Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/357 anonim ***** válasza:

Köszönöm a lelkitámaszt!!:)Remélem jövő hét vasárnap én is megkapom a várva várt kis csodámat:)vagyis csak a jelét:)

Tina

2012. nov. 9. 16:57
 82/357 anonim ***** válasza:
Lányok ovu óta írtam, hogy görcsöl az egész hasam alja... ma is annyira erősen éreztem, hogy végre eszembe jutott talán bevehetnék magnézimuot. Be is vettem két adagot, órákra meg tudtam feledkezni a pocakról. Nem tudom, hogy hogyan bírom ki 25.-ig, szerintem sehogy. Már most van egy 10-es tesztem és egy 25-ös még a múlt hónapról... Ovutól számolok 11 napot és kész csinálok majd egy tesztet, mert kaptam egy ajánlatot, hogy természetgyógyász átnézne, talpmasszázs alatt... úgy nem merek elmenni, hogy nem tudom van baba vagy nincs, mert ugye terhesen tilos a masszázs. Szerintetek bevállaljam? Állítólag már sok nőn segíett babaügyben! Még 6 hat nap és meg lesz az első tesztelő eredménye a csapatból!!! :-)
2012. nov. 9. 22:47
 83/357 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Hát sajnos én már most tudom az eredményt nem is kell megvárnom a hó végét, nem sok reményt látok arra hogy most összejöjjön, ma van ovum megvan minden hozzá (hasam fájdogál, "nyák" , mell érzékenység) és a párom 24 órázik, én is már melózom. Tegnap nem sikerült elkapnom :) mert családi összejövetel volt! Vasárnap délelőtt úgy érzem késő lesz arra hogy megfoganhasson a baba! Kicsit rosszul érint ez ismét! Nektek szurkolok és elolvasom majd mi lett veletek! üdv mindenkinek Edina
2012. nov. 10. 06:58
 84/357 anonim ***** válasza:
Edina! Ebből még lehet kisfiú, ha ovu után vagytok együtt, van rá esély még egy napig. Az ovu tünetei után van igazán tüszőreoedés, ne add fel, hanem kapd el a férjed vasárnap :-)!!!. Nekem jobb a hasam most, hogy tegnap bevettem annyi magnéziumot... a görbém is elég bíztató!
2012. nov. 10. 08:19
 85/357 anonim ***** válasza:
Kedves Eszter! Hogy vagy? Sikerült esélyt adni a fogantatásnak???
2012. nov. 10. 08:20
 86/357 anonim ***** válasza:
Tényleg akkor még van remény!? Azt gondoltam a holnap már késő lesz! Akkor reménykedek újra!köszönöm!!
2012. nov. 10. 08:33
 87/357 anonim ***** válasza:
Mi újság van veled kérdezö?
2012. nov. 10. 10:41
 88/357 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, remélem nem kell elindítani ezt a kérdést jövő hónapban :) Aki itt részt vesz nagyon remélem abból mindenki bebabásodik :D
2012. nov. 10. 10:45
 89/357 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sikerült ovu napján is elkapnom a páromat,meg az előtte lévő napokban is.

Engem is elszomorit az a tény hogy van akinek több éven át keresztül kell küzdenie azért hogy babája lehessen,nagyon tisztelem az ilyen embereket mert van bennük annyi kitartás és erő hogy ezt végig csinálják.

Csütörtökön lehetett az ovum és most feszüléseket érzek a méhemben,majd meglátjuk mi lesz.

2012. nov. 10. 11:49
 90/357 A kérdező kommentje:

Kedves Névtelen válaszoló!

Tisztellek hogy ilyen hosszú éveken át küzdessz azért a csodáért ami megadatik olyanoknak akik nem vágynak rá és szivből kivánom hogy sikerrel járjatok az 5. inszemmel :)

2012. nov. 10. 11:52
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!