Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/357 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos vagy Eszter :) jó hogy így látod igazad van nem szabad rosszra gondolni csak bizakodni, persze mindenkinek eszébe jutnak rossz gondoltok is de ez csak azért van mert aggódsz, és mert már csalódtunk eleget és most is a félsz van bennünk. Nyugi + lesz a tesztünk :P Edina
2012. nov. 20. 12:35
 272/357 anonim ***** válasza:

Dec 2. körül lesz peteérésem, az jó messze van még és az hogy karácsonyi babó legyen.Erre még csak gondolni sem merek mert hatalmas pofont fog adni az élet...

Megbeszéltük a párommal, hogy a december az utolsó olyan hónap, hogy számolgatunk, nézegetjük a pé-t és egyebek.Ha most se sikerül akkor januártól természetesen kis "lemondással" állunk a témához.

Drukkolok a tesztre váróknak!

Tina voltam

2012. nov. 20. 13:45
 273/357 A kérdező kommentje:

Hajni,Tina remélem a következő a ti hónapotok lesz és pozitív teszt lesz a karácsonyfa alatt :)

Böbe utólag is Boldog Névnapot Kívánok ;)

Remélem mi is pozit tesztelünk.Nem tudom hogy most mi lehet mert csak akkor szoktam görcsölni amikor már megvan,úgyhogy ez most furcsa mert még nincs meg és görcsölgetek.Remélem hogy ez babát jelent,olyan jó lenne már :)

2012. nov. 20. 14:18
 274/357 A kérdező kommentje:
Ne haragudj Lia téged lehagytalak,neked is Kívánom hogy a Karácsonyfa alatt egy erős pozitív legyen,és az egész Család Boldog legyen :)
2012. nov. 20. 15:30
 275/357 anonim ***** válasza:
K0szi Eszter, nagyon aranyos vagy! Holnap reggel ismét tesztelek, mivel már nagyon elviselhetetlen a cicfájdalom, és még nem is j0tt meg. Melltartóban is nagyon fáj, alig birok menni is. Majd kiderul reggel, hogy baba miatt, vagy a teáktól van. Reggel majd jelentkezem, de nem tudom miért van olyan érzésem, hogy negativ lesz :( akkor leszek a ciklusom 32. napján, hasszurka ritkán jelentkezett most este, de nem annyira, mint máskor, de ezt is lehet a teáktol, hogy enyhitik a menzi el0tti tuneteket, de, akkor a mellfájdalmat miért nem??? ma egész nap száraznak éreztem magam, és most elég vizes folyásom lett estére. Valaki tesztel még holnap? Nagyon szurkolok nektek!!!
2012. nov. 20. 17:23
 276/357 cavalli ***** válasza:
Sziasztok! Képzeljétek én dec. 18-ra kaptam időpontot a nőgyógyászomhoz. Még 1 hóóónap!!!!! Hogy fogom kibírni nem tudom... Akkor leszek 9 hetes. És anyuék akkor egy UH képek és 2 kis cipőt kapnak karácsonyra :) Zsófi
2012. nov. 20. 18:29
 277/357 A kérdező kommentje:
Szia Zsófi,én sem bírnám kivárni az 1 hónapot,amúgy én is ugyan ezt terveztem karácsonyi ajándéknak amit te ha pozit tesztelek :)
2012. nov. 20. 18:48
 278/357 anonim ***** válasza:

Jaj de szép is lenne az idei karácsony a pozi tesztel de erről még csak álmodni sem merek...

Tina

2012. nov. 20. 20:43
 279/357 anonim ***** válasza:
Zsófi 9 hetesen már annyi mindent fogtok látni az uh-n, hidd el egy 7 hetes uh nem mutat még sokat, bár megértem, hogy türelmetlen vagy, én is az lennék. Én már 4 és fél hetesen rohantam dokihoz, hogy nézze meg mit lát. Semmit se látott, azt mondta nem is biztos hogy terhes vagyok... 7 év után azt hittem ennél rosszabbat nekem ember nem mondhat. Böbe remélem jól vagy te is :-)! Köszönöm a kedves bíztatásokat, nagyon kedvesek vagytok! Nekem legközelebb ovum december 6.án lesz, na remélem hoz is a Mikulás egy rendes petesejtet, mert ugye nincs mindig ovulációm. Tényleg ez rendes lenne a Mikulástól, írok neki, hogy most nem parfümöt szeretnék hanem egy szép érett petesejtet :-)... Lányok amit ma írt nekem egy ismerősöm, még szerencse hogy több száz kilométerre élünk. Olvassátok: azt írja nekem, hogy azért nem vagyok terhes mert nem vagyok boldog!!! ezt ő így megállapította nekem :-(. Gondoltam magamba, nehogy már egy olyan nő okoskodjon nekem aki 3 évig azt se tudta, hogy a férjétől vagy a szeretőjétől született meg a fia!!! Nagyon hülye nem? Elvégre nem az én házasságom ment tönkre hanem az övé és még a szeretője is faképnél hagyta, szegény kisfia csak őt sajnálom... Na szóval ennél még az is jobb amikor azt mondják, hogy ne görcsöljek rá, mert azt állítani, hogy a boldogtalanságom miatt nem jön a baba, hát ezen kiakadtam. Többieknek akiknek nem sikerült ez a hónap, azoknak azt üzenem, hogy fel a csipkés bugyikkal csajok, hamarosan bevetésre készen fogunk állni!!!
2012. nov. 20. 22:02
 280/357 A kérdező kommentje:
Kedves Hajni!Hát nem is tudom mit mondjak,még ö mondja azt hogy azért nem vagy babás mert azt látja x km messziről hogy te boldogtalan vagy,közben ő csalta meg a férjét ezáltal azt mutatva a világnak hogy ő nem boldog.Valószínüleg azért mondta mert az ő házassága tönkre ment és lehet másokon akarja levezetni azt hogy még a szeretője is ott hagyta a gyerekkel akit nagyon sajnálok hogy egy ilyen nő az anyja,ezért téged vett elő mert biztos tudja hogy már egy ideje próbálkoztok és tudja hogy ez nagyon nehéz neked lelkileg,és hogy ezzel bántson téged,nehogy már csak ő legyen boldogtalan.Én azt mondom hogy ez nem is barát aki ilyet képes mondani,én a helyedben elküldeném a jó büdös p****ba.
2012. nov. 20. 22:23
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!