Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?
Zsófi a 14. dpo-n már nyugodtan tesztelhetsz, reggel már itt fogok ülni a gép előtt, hogy olvashassam a híreket rólad, nagyon szurkolok !!!
Böbe, nyugi ha lement a láz akkor túl nagy baj nem lehet. lázról akkor beszélünk még gyerekek esetében is amikor 38.5 fölé megy a hő, addig csak hőemelkedésnek számít az érték. Persze a dokid jobban ért hozzá én csak ápolónőnek tanultam... Ha péntekig várat téged, akkor nem lehet nagy gáz, hiszen nem kockáztatná a napjaidat. Írd meg, hogy mit mondott és hogy hogyan érzed magad. A görbéd most is jó, nem egy görbét láttam ahol voltak kiugró értékek és mégse zavarta a terhességet! Pozitívan tessék gondolkodni, el a sötét gondolatokkal!!! Zsófi én már tűkön ülök, ugye tesztelsz reggel???
20.-án kéne nem megjöjjön.Szombatra tervezem a tesztet.Tegnap úgy nyilalt, szúrt a bal mellem, hogy ezt az érzést nem tudtam hova tenni.Komolyan mondom soha nem éreztem még ilyet.A bal oldalam is szurkál lent egészen.Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből...(bár szerintem negatív..)
Tina voltam
Gondolok majd rág holnap reggel Zsófi :)
Remélem te leszel az első pozis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!