Eszter888 kérdése:
Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó
vagy első baba lesz?
Mikor írod ki Eszti??? Nagyon szomorú vagyok, ma kellett volna esélyt adni a babának először ebben a hónapban és a páromnak nincs kedve velem lenni... gondolhatjátok, hogyan érzem magam, mint egy rakás sz@r. Álmos, fáradt volt este 11kor, én meg még most is ébren vagyok, úgy felhúztam magam. Azt mondta nekem, hogy az nem jó ha én kezdeményezek, mert az miféle dolog... erre én, meg ha arra várnék, hogy neked jusson eszedbe a sex akkor az fél év lenne, nem viccelek, borzalmas egy férfi, az biztos hogy minket nem a sex köt össze :-(, fel tudnék robbani, olyan dühös vagyok. Hát így soha nem leszek terhes, még csak esélyt sem ad neki... hajni voltam Lehet ez is az átok része??? Még soha nem volt pasi az életembe, aki ne akart volna sexelni... ezzel meg 12 éve élek ilyen apácasorban :-(
2012. nov. 30. 00:56
Nyugodj meg Hajni, kicsit elmosolyodtam ahogy olvastam a soraid, tudom te dühös voltál, de elképzeltem ahogy mondod szerintem én is valami hasonló természet vagyok mint Te!Fel tudnék sokszor robbanni eléggé lobbanékony vagyok én is, ha valami nem úgy sül el! Nálunk most pont fordítva van a dolog, ez a csepp amit szedek hát hogy is fogalmazzak a libidómra nincs valami jó hatással, egyszerűen bármennyire is IMÁDOM és vonzódom a páromhoz, mégse volt olyan a dolog.... utánanéztem és tányleg olvastam is hogy hatást gyakorol rá rendesen :(:( barátcserje alkotja ezt a szert és azt írja : "A barátcserje nevet azért kapta, mert egykor a kolostorokban élő, nőtlenségi fogadalmat tévő szerzetesek e növény kivonatát fogyasztották szüzességi fogadalmuk megtartásához. Azt tartották róla, hogy csökkenti a nemi vágyat" NA SZÉP!!!!!! akkor ezt mélyen elhalgatom a párom elől nehogy kivágja a pi..ába!!! Mert képes lenne rá, már hallom a szavait minden sz@art beszedsz! Dehát én csak azért csinálom mert annyira vágyom a közös babánkra!!!Edina
2012. nov. 30. 06:27
Kedves Hajni:)Tudom mit érzel ugyanis nálunk nem tegnaptól volt megbeszélve a próbálkozás hanem 27.-én este kellett volna kezdjük.Erre a párom szépen kifordul az oldalára, ad egy jóéjt puszit és durmol..Azt hittem, hogy viccel velem.Gondolhatod, hogy annyira ideges lettem mint te.Mindig mindenkor van kedve a sexhez, néha túlzottan is most meg...Olyan ideges lettem, hogy én se tudtam aludni:D
Nem egy alkalmon múlik, de azért ma már próbáljatok meg együtt lenni!:)
Tina voltam
2012. nov. 30. 16:18
344/357 A kérdező kommentje:
345/357 A kérdező kommentje:
Bocsi javítok
Hiányollak!!!
Ne haragudj kicsit sietve írtam :)
sziasztok írtam az új kérdésre végre én is ... hajni Akkor zárjuk ezt a kérdést???
2012. dec. 1. 18:55
347/357 A kérdező kommentje:
Szerintem még azért nézzünk néha vissza hátha irnak magukról a kismamáink:)
Hátz úgy néz ki, nem jönnek már!!! :-( megesz a fene, olyan kíváncsi vagyok mi van Böbével!!! írok neki privit, hátha!!!
2012. dec. 2. 23:07
én írtam az új kérdésbe :)
2012. dec. 3. 13:25
Sziasztok. Ma vagyok 6+6 hetes terhes. Pénteken már hallottam a picikém szívét. Olyan boldogok vagyunk! Mindenkinek nagyon drukkolok akinek még nem sikerült bebabásodni!
Böbe
2012. dec. 9. 10:46
Kapcsolódó kérdések: