Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/357 anonim ***** válasza:
Nekem mar biztosra lesz menzi, mivel megjelent az a bizonyos pattanas az arcomon, amugy nem vagyok patis, de menzi elott mindig megjelenik egy, igy biztos, hogy sikertelen ez a honap. Igy mar nem stresszelek ebben a honapban, es jovo honapban tovabb teazom, es mindennel jobban remelem, hogy karacsonyra mar lesz pozi tesztem! Drukkolok tovabb mindenkinek!Lia voltam.
2012. nov. 15. 12:39
 202/357 anonim ***** válasza:
100%
Lia ne keseredj el!!! Ettől még nincsen semmi sem veszve hidd el!!!! Mondok egy példát, ugye írtam is itt hogy barátnőm bejelentette hogy babát vár, ez volt pénteken, de a bizonyos nemvárt napján (szerdán) egy jó nagy gütymő jött ki még Ő is mondta hogy na itt van a mikulás, hát a mikulás a pocakjában van!!!! Azóta se jött meg neki és két tesztje is + lett, jah azóta jött ki neki egy újabb nagy ragya is az arcán :D !!!!! Hidd el ezt nem lehet csak arra fogni!!!Én szurkolok Neked és minden sorstársamnak és remélem hogy most már meg lesz az első + tesztelő közöttünk! És én is Mikulásra már egy babával a pocakomban készülődhetek a karácsonyra!!!! Edina
2012. nov. 15. 13:35
 203/357 anonim ***** válasza:
Nagyon szepen koszonom a biztatas, es nagyon orulok, hogy ismeretlenul is tartjatok mindekiben a lelket! Jo erzes megosztani a tapasztalotak , es tanacsokat kerni. Nektek van olyan cicifajas, hogy viszket is egyidoben a cici? Kicsit hulyen jon kia kerdes, de megis, kivancsi vagyok, hogy ti is ereztetek ilyent? Lia
2012. nov. 15. 13:55
 204/357 anonim ***** válasza:
Van!! Én régebben azt gondoltam hogy biztos nől a cicim, de ugyan akkora maradt :D nem nőt semmit sem :D viszont most kifejezetten fáj oldalt érzem mind a két cicimnél hogy sajog, a hormonok szórakoznak! Ugye hogy milyen jó volt ez a kérdés, milyen sokunkat összehozta Köszönjük Eszter!!! Nem tudom hogy létezik még egy ilyen teherbe eséssel kapcsolatos kérdés ahol ennyi oldal telebeszéltek voln a leendő kimamák!üdv Edina
2012. nov. 15. 14:10
 205/357 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

létezik én vezettem hajni! Sokan itt vagyunk akiknek akkor nem sikerült és abban a hónapban azt hiszem 5 válaszoló tesztje lett pozitív. ha van időd végig olvashatod, a mai napig fut :-) Lányok nekem holnap lesz a 10.dpo-m , szerintem a férjemnek megmondom dugja el a teszteket, hogy esélyem se legyen reggel tesztelni :-) Az én cicim is oldalt fáj és olyan szupi 18 évesen voltak utoljára ilyen feszesek :-). Bár ahhoz képest hogy 36 leszek és 8 hónapig szoptattam, nem esett össze nagyon... vajon kibírom keddig? vagy teszteljek vasárnap? két darab tesztem van, egy tízes és egy 25-ös!!! az tuti nem veszek többet, mert volt egy hónap, hogy 9 tesztet pocsékoltam el a türelmetlenségem miatt. most nem fogok. remélem, :-)

2012. nov. 15. 16:36
 206/357 A kérdező kommentje:

Lia,igazuk van lányoknak attól még hogy kijött egy pati az még nem ad okot arra hogy meg is fog jönni,még bármi megtörténhet de remélem az hogy egy nagyon erös pozi teszted lesz.

Én magam sem hittem volna hogy ilyen sokan leszünk és hogy ennyire nyíltan beszélünk egymás érzéseiröl,tüneteirők.Nagyon jó érzéssel tölt el hogy megoszthatom veletek és megértetek engem,nem az van hogy lehordtok.Nekem igazából nincs barátnőm akivel beszélgethetek ezért jó hogy ti rátok számíthatok ebben témában.

2012. nov. 15. 17:39
 207/357 A kérdező kommentje:
Kedves Zsófi,már izgatottan várom a teszted eredményét úgy érzem a te pozi teszted fogja megadni nekünk a löketet :)
2012. nov. 15. 17:42
 208/357 anonim ***** válasza:
Hát csajok nekem a belső hang azt súgja, hogy borítékolva van a szombati negatív tesztem.Úgy érzem most sem sikerült....
2012. nov. 15. 18:00
 209/357 anonim ***** válasza:
hajni vagyok! a pattanásokról annyit, hogy azt hittem, hogy terhesen csodás bőröm lesz, erre olyan pocsék lettem hogy csak na, egy csomó ragyám lett az első hetekben .-). szóval egy pati miatt nem kell még kiakadni Lia! Viszont szoptatás után örökre elmúltak a szépséghibák....
2012. nov. 15. 19:20
 210/357 cavalli ***** válasza:

Hát, bárki is tesztel először, kérem ossza meg velünk!!!!

Nekem is minden mensinél jönnek a pattanások, most is. DE! a haspuffadás eltűnt, az alhasi görcsök eltűntek!!!!!!! Lehet ez a mensi nem fog megkínozni? Vaaaaagy?? Tegnap és tegnap előtt a nyákomnak furcsa színe volt, amit nem tudtam mire vélni.Elvileg, nem érintkeztem semmi olyannal, ami miatt valami betesgégem lehetne, meg nem is érzem úgy, hogy az lenne. DE a tisztaságimon ilyen sötét sárgás nyák volt. ( jaj ne haragudjatok, lehet túl őszinte vagyok.. :)) Amikor petefészek gyulladásom volt tavasszal, akkor sem volt ilyen. Eddig úgy érzetem, mint ha petefészekgyulladásom lenne, mert szúrt amikor leültem, feszülnek a cicik, görcsöl a has, és puffadt. Mára már ezek a tünetek nincsenek. Pattanások visszahúzódnak, has laposabb, nem görcsöl... Érdekes. Zsófi

2012. nov. 15. 19:35
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!