Eszter888 kérdése:
Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?
Figyelt kérdés
Várok mindenkit2012. nov. 7. 09:31
221/357 anonim válasza:
igen hajni voltam a 3 óránkénti méréssel, de nem azért mértem, hogy mennyi, hanem mert a lányom felébresztett és mivel éjfélkor is már lement 36.7re ezért izgultam, hogy reggel megön a mensim. de most újra fent van a hőm. látod te is azt írod, hogy nem szabad rágörcsölni ennyire, de hol van a 6 hónap várakozás az én 7 évemtől. hidd el ha majd isten ment meg ne történjen, de gondolj bele 7 kerek évig vársz valamire, az végtelennek fog tünni. Nem tudjuk hol volt a baj pontosan , lehet ritkán voltunk együtt, vagy pont rosszkor nem tudom, lehet lelkileg nem voltam rá készen, mert csak miután összeköltöztünk akkor volt az első 7 hónap után egy spontán vetélésem, de rá 2 hónapra meg újra pozi teszt, de ez mind kerek 7 év próbálkozás után. E legszebb éveim lettek oda azzal, hogy vágytam valamire. És a Laurám akkor fogant meg amikor kezembe vettem az írányítást és megmondtam a páromnak, hogy most aztán sex lesz ha tetszik ha nem... akkortájt kezdtem el szedni jódot is, szóval az alulműködésem pajzsmiriggyel csak már terhesen derült ki... nem tudom mi volt az a 7 év terméketlenség, de maga volt a pokol, közben meg próbáltam mosolyogni amikor tucatszámra jöttek a hírek, hogy kinek lesz kisbabája. .... Most nekünk ez a 4. hónap próba, ebből egy hónapban ovum se volt sajnos. Tényleg nem szoktam éjjel mérni a hőmet, de most aggódtam, hogy megjön hamarabb mint kellene. De igazatok van, nem kéne ennyit itt lógnom, már lehet ez is görcsölés, de nekem nagyon fontos hogy veletek mi történik... Kislányom bölcsibe van délelőtt, különben nem lenne nagyon gyerekek közt, ezért van több időm itt netezni. Holnap megvárom a tesztjeitek eredményét és aztán tartok egy kis pihenőt.
222/357 cavalli válasza:
teszteltem halvány POZITÍÍÍÍÍVVVVVV Zsófi voltam
223/357 anonim válasza:
Tiszta szivből GRATULÁLOK Zsófi!!! Meg van az első babásunk, kiváncsi vagyok ki a következő tesztelő!
224/357 anonim válasza:
Zsófi, felteszed nekünk is a tesztet? Mégegyszer gratulálok! Lia.
225/357 anonim válasza:
Zsófi ez szuper, nagyon gratulálok! hajni
226/357 anonim válasza:
ÚR ÉG!!!! NAGYON NAGYON NAGYON BOLDOG BABAVÁRÁST!!!! megvan aki löketet adott nekünk!!!!!! Nagyon örülök :):):) millió ölelés: Edina
227/357 cavalli válasza:
228/357 anonim válasza:
Hát akkor csak nem képzelem oda én is :):) Edina
229/357 cavalli válasza:
Júúúúúúúúúúj, dejóóó. 6 hónapja vártam :)) SOSE KESEREDJETEK EL!!!!!
230/357 cavalli válasza:
nem szabad feladni. Én szívből kívánom, hogy mindenkinek pozitív tesztje legyen!!!!!!!!!!!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!