Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
 301/357 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy még vagy 9 hónapig sem jön meg!Drukkolok nagyon:)

Tina voltam

2012. nov. 22. 22:11
 302/357 A kérdező kommentje:
Köszönöm Tina reméljük hogy úgy lesz :)
2012. nov. 22. 22:41
 303/357 A kérdező kommentje:
Én vagyok az utolsó aki tesztelni fog,vagy van még aki tesztelésre vár?:)
2012. nov. 22. 22:43
 304/357 anonim ***** válasza:
Edina vagyok nekem nem kell tesztelnem mert tegnap megjött a szombat helyett!SOHA NEM JÖTT MEG ELŐBB!!! Én lettem volna az utolsó aki tesztel!..... Ez a hónap is sikertelen volt úgy ahogy eddig is... nem tudom hogy csatlakozom e a következő hónaphoz, nagyon elvagyok keseredve, talán.... ha összeszedtem magam, mérges vagyok
2012. nov. 23. 06:20
 305/357 anonim ***** válasza:
Eszter remélem neked sikerrel zárul a hónap! és pozitív lesz a teszted!Edina voltam
2012. nov. 23. 06:21
 306/357 cavalli ***** válasza:
Eszter szerintem tesztelj!! Én sem gondoltam volna, hogy + lesz és az lett. :) Zsófi
2012. nov. 23. 08:19
 307/357 A kérdező kommentje:

Szia Edina,sajnálom hogy megjött,de azért remélem csatlakozol a következő hónapban.

Zsófi a hétvégét még mindenképpen megszeretném várni,majd hétfőn.

2012. nov. 23. 12:53
 308/357 anonim ***** válasza:

Edina nagyon sajnálom!Fel a fejjel én is így voltam mikor megjött.Még bánatomba azt is kijelentettem, hogy akkor lesz@rom a következő hónapot mert az is ugyanilyen szerencsétlen lesz de aztán összeszedtem magam és újra pozitívan állok a dolgokhoz.Neked is menni fog!:)Hátha az égiek meghallgatják a kérésünket és hatalmas meglepit kapunk karácsonyra!!!:)

Tina voltam

2012. nov. 23. 14:11
 309/357 anonim ***** válasza:
ÁMEN Tina!!!!!!!!!!!! aranyos vagy, most még duzzogok kicsit , emésztem a dolgokat, próbálom elterelni a gondolatokat, rottyon vagyok még, de szerintem a hétvégén kikupálódom ... csak ne gyötörne így meg ha már jött aminek nem kellett volna... és most még dühös is vagyok mindenkire, de majd visszatekerem az agytekervényeimet pozitívvá, és akkor jövő hónapban elindítjuk a kérdést ismét!!! hogy ki nem várja december 20. körül :) Edina
2012. nov. 23. 14:27
 310/357 A kérdező kommentje:

Én is remélem hogy a következő hónap sikeres lesz nektek,és a karácsony mégboldogabb lesz az egész családnak.

Ma tettem fel egy tampont a biztonság kedvéért,görcsöltem is 1x2x azt hittem hogy megjött de nem(kop-kop)inkább lekopogom.De még mindíg megvárom a hétfőt.Már izgulok csajok.

Jóéjszakát mindenkinek !!

2012. nov. 23. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!