Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/357 anonim ***** válasza:

Engem ez lelombozott, egy régebbi hozzászóló: "PÉ-től tartó mellfájdalom sajna a hormonoknak köszönhető! Ez is egyfajta PMS tünet, nem feltétlenül utal babára!

PÉ után kb. 7-12 napon van a beágyazódás, akkor kezd el HCG-t termelni a szervezeted, és a babás tünetek is akkortól, de inkább picit későbbtől jelentkeznek. Átlagban a mensi kimaradása után 2 héttel.

De ezzel nem azt mondom, hogy nem lehetsz babás, csak PÉtől tartó cicifájás nem biztos,hogy babát jelez!"

akkor nekem sem véletlen fáj....... :( Edina

2012. nov. 14. 14:49
 192/357 anonim ***** válasza:

hajni vagyok

én is írtam, hogy pé után érzem a mellbimbó fájdalmat, de tényleg hónapok óta így van. És tudom hogy az első lányomnál pl csak a mellbimbóm volt érzékeny eleinte. tudom, mindig nyomkodtam, hogy jaj fáj még a bimbó?? :-) ugyanis az én szervezetem úgy jelzi a mensit, hogy abbamarad a mellfájdalom. tehát nálam nem babát jelent minden esetben, nálam ez szinte minden hónapban van, de volt egy hónap majd 4 éve amikor igen babát jelzett. sima mensi előtti tünet a hormonok okozzák, én erre értettem. szinte az összes tünet babásan megegyezik a mensi előjelével

2012. nov. 14. 16:30
 193/357 cavalli ***** válasza:
Edina miböl gondolod, hogy nem sikerült??? ha lesz mensid,csak utána mondd. :)
2012. nov. 14. 16:42
 194/357 A kérdező kommentje:

Kedves Zsófi,te már nyugodtan tesztelhetsz ilyenkor már biztosan kimutatja a teszt.

Nekem is szokott fájni a mellem ált. menzi előtt 1 héttel szokott kezdődni és menzi napján elmúlik,de most csak a bimbó fáj és ahogy írtad Hajni mindig én is csipkedem hogy fáj e még :)

2012. nov. 14. 17:02
 195/357 A kérdező kommentje:
Edina,jól mondja a Zsófi ,és az is volt a régebbi hozzászólásban hogy nem biztos,vagyis még akkor is lehetsz babás ha ugyan azokat a tüneteket produkálod mint menzikor,a másik meg ha teljesen más milyen dolgokat veszel észre.Csak akkor mehetsz biztosra ha eljött a nemvárt napja,de én bízom benne hogy mindenkinek aki itt van ennél a kérdésnél sikeres lesz a hónap és eggyütt örülhetünk.
2012. nov. 14. 17:08
 196/357 anonim ***** válasza:
Edina vagyok ! Jajj eddig nem izgultam most már pedig NAGYON!!! Ma már tudtam aludni tőlük nem zavartak az alvásban :) , de még most sem az igazi ilyen velem még sosem volt hogy ovu után napokig fájjon a mellem, de nekem nem fájnak a bimbók csak úgy oldalról kezdve az egész, na ezt most jól leírtam :) Nagyon boldog lennék ha most végre sikerülne a baba, nem is baba hanem babák egyből kettő lesz!! ;) Anyukám modta a napokban "Edikém, ha egyszer beindul akkor lesz egy egész kossára való" ... :) na jó viccelt ám ő is, de legalább jó kedve derített és türelemre intett, amiből már nekem nagyon kevés van! Meg van az első teszteredmény???? írjatok!!!
2012. nov. 15. 06:40
 197/357 anonim ***** válasza:
bocs a helyesírási hibáért tehát egy 'kosárra' való gyermekem lesz várhatóan ;)
2012. nov. 15. 06:44
 198/357 anonim ***** válasza:
Szia Zsófi!!! nagyon várom a teszted eredményét!!! Légyszi légyszi üzenj, hogy hogyan sikerült, nagyon reméljük itt mind, hogy zebrás lesz!!! Szép napot mindenkinek, hajni voltam
2012. nov. 15. 07:58
 199/357 cavalli ***** válasza:
Lányok, ne haragdjatok, de értsetek meg. Maholnap kellene megjönnie. Nem mertem tesztelni. De , ha megjön megírom, ha nem azt is. Ne haragudjatok, nagyon aranyosak vagytok, hogy izgultok.
2012. nov. 15. 09:11
 200/357 anonim ***** válasza:
igazad van Zsófi, köszönjük hogy írtál. Nekem is ilyen kitartónak kellene lennem és akkor nem lőnék el havi 4-8 tesztet. Bár már javult a helyzet, mert ebben a hónapban még ugyan türelmes vagyok és nekem is vasárnap lehetne tesztelnem, de lehet megvárom a keddet, mert később volt pém mint szokott és ez a ciklusom most 32 napos lenne. remélem hogy vagy egy évig meg se jön a mensim, meg nektek se :-) várunk türelemmel Zsófi rád.
2012. nov. 15. 09:24
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!