Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?
Kedves Cavalli!
Nekem feszül lent a méhemnél és érintésre érzékeny a bimbóm meg néha égő érzést érzek,nagyon izgulok hogy mit tesztelsz majd,jó neked hogy már csak pár nap választ el a várva várt eredményig.
Hajni örülök hogy minden helyre jött és hogy a hasad sem görcsöl,már tűkön ülök de még másfél hét kb.
Szia Zsófi!
Én Facelle,Gabrielt vagy Qupidot veszek.
Amúgy a derekam is fájogat és éhes vagyok de csak a peteé.utáni 4. napon vagyok.
Nem tudom mihez kezdek ha ez a hónap sem sikerül.Szorítok nektek csajok.
Zsófi, nem lehet késői ovu mert nekem uh-n látta a doki, hogy meg volt az ovulációm!!! Én se tudom mi ez, de megint feszülget húzodik a hasamban az izom, olyan furcsa. Komolyan írom én ezt nagy pocakkal szülés előtt éreztem kb a 37. héttől... szóval fogalmam nincs hogy mi ez csak az érzés ismerős a méhemben. A másik, hogy olyan nagynak érzem a méhem, pedig hát csak egy kicsi körte nagyságú és formájú elméletilge. Gyomorideg se lehet, mert lejjebb érzem. Te hogyan tudnád körülírni ezt a göcsöt??? :-) én bizakodok, de még csak az 5. dpo-n vagyok :-(, hogy is érezhetnék mást, ha van is valami a hasamban az még csak vándorol a méhem fele ...
Kedves Eszti! Anyósod anyjával ha sok probléma lesz, akkor jobb ha az elején tisztázzátok. Nekem anyósom volt mindig ilyen okos, még most is, éppen ezért a lányomat másfél éves koráig minden egyes alkalommal én vittem hozzá és felügyeltem mint egy anyatigris. Most 3 évesen néha ott hagyom nála, tele tömi csokival, ami már lejárt.. és cukros ivólevekkel, persze minden egyes alkalmat utálok, de ez van. Próbáltam szép szóval, vagy bunkón neki mindegy volt, soha nem érti meg, hogy ne tegyen ellen az én szokásaimnak. Állj a sarkadra majd és legyél kitartó. Nem mondom én még terhesen annyira rettegtem, hogy anyósom mindenbe bele fog szólni, hogy volt egy csomószor bőgtem miatta és kértem a férjemet, hogy ne hagyja majd, hogy belepofázzon. Na a vége az lett, hogy semmit sem segített, üres hütő várt itthon amikor hazajöttünk a kórházból és csak aznap hozott ételt, soha többet nem, még egy kiló kenyeret se. viszont békén hagyott az tuti :-). Nem bírta lenyelni a békát, hogy szoptatok... állandóan, hogy hagyjam abba és adjak tápszert ... most is felmegy bennem a pumpa... na azért voltak húzásai. Állj a sarkadra ;-) muszáj lesz!
hajni voltam ...
Zsófi a dm-ben vannak olcsó tesztek és jók is, nekem mindig a valóst mutatta. a gabriel egyszer átvágott, elég durván, hamsian pozitívat jelzett, huhh az nagyon levert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!