Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?
Én már két éve nem várom :(( 22-én kellene megjönnie. 3. baba, ő lenne a közöske :) Szurkoljunk egymásnak!!!
Jövőhónaptól kezdem a Clostit, hátha az segít. De azért reménykedem, hátha most siker lesz :)
23-ra nem várom, elsö baba lenne, és ez az elsö teázós honapom. Kiváncsi vagyok, hogy alakul a menzi a teák után, már persze ha lesz menzi, de nagyon reméljük, hogy NEM.
Ti mióta próbálkoztok
Nekünk ez a 9. próbálkozós hónapunk.
Drukk, drukk
Sziasztok!
Örülök hogy írtatok :)
Mi 10 hónapja próbálkozunk és első baba lesz,remélem mindegyikünknek sikerül.
Én nem nézem a hőmet,meg semmi tea.
Holnap lesz a peteérésem együtt voltunk Pénteken és kedden,nagyon szeretnék egy kislányt ez minden vágyam de az se számít ha kisfiú csak egészséges legyen :)
Hogy bírjátok idegekkel a várakozást??
Én ilyenkor megtudok őrűlni,olyan idegtépő :S
Én az elmúlt 3 hónapban mértem a hőmet,meg számolgattam,meg mindent csináltam,hogy sikerüljön,de sajnos hiába. Az utolsó menzimkor megfogadtam,hogy leállok vele,úgyhogy ebben a hónapban nem volt hőmérőzés,próbálok a lehető legkevésbé rágörcsölni,együtt voltunk/vagyunk,amikor csak jól esik,aztán meglátjuk mi lesz.. Különben engem is kikészit idegileg a folytonos csalódás,azért is próbálok minél kevesebbet foglalkozni a témával..
Első voltam.
Én kicsit előbb 16-ára nem várom! Mellfeszülés már van tegnap óta! leszakadnak konkrétan!
2. baba lenne. Nyáron már sikerült, de ő nem maradt meg. :S
Akkor most reméljük összejön,most hogy már nem méregetsz.
Az a legrosszabb a várakozás :(
Utolsó sajnálom hogy nem maradt meg a baba :(
Bízom benne hogy sikerülni fog.
Remélem mindenkinek pozitívval végződik ez a hónap :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!