Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?
Háát én 22.ére nem várom,nemvárt napja után 2 nappal mert sajnos van hogy késik 1-2 napot.
De ma rám jött a hányinger érzem hogy felment a gyomorsavam reggel túrót ettem,és citromos teát ittam lehet azért pedig nem jellemző rám.A bimbóim még mindig érzékenyek :)
Tina! Mikor kellene megjönnie, és mikor szeretnél tesztelni?
Zsófi voltam
Sziasztok csajok!!! Hajni vagyok!
Huh elég lassan vánszorognak a napok, nekem vasárnap előtt nem kéne tesztelnem , ma vagyok a 7. dpo napon. A haspuffadásról annyit, hogy én 7 hetesen meg kellett vegyem 3 éve az első terhesnacit, ert olyan szinten puffadtam, hogy nem fértem bele semmilyen nadrágba. Terhesség alatt a hromonok felpuffasztják a beleket, hogy azok mozogni rendeződni tudjanak majd a méhnövekedése során, teljesen normális tünet, hormonok okozzák. Nálam is jelentkező és feltünő tünet volt, hogy reggel nem sikerült lapos hassal ébrednem!!! Egyébként nem tudom ez majd mennyire játszik szerepet a terhesség alatt, de nekem pl sose volt szorulásom terhesen, nekem aztán működtek a dolgok, valószínű a nagy puffadástól. berakom a mai hőmet, nekem nagyon tetszik [link]
Aki esetleg már nem emlékszik a történetemre, annak leírom még egyszer, hogy a lányommal úgy lettem várandós, hogy ovu előtt 4 nappal sexeltünk csak. És a spermitoszok szépen várakoztak türelmesen. most ovu előtt 3 nappal sexeltünk, esélyem van remélem :-). Érdekes most türelmesebb vagyok, vagy lehet több dologgal próbálom lefoglalni magam, hogy ne a terhességen agyaljak. Böbém érekldőnék, hogy miért vagy most elszontyolodva??? Amíg nem álmodtál újra egy kislány megszülésével, addig van esély ;-), meg hát attól függetlenül is. Tedd fel légyszi a mostani görbédet is kérlek. Tina, Eszter, Edina rátok is nagyon golndolok, most már nem is tudom ki fog tesztelni legközelebb??? nem tudja valaki összeírni a sorrendet??? vagy csak röviden írjatok nevet és a teszt napját. én tehát hajni, vasárnap tesztelek.
En is nagyon szeretnek mar pozi tesztet latni itt:)
Nekem a cicifajas melle tarsult ma delutan baloldali petefeszek fajdalom, de nem ugy mint maskor menzi elott, hanem intenziv szurkalasokat erzek. ezeket nem konyvelnem el babas tuneteknek nalam , hiszen maskor is van cicfajdalom, es petefeszek szurka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!