Én csak a nemvárt napján tesztelek először, ha nem jön meg az a legbiztosabb jel tehát jövő szombat 24-én,óó hol van az még :D vagy csináltok lányok jós tesztet még előtte? Edina
2012. nov. 14. 06:25
173/357 anonim válasza:
Jaj és Hajni egy kalappal a vasárnaphoz!!!! Izgulok Te leszel az első babásunk aki kezdi a sort :))) Edina
2012. nov. 14. 06:27
174/357 anonim válasza:
De jó is lenne :-) A hőm még feljebb ment szerencsére és a hasam is most már nem görcsöl. A mellem viszont egészében fáj :-). Szép napot mindenkinek!
2012. nov. 14. 07:39
175/357 anonim válasza:
Hogy vagytok ma leendo kismamik? En jostesztelni nem fogok, 2 honapja josteszteltem a 29. napon es pozi lett, utana jott a csalodas:( stressz, akkor 3 hetet kesett.
2012. nov. 14. 09:18
176/357 anonim válasza:
Akkor most már én sem fogok az biztos, én akkor tényleg csak a nemvárt napján fogok az lesz a tuti.... nekem már nagyon gyanús a Hajni :)
2012. nov. 14. 09:24
177/357 anonim válasza:
hajni vagyok! Bárcsak tényleg ez lenne a sikeres hónapunk :-). Itt a mai görbém [link]
szerintetek? Akinek van görbéje az tegye már fel légyszi!!! Gyöngyi hogy vagy? Böbe akkor te 19.én tesztelsz? vagy várjam meg én is a biztos eredményt 20.án? Mert neked egy nappal hamarabb volt ovud mint nekem... Szerintem legyél te az első tesztelő :-), és én majd szépen utánad tesztelek!!! Aztán Eszter jön???
2012. nov. 14. 09:51
178/357 cavalli válasza:
Én ma vagyok a 28. napon 13. DPO-n. Olyan vagyok mint akit fejbevágtak. Mensi görcs ma nincs, pattanás van. Fáradt, karikás szemek, munkaundor .. :( Vettem tesztet. Nekem bármikor megjöhet.
2012. nov. 14. 10:08
179/357 cavalli válasza:
Zsófi voltam
2012. nov. 14. 10:08
180/357 anonim válasza:
Igen, én 19.-re nem várom. De a görbém most már nem túl biztató. Meg tegnap délután belázasodtam (38,2 hónaljban) és elkezdett iszonyatosan fájni a méhem, mint egy erősebb mensis görcs, de meg fázva nem vagyok. Reggelre elmúlt a fájdalom is és a láz is. Felhívtam a nődokimat, azt mondta pénteken feltétlenül menjek, mert lehet nagy baj van. Péntekig halálra parázom magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!