Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
létezik én vezettem hajni! Sokan itt vagyunk akiknek akkor nem sikerült és abban a hónapban azt hiszem 5 válaszoló tesztje lett pozitív. ha van időd végig olvashatod, a mai napig fut :-) Lányok nekem holnap lesz a 10.dpo-m , szerintem a férjemnek megmondom dugja el a teszteket, hogy esélyem se legyen reggel tesztelni :-) Az én cicim is oldalt fáj és olyan szupi 18 évesen voltak utoljára ilyen feszesek :-). Bár ahhoz képest hogy 36 leszek és 8 hónapig szoptattam, nem esett össze nagyon... vajon kibírom keddig? vagy teszteljek vasárnap? két darab tesztem van, egy tízes és egy 25-ös!!! az tuti nem veszek többet, mert volt egy hónap, hogy 9 tesztet pocsékoltam el a türelmetlenségem miatt. most nem fogok. remélem, :-)
Lia,igazuk van lányoknak attól még hogy kijött egy pati az még nem ad okot arra hogy meg is fog jönni,még bármi megtörténhet de remélem az hogy egy nagyon erös pozi teszted lesz.
Én magam sem hittem volna hogy ilyen sokan leszünk és hogy ennyire nyíltan beszélünk egymás érzéseiröl,tüneteirők.Nagyon jó érzéssel tölt el hogy megoszthatom veletek és megértetek engem,nem az van hogy lehordtok.Nekem igazából nincs barátnőm akivel beszélgethetek ezért jó hogy ti rátok számíthatok ebben témában.
Hát, bárki is tesztel először, kérem ossza meg velünk!!!!
Nekem is minden mensinél jönnek a pattanások, most is. DE! a haspuffadás eltűnt, az alhasi görcsök eltűntek!!!!!!! Lehet ez a mensi nem fog megkínozni? Vaaaaagy?? Tegnap és tegnap előtt a nyákomnak furcsa színe volt, amit nem tudtam mire vélni.Elvileg, nem érintkeztem semmi olyannal, ami miatt valami betesgégem lehetne, meg nem is érzem úgy, hogy az lenne. DE a tisztaságimon ilyen sötét sárgás nyák volt. ( jaj ne haragudjatok, lehet túl őszinte vagyok.. :)) Amikor petefészek gyulladásom volt tavasszal, akkor sem volt ilyen. Eddig úgy érzetem, mint ha petefészekgyulladásom lenne, mert szúrt amikor leültem, feszülnek a cicik, görcsöl a has, és puffadt. Mára már ezek a tünetek nincsenek. Pattanások visszahúzódnak, has laposabb, nem görcsöl... Érdekes. Zsófi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!