Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/357 anonim ***** válasza:
Hát igen jöhetne már az a löket :))))) Nagyon várom! Képzeljétek beszéltem itt az egyik kérdés alatt egy nővel, és 2 év sikertelenség után úgy hogy a párjának probllémái vannak a 'katonáival", úgy hogy a párja külföldön dolgozik és nem tudnak mindig a peteéréskor együtt lenni, sikerült a baba!!!! 4. napja késik neki és tegnap halvány + lett a tesztje!!! ÚGY ÖRÜLÖK NEKÜNK IS VAN REMÉNY!!! Egyre jobban fáj a cicim oldalról érzem hogy cibálják ma ismét nem tudtam aludni, próbáltam hason de a kezeim úgy elzsibbadtak hogy percekig nem tudtam fogni velük! Nem tudom mire vélni ezt a nagy cicifáját, remélem csak jót jelez nem azért sajognak mert menstruálni fogok, hanem az ikreim miatt ;) :D Edina
2012. nov. 16. 06:39
 212/357 anonim ***** válasza:

Szeretne valaki ikreket? Gondolom Edina ti szeretnetek.

:)

Nekem is tart meg mindig a cicfajas es viszketes. Nagyon szep napot kivanok minden leendo kismaminak:) Lia

2012. nov. 16. 08:25
 213/357 anonim ***** válasza:
Igen én nagyon nem bánnám :) nálunk több is van a családban párom részésről is :) Kívánok minden jót én is minden leendő kismamának itt! Csak nagyon félek hogy a mensi miatt fáj vagy álterhes vagyok :S nem is tudom de ilyen még sosem volt hogy peteérés utántól fájjon egyfolytában... de majd kiderül minden hamarosan!
2012. nov. 16. 08:30
 214/357 anonim ***** válasza:
Lányok, tegnap este már leesett a hőm 36.7 fölé már nem is ment, egész éjjel kb3 óránként mértem mert a lányom mindig felébresztett és mindig csak 36.7 volt. Aztán 7.40 kor ébresztett a párom addig sikerült aludnom hajnal 5től és akkor már 37.1 volt a hőm. a naptárba azt írtam, hogy 36.7. Most nem tudom melyik adat a valós, mert igazán egyik se, ugyanis még 3 órákat se sikerült aludnom. Szerintetek mit jelent ez??? Ha lemegy a hő az progreszteron termelésének a leállása. ez sose jelent jót ha valaki babát vár. ma vagyok a 10. dpo-s napomon. Csak az bíztat, hogy reggelre alvás alatt mégis felment a hőm, de egyébként nagyon elszomorodtam, bár nem vagyok olyan optimista a dologhoz mint tegnap :-(. ti hogy vagytok? ja és egész éjjel azt álmodtam, hogy pozitívat tesztelek és mindenki nagyon boldog. álmomban azon igyekeztem, hogy lefényképezzem nektek, de sose jutottam el odáig. Álmomból ébredve nem akartam elfogadni a valóságot, olyan jó volt ezt álmodni mint amikor az első lányom megmutatta magát a pozi teszten... be fogok dilizni keddig, ha nem csinálok vasárnap egy tesztet. írjatok légyszi, olyan jó olvasni a soraitokat. nekem sincs senkim akivel beszélhetnék erről, mert mindenki csak ugyanazt fújja, hogy ne görcsöljek, majd jön a baba. de tudjátok kik mondják, akiknek egy percet sem kellett azon rágódniuk, hogy megofantak e, mert az első sexből lett babájuk, vagy nem is várták csak becsúszott. nem haaragszom rájuk, de hogyan is tudnák azt megérteni, hogy milyen évekig várni egy kisbabára. nos mivel nincsenek és nem is lesznek már a helyemben ezért velük nem is tárgyalok, itt vagytok ti akikkkel igazán lehet erről beszélni. köszi mindenkinek!
2012. nov. 16. 08:47
 215/357 cavalli ***** válasza:

Most elmondom, hogy kb 1hete azt álmodtam, hogy szoptatom a kisbabám, és a párom pelenkázza. Ott volt anyósom és édesanyám, akik elláttak mindek jótanácsokkal. Annyira életszerű volt, mint egy emlék. Én sem nagyon tudok kivel beszélgetni, mert mi 3-an vagyunk tesók, de anyámnak elsőre összejöttünk. Ő csak hümmög és azt mondja "hát most mit mondjak, majd összejön". Ezzel a telefonbeszélgetéssel és az álommal padlóra kerültem múlt héten. 3 napig bőgtem, hogy a saját anyám nem képes ezt átélni???? MOst már megint úgy vagyok, ha nem jön össze akor nem jön össze, ha meg mégis akkor Én leszek a világ legboldogabb embere. 6. havi próbálkozás. Félek a meddőségi vizsgálatoktól.

