Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?
Dec 2. körül lesz peteérésem, az jó messze van még és az hogy karácsonyi babó legyen.Erre még csak gondolni sem merek mert hatalmas pofont fog adni az élet...
Megbeszéltük a párommal, hogy a december az utolsó olyan hónap, hogy számolgatunk, nézegetjük a pé-t és egyebek.Ha most se sikerül akkor januártól természetesen kis "lemondással" állunk a témához.
Drukkolok a tesztre váróknak!
Tina voltam
Hajni,Tina remélem a következő a ti hónapotok lesz és pozitív teszt lesz a karácsonyfa alatt :)
Böbe utólag is Boldog Névnapot Kívánok ;)
Remélem mi is pozit tesztelünk.Nem tudom hogy most mi lehet mert csak akkor szoktam görcsölni amikor már megvan,úgyhogy ez most furcsa mert még nincs meg és görcsölgetek.Remélem hogy ez babát jelent,olyan jó lenne már :)
Jaj de szép is lenne az idei karácsony a pozi tesztel de erről még csak álmodni sem merek...
Tina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!