Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/357 anonim ***** válasza:
Sziasztok, Hajni vagyok már írtam ma ide. Megjöttem a nődokitól, nagyon boldog vagyok, mert uh-n megállapította, hogy tegnap volt ovulációm :-), ez már nekem félsiker vén tyúk létemre, ugyanis múlt hónapban nem volt ovum :-(. Tudjátok 30 felet nem ritka ha kimarad egy egy ovu, sajnos. Böbe, Tina hát ti is itt vagytok újra??? :-) hajrá mindenkinek!!! Akik évek óta várnak babára azoknak üzenem, hogy az első lányom 7 sikertelen év után spontán megfogant, 2 hetes jódkura után. mint kiderül pajzsmirigy alulműködésem van . Tudom mit éreztek, nekem borzalom volt, mindenki szült körülöttem és azt hittem sose lesz sajátom. De lett és bennetek is legyen örökké hit és bizalom, hogy sikerülni fog!!! Mindenkinek sok sikert kívánok és még egy apróság. Sajnos hüvelygombám van (ezer éve nem volt) és pont ovura jött ki- nos a doki azt mondta nyugodtan használjam a kúpot mert nem árt a babának ha most mégis megtermékenyültem. Sőt egész terhesség alatt nem árthat a kúp, mert lokálisan hat és nem a méhen belül! Eszter múlt hónapban én vezettem a kérdést aki nem várja októberre... rengeteg bíztatást kaptunk, jó kis csapat gyűlt össze és azt hiszem 5-6 terhesség lett abból a hónapból. Szívből szorítok mindenkinek!!!
2012. nov. 7. 16:15
 42/357 A kérdező kommentje:
Kedves Hajni!Remélem mi hamarabb sikerül majd teherbeesned így 30 felett is,és gondtalan örömök elé nézel majd,ahogyan a többiek is :)
2012. nov. 7. 16:44
 43/357 anonim ***** válasza:

Olvastam egy orvosi oldalon, hogy peteérés körül a nők immunrendszere vmi hormon miatt eléggé legyengül és ezért hajlamosabbak vagyunk a fertőzésekre.Így nem csoda, hogy előjöhet a hüvelygomba is-ez is, tudom kicsit bizarul hangzik de kedves Hajni a te esetedben a peteérés sikeres jele:)Főleg, hogy orvos is igazolta!Remélem szorgalmasak voltatok:)Szívből kívánom, hogy útban legyen a babó Neked is!és persze mindenki másnak is aki nagyon vágyik már rá:):)

Tina voltam

2012. nov. 7. 17:11
 44/357 A kérdező kommentje:
Olyan rossz mert most jön a várakozás ami megőrjít.Remélem ti jobban viselitek mint én :)
2012. nov. 7. 17:13
 45/357 anonim ***** válasza:

Kérlek kedves kérdező ne görcsölj nagyon rá mert nagy lesz az elkeseredés-saját tapasztalat:(Próbáld meg elterelni kicsit a figyelmedet, bár tudom, hogy baromi nehéz de hidd el megéri!:)

Tina

2012. nov. 7. 17:19
 46/357 A kérdező kommentje:
Most olvasgatok hogy milyen támogatások járnának.Sajnos március óta nincs munkám és kb 3 hónapos munkaidőm van.
2012. nov. 7. 17:41
 47/357 Gutiné P Mária ***** válasza:
Kedves kérdező: nekem sincs sajnos munkám egy hónapja, most fogok regisztrálni a munkanélküli hivatalban, de szerencsére a férjemnek biztos helye van és viszonylag jól keres,ezért úgy döntöttem én is vállalom a 2.babát
2012. nov. 7. 19:00
 48/357 A kérdező kommentje:

Kedves Mária!Nálunk is csak a párom dolgozik,de most ilyen internetes pénzkeresési rendszerbe lépek majd be ha minden jól megy havi 120 e meglesz.Tesztelve van úgyhogy biztos dolog.

Reméljük jönni akar a csöppség.

2012. nov. 7. 20:04
 49/357 anonim ***** válasza:

Köszönöm az infót a gombáról :-)! Elég kellemetlen időpontban kaptam el, de a doki szerint az együttléteinket nézve a hőgörbémen, sok esélyt lát! Sikerült 2 naponta együtt lennünk az elmúlt napokban, pont peteérés előtt 2 nappal volt az utolsó. Ebben azért bízok, mert a lányommal úgy estem teherbe, hogy a pozi ovuteszt előtt 3 nappal volt csak sex, és hála az égnek a spermitoszok eléldegéltek bennem 3 napig amíg jött az ovum. Láttam görbét, hogy 6 nappal ovuláció előtt sexeltek és teherbe esett a nő :-) nem semmi. A lányomnál a pozi ovuteszt után 10 nappal tezsteltem és akkor már pozi lett, de halvány volt nagyon- nagyon! ezt csak azért írom, hogy aki türelmetlen lesz az nyugodtan próbálkozhat korai teszteléssel, igazából, nekem mensi előtt 3 nappal akkor már kimutatta, ja és tudom azt írják, hogy 10 perc után érvénytelen a teszt, de nekem egy óra alatt lett pozi :-) a kukából szedtem ki... Nektek is van hasonló sztoritok??? Eszter sok sikert a munkához, terhesség alatt igazán kényelmes otthonról dolgozni, jó ötlet.

Én most egy nagyon jó könyvet olvasok, azzal próbálom elterelni a gondolataimat a kemény 10 napos várakozási időről!!! képzeljétek olyan furcsát érzek, pontosan azokat a méhösszehuzodásokat amikor terhesen bekeményedik a poci, aki szült az már ismeri, .. nem tudom mi ez, furi. Egyébként én egy rémes nőszemély vagyok, amióta próbálkozunk már az összes korai terhesség jeleit produkáltam, de lassan már kezdem feladni és megnyugodni, hogy jön amikor jön. A dokim nagyon felvillanyozott most, és örülök, hogy megint van egy csapat leendő kismama akik megosztjuk egymással a gondolatainkat!! hajrá csajok!!!

2012. nov. 7. 22:03
 50/357 cavalli ***** válasza:
Sziasztok! Zsófi vagyok 24 éves. megfogadtam, hogy nem fogom a fórumot olvasni, mert csak becsavarodok és bebeszélek magamnak minden marhaságot. 6. hónapja próbálkozunk. Számomra érthetetlen, hogy a 20-30 éves korosztálynak miért nehéz teherbe esnie. Mostanában nagyon sok ismerősömnek sikerült a baba, Szívből kívánom, hogy NÁLUNK ( akik itt írtak a fórumban) SIKERÜLJÖN és a családtagok csak egy UH-képet kapjanak a karácsonyi fa alá. 1 baba lenne nálunk, nagyon szeretnék, ha már összejönne. Mindenkinek egy nagy ölelés és bíztatás Győrből :))
2012. nov. 8. 10:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!