Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?
Kedves Hajni!
Az már jó jel ha olyasmit érzel,általába terhességnél éreznek ilyet,úgy tudom.Reméljük azért érzed és te leszel az egyik aki jó hírrel fog szolgálni.
Nekem nincsenek ilyen sztoriaim mert sajnos mindig negatív volt az eredmény :S
De reméljük most megváltozik.
Szia Zsófi!
Hát igen engem is meglep az hogy a 20-30 éveseknek nehezen megy a teherbeesés,olyan elrettentő tény ez.Milyen jó lenne hogyha 1*2-szer együtt van az ember és akkor már megszületik a csoda,nehéz hogy küzdeni kell érte.
Szorítunk mindannyiunkért hogy sikerüljön a baba :)
sziasztok! Hajni vagyok...
Csajok ki fog elsőnek tesztelni? Nekem 18.-án lenne aktuális, ha addig kibírom :-), amit kétlek!!! Sajnos a hőm nem ugrik fel az egekbe, így be se jelöli az ovumat a gép, de a doki látta az uh-n, hogy volt pém és ovum is, ez megnyugtat. Tényleg abba fogom hagyni a hőmérőzést, mert csak idegel, meg függővé teszt, képzeljétek 4 hőgörbét vezetek!!! 2 magyart, egy németet és egy angolt... írtam már, hogy nem vagyok teljesen tiszta :-), na jó a német a páromnak és a dokimnak kell, a 2 magyar magamnak és hát tegnap találtam az angolt, de mind egyformát mutat, volt hónap amikor két különbözőt mutattak..
Sziasztok !
Én 22.ére nem várom,ma van tojásfehérjés folyásom,ma is akciózunk majd.Mikor ülök akkor olyan érzésem van mintha feszülne a méhem úgy gondolom hogy ez a peteéréstől lehet.Szerintetek?
3 év után kapcsolat után szerintetek nem korai??
Én egyáltalán nem akartam ilyeneket vezetni,mert tudtam hogy én is bele örülnék :S
Mindig nézegetném és ez megőrítene.
Meglátjuk hogy hogy sikerül majd ez a hónap.
Sok Ölelés és bíztatás mindenkinek :)
Én középidőben általában csak a nyákot veszem érzem meg talán apró szúrkákat,de azt néha.
Igazából csak ennyi ami szembetűnik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!