Eszter888 kérdése:
Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?
Figyelt kérdés
Várok mindenkit2012. nov. 7. 09:31
71/357 anonim válasza:
Aranyosak vagytok olyan jó hogy nem vagyok egyedül és megtudjuk osztani az érzéseinket, érzéseimet és senki nem hurrog le hanem mindeki itt olyan kedves és együttérző. Jó megosztani veletek a gondotalaim! Köszönöm nektek! Tényleg nem is tudom elképzelni milyen lelkileg erős emberekkel beszélek itt akik hosszú évekig várták a csodát és itt vannak és erősítik egymást! Azért legbelül remélem hogy a hó végén nem jön meg egyikünknek sem és mindannyian azt írjuk ebbe a blogba hogy sikerrel jártunk, ti adtok nekem is reményt!üdv Edina
72/357 anonim válasza:
Drága Edina teljesen együtt érzek.Ma én is hasonló "pofont" kaptam olyantól aki irigy volt rám mikor teherbe estem.Pedig ő gyógyszert szed??!Vagy lehet csak mondja, ráadásul közeli rokon...:(Most én lehetek irigy rá:(...
Tina voltam...
73/357 anonim válasza:
Tina, nyugodj meg eljön még a mi időnk! Nekem annyiban rosszabb a helyzet hogy kollégám is és végig kell nézni a gömbölyödő pocakját, de boldogságot és egészséget kívánok nekik, hiszen hamarosan nekünk is sikerül és akkor együtt "gurulhatunk" :) nagyon remélem!!! Addig is én ma még emésztek, ez a hír leblokkolt egy két napra! Hónap végén légyszi mindenki írja meg mi történt veletek! Ha pedig nem sikerül akkor elindítjuk a decemberi babavárókat :)
74/357 cavalli válasza:
Nálunk is ez a helyzet. Bnőm 6 hetes terhes. Rosszul esik egy picit, de róla tudom h 3 éve próbálkoznak, ezért úgy örülök neki, mintha a sajátom lenne :) Persze kicsit szomorkás is vagyok miatta, jobban szerettem volna Vele együtt ünnepelni, és együtt átélni a terhesség minden nehézségét és örömét. Én jövő héten már tudni fogom, hogy lett e baba vagy sem.
75/357 anonim válasza:
Kedves cavalli, múlt hónapban késett két napott (pedig sosem késett még) és mikor újságoltam neki még mondta is hogy ne már ne hagyjam már itt mi lesz vele nélkülem, de persze nem volt rossz szándékkal csak ennyire összenőttünk. Erre most ebben a hónapban vagyis ma ő jelentette be hogy jön a baba pedig nem is tervezték.... hát na ez az élet fintora! Most ő hagy itt engem, én meg sóvároghatok, de én is úgy örülök mintha velem történt volna a pozitív teszt!üdv Edina
76/357 anonim válasza:
Nálam is hasonló a szitu. 4 barátnőmmel együtt indultunk, együtt számolgattunk!!! Az egyiknek 2 éves a fia, a másiknak 3 hét múlva születik, a harmadik 14 hetes, a negyedik pedig 9 hetes.
Én meg 7 éve várom a csodát.
Most délután lesz az 5.inszeminációm.
77/357 anonim válasza:
Kedves utolsó! Akkor úgy érzem az én problémám eltörpül a tiéd mellett, mert nekem most egyszer is elég volt átélni ez az érzést, nem hogy 4x! Gondolok rád ma!üdv Edina
78/357 cavalli válasza:
Sok sikert Neked. Remélem 2-en tértek majd haza. Nem vagyunk egyformák, de szerintem több Nőnek nem sikerül 3-5 hónap alatt, mint akinek igen. Vagy Ti mit gondoltok erről?
79/357 anonim válasza:
Nagyon sok sikert kívánok a beültetéshez Neked kedves névtelen válaszoló! Te jó ég ennyi kismama közt, jó hogy még lelkileg bírod :-), azért valahol erősítheti ez is az embert, arra kellene gondoljunk, hogy HÁT NEKIK IS BEJÖTT A BABA.. :-) Edina, fel a fejjel, nekem is ez a 4. próbahónapom még nem vagyok annyira kétségbe esve, majd talán jövő nyáron, na remélem addig tényleg összejön már. Nagyon szorítok, hogy sok boldog pozi tesztelős legyen a hónap végéig!!!
80/357 anonim válasza:
Köszi kedves utolsó! Biztos ismeritek: :) Nem várok holnapig, holnapig,
Jó, ha kibírom félhatig :) este el is kapom a kicsi párom :) üdv, és bíztató ölelés minden sorstársamnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!