tina,remélem nem keseredtél el,és új reményekkel álsz neki a következő hónapnak.Lia neked meg lehet hogy késői peteérésed volt és azért negatív a teszt.Még szerintem bízakodhatsz.
2012. nov. 19. 19:40
 265/357 anonim ***** válasza:
sziasztok! hajni vagyok- Lia , Tina talán a következő hónap a mienk lesz! Hogy ne stresszeljek annyit? Építkezünk, eddig nem volt sok tennivaló csak tervezgetés, de most jön a java...
2012. nov. 19. 19:48
 266/357 anonim ***** válasza:
Hajni hidd el mindenki idegeskedik, kit így kit úgy ér idegeskedni való, mindenkit ér stressz, csak máshogy tudjuk feldolgozni. Sajnos én már most érzem hogy megfog jönni elég egyértelmű jeleket ad a szervezetem, mensi görcseim vannak és már a melleim sem fájnak. Remélem a következő hónapban is itt lesztek lányok, örülnék nektek!!!Edina voltam
2012. nov. 20. 07:05
 267/357 A kérdező kommentje:

Remélem azért nem fog megjönni Edina!

Amúgy én is éreztem ma enyhe mensi görcsöket de a melleim továbbra is fájnak :)

2012. nov. 20. 11:23
 268/357 anonim ***** válasza:
Nagyon szurkolok Neked Eszter !!!!! :) Most már mindjárt itt a csütörtök a nyakunkon! ilyenkor vánszorog az idő... remélem csak jót jelent a cicifájásod! Nekem szinte teljesen elmúlt ezért is írtam hogy ez semmi jót nem jelent de azért bizakodom legbelül hátha, legfeljebb meglepődök szombaton! edina
2012. nov. 20. 11:53
 269/357 A kérdező kommentje:

Az nagyon jó lenne ha kellemes meglepetésként érne téged a pozitív teszt:)

Hát én nagyon izgulok és félek is:S Mi van ha most sem sikerül,vagy mondjuk nincs peteérésem,vagy azért nem jön össze mert valamelyikünknek baja van.

Nem hagyom hogy ezek a negatív gondolatok magukkal ragadjanak,csak előre nézek és a jót fogom nézni mindenben.Hogy milyen lesz az első pozitív teszt,mit csinálok akkor,milyen lesz az első ultrahang amikor meglátom a kis egyetlenem,amikor majd rugdosni fog milyen érzés lehet,és milyen lesz amikor először a karjaimban tarthatom:)

Jajj már annyira várom hogy pozitív tesztem legyen:)

2012. nov. 20. 12:01
 270/357 A kérdező kommentje:

Én is nagyon drukkolok neked jó lenne ha ilyen sokan lennénk egy idős babások :)

És majd még csatlakoznak hozzánk a többiek is,igaz csajok?

ÉS eggyütt örülünk egymásnak és magunknak is.

2012. nov. 20. 12:02
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!