Eszter888 kérdése:
Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?
Figyelt kérdés
Várok mindenkit2012. nov. 7. 09:31
241/357 anonim válasza:
Bocsi csajok, hogy csak most írok de most értem csak haza.Reggel megcsináltam a tesztet és 2 perc után előjött az a bizonyos vonal de olyan halvány, hogy ebből még simán lehet 2 nap múlva mensi...Volt már ilyen tesztem és akkor is megjött szóval...
242/357 cavalli válasza:
Ergo pozitív????? Mert ha igen akkor kívánom,hogy erösödjön. Zsófi
243/357 anonim válasza:
Az már jó dolog ha pozitív a nemvárt napján Tina! Azokkal a tesztekkel van probléma akik a 9.dpo-n már pozit tesztelnek vízeletből, mert ott a kémiai terhesség hamar bevégződhet. Kívánom, hogy két nap múlva szép erős legyen!!! Majd üziz légyszi! hajni voltam
244/357 anonim válasza:
Elegem van mert tudtam, hogy túl halvány erre a mai digitális negatív...FelDOM SOSE LESZEK ÚJRA TERHES...:(:(...
245/357 anonim válasza:
Tina! azért vannak az orvosok, hogy segítsenek. Én is januártól fogok rendesen ráállni a dologra, mert ez a december nagyon káosz lesz. Nyugodj meg, meg lesz a problémád és akkor majd babás leszel. Nekem 3 napja barnázásom van, holnap tesztelek újra, de semmi esélyt nem látok, hacsak nem a csodát, de az is valami. Ne legyél elkeseredve, minden hónap új esély és lehetőség!!! Engem a párom azzal vígasztal, "hogy ha most megjön akkor megint sexelünk sokat, mert aztán terhesen megint nem lehet". Anno lehetett volna nem volt akadálya, de a párom képtelen volt terhesen és szülés után hozzám nyúlni. Gondoljatok bele 17 hónap sex nélkül :-( na az volt még rossz...
246/357 anonim válasza:
Tina biztos vagyok benne, hogy nemsokára sikerülni fog! Nem szabad feladni! Én ma vagyok a 30. napon, és a 28. naptól borzalmasan elkezdtek fájni, és nőni a melleim, és a bimbók is nagyobbak lettek. Még ilyen mellfájdalmat sosem éreztem, még fekve is nagyon fájnak. Ma veszek tesztet, és holnap reggel tesztelek. Holnap tesztel még valaki? Lia voltam.
247/357 anonim válasza:
Szia Lila, nagyon várom a holnapi tesztedet! Én napok óta barnázok, holnapra várom, de már most tudom, hogy meg fog jönni. Van itthon tesztem és semmi késztetést nem éreztem, hogy elpocsékoljam. Sajnos nekem tuti sárgatesthormon elégtelenségem van, már több menszesz is megmutatta... Neked nagyon drukkolok. Eszter te is hamarosan tesztelsz :-)! hajni voltam
248/357 anonim válasza:
megjött rendesen, sőt egy nappal hamarabb- hajni voltam
249/357 A kérdező kommentje:
Sajnálom Hajni,következő hónapban biztosan fog sikerülni én bízom benne:)
Tina nagyon kíváncsi vagyok a holnapi tesztedre :)
Veled mi a helyzet Edina?
Zsófi és Böbe leendő kismamik hogy vagytok ??? :)
Nekem még azóta fájnak a melleim ma reggel éreztem egy igen erős szurást a méhemben,nem tudom mire vélni ezért nem fogom úgy fel hogy sikerült,csak bízom benne.Ha pedig nem akkor következő hónapban megint sokat lehetünk eggyütt a párommal :)
És veletek ismét ellehet inditani egy következő kérdést vagy pedig ezt folytatni,ha ti is szeretnétek:)
2012. nov. 19. 12:59
250/357 A kérdező kommentje:
Én amúgy a 11.dpon vagyok ma :)
Már nagyon izgulok hogy jön e mikulás:S
2012. nov. 19. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!