Hajni írt utolsóként? Szerintem Te tényleg nagyon rágörcsölsz erre a babára. Lelkileg rá fogsz menni, ha 3 óránként nézed a hődet, nem tud kikapcsolni az agyad és pihenni. Tapasztalatból mondom. MIndennap benne van az ember gondolataiban, mert ez egy csodás dolog, de el is kell kicsit engedni ezt a gondolatot. Remélem érthetően fogalmaztam :) Zsófi voltam.

2012. nov. 16. 09:04
 216/357 A kérdező kommentje:

Kedves Edina nagyon remélem hogy ikreid lesznek,de szerintem nagy az esély rá :)

Én is rettenetesen aludtam éjszaka :S össze-vissza forgolódtam és legalább 6x látogattam meg a wc-t,most olyan karikák vannak a szemeimen és ma hivatalosak vagyunk szalagavatóra xD addig csak eltűnik.

2012. nov. 16. 09:07
 217/357 A kérdező kommentje:
Zsófinak igaza van nem szabad teljes erővel csak erre gondolni mert ha esetleg nem sikerül akkor mégjobban a padlón leszel és a végén olyan szinten hogy nehéz lenne visszarántani az életbe.Próbáld magad lefoglalni magad a kislányoddal,játszatok,olvassatok sétáljatok ez egy jó kis program.
2012. nov. 16. 09:12
 218/357 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem, hogy ez jót jelent Nálunk Eszter :) hétvégén nem tudok írni, mejd hétfőn leszek legközelebb, a nemvárt hetén .... :) izgulok kicsit
2012. nov. 16. 09:47
 219/357 anonim ***** válasza:

Nekem ez a stresszelés, elég 2 oldalú. Miért van az, hogy 14 -16 éves kamasz lányok nem védekeznek, vagy csak magszakitással vagy sehogy sem, és minden hónapban stresszelnek, hogy valyon terhesen maradtake. Igen, hiszen Gyik. is tele van ilyen kérdésekkel:- 16 vagyok, és terhes, mit tegyek??? és még sorolhatnám a hasonló kérdéseket. Ök stresszelnek, és mégis becsuszik a baba. Mi is stresszelünk, és persze nem védekezünk, és sokunknak nagyon sok idöbe telik, hogy legyen pocaklakó. Én ha stresszelek, ha nem valahogy nem akar összejönni. 9 hónapja próbálkozunk, és azelőtt kb 6 hónapig megszakitással védekeztünk, mivel a párom már régebb óta szeretne kisbabát, én akkor úgy voltam, ha sikerül boldog leszek, ha nem akkor még várat magára, és akkor nem stresszeltem egyáltalan. De már 9 hónapja teljesen érzem, hogy készen állok az anyaságra. Mondhatni tapasztalatom is van, mivel van egy kisöcsém, aki most 8 éves, és 16 év korkülömbség van közöttünk. Én rengeteget voltam mellette, mivel császárral született, és kiméltem is anyukámat, mivel császár után migrént kapott. Mindig mellette voltam, és hihetetlen érzés volt, amikor én voltam ott mellette, amikor elindult elöször! Ismét szeretném mihamarabb átélni az ilyen örömteli pillanatokat, de miért várat ennyire magára? Nagyon nehéz a várakozás, de jó érzés, hogy vagytok ti csajok, akik

erőt adtok,és biztattok. Annyira szurkolok, hogy minél több kismama legyen itt a hónap végére!

2012. nov. 16. 10:11
 220/357 anonim ***** válasza:
Ismét lemaradt, Lia voltam
2012. nov. 16. 10:12
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!