Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/357 anonim ***** válasza:
Cavalli :-) nekem már a 10. dpo-n pozi lett a tesztem, de halványan, szerintem két nap és simán tesztelhetsz. Mármint az első lányommal a teszt. Nagyon kíváncsian várjuk mind az eredményt. A párommal kibékültem, reggel még vitáztunk egyet a gyerek feje felett, mondhatom nagy élmény szegénykémnek... de most minden rendben, leszámítva azokat a tüskéket amiket belém tett :-(.Ma mérgembe nem is mértem hőt, csak beírtam egy értéket ami se nem magasabb se nem alacsonyabb az ovu óta. Kevset görcsöl most a hasam, sokkal jobban érzem magam. Nagyon kedvesek vagytok, hogy érdeklődtök , köszönöm nektek!!!
2012. nov. 11. 16:00
 132/357 anonim ***** válasza:
hajni voltam, ja és fájnak a melleim elég jól .-)))), nem nagyon szokott, előfordul, de nem jellemző, eddig csak a mellbimbő volt érzékeny mensi előtt
2012. nov. 11. 16:05
 133/357 A kérdező kommentje:

Kedves Cavalli!

Nekem feszül lent a méhemnél és érintésre érzékeny a bimbóm meg néha égő érzést érzek,nagyon izgulok hogy mit tesztelsz majd,jó neked hogy már csak pár nap választ el a várva várt eredményig.

Hajni örülök hogy minden helyre jött és hogy a hasad sem görcsöl,már tűkön ülök de még másfél hét kb.

2012. nov. 11. 16:57
 134/357 cavalli ***** válasza:
Hú, hát lehet tesztelek egyet majd kedden. Hajni ez az érzés lehet mégis egy késői ovu, vagy csak mensi előjel? azt már nem merem írni, hogy terhességre utaló jel, mert annak elég halvány esélyét látom. Mivel teszteljek? Nem akarok nagyon drága tesztet venni, mert túl korai lenne még. Szurkolok Nektek is :) Zsófi voltam
2012. nov. 11. 17:20
 135/357 A kérdező kommentje:

Szia Zsófi!

Én Facelle,Gabrielt vagy Qupidot veszek.

Amúgy a derekam is fájogat és éhes vagyok de csak a peteé.utáni 4. napon vagyok.

Nem tudom mihez kezdek ha ez a hónap sem sikerül.Szorítok nektek csajok.

2012. nov. 11. 18:08
 136/357 A kérdező kommentje:
Sziasztok Lányok,kikérném a véleményeteket.A párommal az anyosóméknál lakunk anyósómmal jól kijövünk nem szól bele semmibe hogy mit hogy kéne csinálnunk,de sajnos anyósom anyja más ő minden kis dologba beleszól még azt is jobban tudja amihez nem ért pl azért ugrál olyan sokat egy 1 éves kutya mert mindíg éhes közben kölyök még és rengeteg az eneriája ezért a drágaság állandóan enni ad neki és nem érti meg hogy az árt neki.A lényeg az egészben hogy adjam a tudtára azt ha teherbeesem hogy ne szóljon bele hogy mit hogy csináljak.Gondoltam arra hogy azt mondom neki hogyha bele szól akkor haza költözöm akkor talán nem fog bele szólni az életünkbe.
2012. nov. 11. 19:11
 137/357 anonim ***** válasza:

Zsófi, nem lehet késői ovu mert nekem uh-n látta a doki, hogy meg volt az ovulációm!!! Én se tudom mi ez, de megint feszülget húzodik a hasamban az izom, olyan furcsa. Komolyan írom én ezt nagy pocakkal szülés előtt éreztem kb a 37. héttől... szóval fogalmam nincs hogy mi ez csak az érzés ismerős a méhemben. A másik, hogy olyan nagynak érzem a méhem, pedig hát csak egy kicsi körte nagyságú és formájú elméletilge. Gyomorideg se lehet, mert lejjebb érzem. Te hogyan tudnád körülírni ezt a göcsöt??? :-) én bizakodok, de még csak az 5. dpo-n vagyok :-(, hogy is érezhetnék mást, ha van is valami a hasamban az még csak vándorol a méhem fele ...

Kedves Eszti! Anyósod anyjával ha sok probléma lesz, akkor jobb ha az elején tisztázzátok. Nekem anyósom volt mindig ilyen okos, még most is, éppen ezért a lányomat másfél éves koráig minden egyes alkalommal én vittem hozzá és felügyeltem mint egy anyatigris. Most 3 évesen néha ott hagyom nála, tele tömi csokival, ami már lejárt.. és cukros ivólevekkel, persze minden egyes alkalmat utálok, de ez van. Próbáltam szép szóval, vagy bunkón neki mindegy volt, soha nem érti meg, hogy ne tegyen ellen az én szokásaimnak. Állj a sarkadra majd és legyél kitartó. Nem mondom én még terhesen annyira rettegtem, hogy anyósom mindenbe bele fog szólni, hogy volt egy csomószor bőgtem miatta és kértem a férjemet, hogy ne hagyja majd, hogy belepofázzon. Na a vége az lett, hogy semmit sem segített, üres hütő várt itthon amikor hazajöttünk a kórházból és csak aznap hozott ételt, soha többet nem, még egy kiló kenyeret se. viszont békén hagyott az tuti :-). Nem bírta lenyelni a békát, hogy szoptatok... állandóan, hogy hagyjam abba és adjak tápszert ... most is felmegy bennem a pumpa... na azért voltak húzásai. Állj a sarkadra ;-) muszáj lesz!

2012. nov. 11. 20:20
 138/357 anonim ***** válasza:

hajni voltam ...

Zsófi a dm-ben vannak olcsó tesztek és jók is, nekem mindig a valóst mutatta. a gabriel egyszer átvágott, elég durván, hamsian pozitívat jelzett, huhh az nagyon levert.

2012. nov. 11. 20:24
 139/357 A kérdező kommentje:
Igen az lesz,a páromnak is elege van már belőle néha már teljesen kiborulok tőle és ki vagyok idegileg is.Ha nálam felmegy a pumpa akkor megmondom mindenkinek a magamét de abból nem lesz jó.De a párom is kiállna mellettem,ha pedig mondjuk dolgozik és csak a baba meg én lennénk itthon akkor bezárom magam xD(megjegyzem külön lakásban vagyunk de egy telken,ez lemaradt)
2012. nov. 11. 20:30
 140/357 cavalli ***** válasza:
Én ha valami kemépnyre ülök, beleszúr az alhasamba. Hatalmas a hasam, mintha tényleg terhes lennék, és kemény. bal oldalon nagyobb és keményebb. Akkor érzetem ehhez nagyon hasonlót, amikor áprilisban bal oldali petefészek gyulladásom volt. Cicikóim érzékenyek mindenhol, de nem kemények, vagy hatalmasak. Ha összegörnyedek akkor érzem inkább a hasam. Hol jobban felpuffad, hol kicsit lemegy... De 99.999999% , hogy mensi előjel.
2012. nov. 11. 22:20
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!