Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/357 cavalli ***** válasza:
Eszti nagyon aranyos vagy :)))) Én nagyon bízom minden egyes hónapban. TE mikor tesztelsz??
2012. nov. 13. 12:14
 162/357 A kérdező kommentje:

Háát én 22.ére nem várom,nemvárt napja után 2 nappal mert sajnos van hogy késik 1-2 napot.

De ma rám jött a hányinger érzem hogy felment a gyomorsavam reggel túrót ettem,és citromos teát ittam lehet azért pedig nem jellemző rám.A bimbóim még mindig érzékenyek :)

2012. nov. 13. 12:25
 163/357 cavalli ***** válasza:
Ettől a kombinációtól lehet én is rosszul lennék :)))). Még azért korai lenne rosszul lenni, szerintem. DE drukkolok :)
2012. nov. 13. 13:42
 164/357 anonim ***** válasza:
Hát csajok én eddig optimista voltam de kezdek pesszimista lenni:(A cicim feszül, nem vészesen, alul húzódik a méhem, néha fél napon ár szurkálgat a bal oldal aztán hirtelen egy enyhe mensi görcs...Anno júliusban ilyenkor már rengeteget jártam pisilni, most semmivel se másabb.Szerintem negatív lesz az a várva várt teszt:(...
2012. nov. 13. 14:12
 165/357 anonim ***** válasza:
Tina voltam..-lemaradt
2012. nov. 13. 14:12
 166/357 cavalli ***** válasza:

Tina! Mikor kellene megjönnie, és mikor szeretnél tesztelni?

Zsófi voltam

2012. nov. 13. 14:33
 167/357 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező sajnos nagyon korai még az ilyen jeleknek hinni, hiszen a pici még be sem ágyazódott annak legalább 7 nap kell és ha csütörtökön volt ovud (nekem szombaton) akkor nem igen van esélyünk arra hogy a baba miatt érezzünk tüneteket én már annyiszor beleestem ebbe és pofon lett a vége (megjött sajnos) azért vagyok most is elkeseredve, mert ovu után nekem még nem fáj sosem a mellem csak előtte és ez sajnos nem hiszem hogy jó jel lenne, de nem adom fel a remény hal meg utoljára! Nem tudom miért olyan sok erőt adtok nekem, hogy én már sok pozitív dologgal töltöttem meg a fejem és most olyan jól állok hozzá az egészhez!Egyátalán nem visel meg a várakozás úgy ahogy eddig, talán azért mert együtt izgulunk :) nem tudom...., de minden esetre bizakodom, légyszi írjon már valaki hogy két csíkos tesztje lett én úgy örülnék már!!!!! Edina
2012. nov. 13. 14:47
 168/357 A kérdező kommentje:
Jól mondod Edina jó lenne azt olvasni hogy valaki bezebrásodott :) Olyan messze van a 22.-e.Nagyon reménykedek hogy pozitív lesz mindenkinek :) Olyan jó lenne már tesztelni egyet.
2012. nov. 13. 15:41
 169/357 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!!! Hajni vagyok!

Huh elég lassan vánszorognak a napok, nekem vasárnap előtt nem kéne tesztelnem , ma vagyok a 7. dpo napon. A haspuffadásról annyit, hogy én 7 hetesen meg kellett vegyem 3 éve az első terhesnacit, ert olyan szinten puffadtam, hogy nem fértem bele semmilyen nadrágba. Terhesség alatt a hromonok felpuffasztják a beleket, hogy azok mozogni rendeződni tudjanak majd a méhnövekedése során, teljesen normális tünet, hormonok okozzák. Nálam is jelentkező és feltünő tünet volt, hogy reggel nem sikerült lapos hassal ébrednem!!! Egyébként nem tudom ez majd mennyire játszik szerepet a terhesség alatt, de nekem pl sose volt szorulásom terhesen, nekem aztán működtek a dolgok, valószínű a nagy puffadástól. berakom a mai hőmet, nekem nagyon tetszik [link]

Aki esetleg már nem emlékszik a történetemre, annak leírom még egyszer, hogy a lányommal úgy lettem várandós, hogy ovu előtt 4 nappal sexeltünk csak. És a spermitoszok szépen várakoztak türelmesen. most ovu előtt 3 nappal sexeltünk, esélyem van remélem :-). Érdekes most türelmesebb vagyok, vagy lehet több dologgal próbálom lefoglalni magam, hogy ne a terhességen agyaljak. Böbém érekldőnék, hogy miért vagy most elszontyolodva??? Amíg nem álmodtál újra egy kislány megszülésével, addig van esély ;-), meg hát attól függetlenül is. Tedd fel légyszi a mostani görbédet is kérlek. Tina, Eszter, Edina rátok is nagyon golndolok, most már nem is tudom ki fog tesztelni legközelebb??? nem tudja valaki összeírni a sorrendet??? vagy csak röviden írjatok nevet és a teszt napját. én tehát hajni, vasárnap tesztelek.

2012. nov. 13. 16:28
 170/357 anonim ***** válasza:

En is nagyon szeretnek mar pozi tesztet latni itt:)

Nekem a cicifajas melle tarsult ma delutan baloldali petefeszek fajdalom, de nem ugy mint maskor menzi elott, hanem intenziv szurkalasokat erzek. ezeket nem konyvelnem el babas tuneteknek nalam , hiszen maskor is van cicfajdalom, es petefeszek szurka is.

2012. nov. 13. 16:42
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!