Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?
Olvastam egy orvosi oldalon, hogy peteérés körül a nők immunrendszere vmi hormon miatt eléggé legyengül és ezért hajlamosabbak vagyunk a fertőzésekre.Így nem csoda, hogy előjöhet a hüvelygomba is-ez is, tudom kicsit bizarul hangzik de kedves Hajni a te esetedben a peteérés sikeres jele:)Főleg, hogy orvos is igazolta!Remélem szorgalmasak voltatok:)Szívből kívánom, hogy útban legyen a babó Neked is!és persze mindenki másnak is aki nagyon vágyik már rá:):)
Tina voltam
Kérlek kedves kérdező ne görcsölj nagyon rá mert nagy lesz az elkeseredés-saját tapasztalat:(Próbáld meg elterelni kicsit a figyelmedet, bár tudom, hogy baromi nehéz de hidd el megéri!:)
Tina
Kedves Mária!Nálunk is csak a párom dolgozik,de most ilyen internetes pénzkeresési rendszerbe lépek majd be ha minden jól megy havi 120 e meglesz.Tesztelve van úgyhogy biztos dolog.
Reméljük jönni akar a csöppség.
Köszönöm az infót a gombáról :-)! Elég kellemetlen időpontban kaptam el, de a doki szerint az együttléteinket nézve a hőgörbémen, sok esélyt lát! Sikerült 2 naponta együtt lennünk az elmúlt napokban, pont peteérés előtt 2 nappal volt az utolsó. Ebben azért bízok, mert a lányommal úgy estem teherbe, hogy a pozi ovuteszt előtt 3 nappal volt csak sex, és hála az égnek a spermitoszok eléldegéltek bennem 3 napig amíg jött az ovum. Láttam görbét, hogy 6 nappal ovuláció előtt sexeltek és teherbe esett a nő :-) nem semmi. A lányomnál a pozi ovuteszt után 10 nappal tezsteltem és akkor már pozi lett, de halvány volt nagyon- nagyon! ezt csak azért írom, hogy aki türelmetlen lesz az nyugodtan próbálkozhat korai teszteléssel, igazából, nekem mensi előtt 3 nappal akkor már kimutatta, ja és tudom azt írják, hogy 10 perc után érvénytelen a teszt, de nekem egy óra alatt lett pozi :-) a kukából szedtem ki... Nektek is van hasonló sztoritok??? Eszter sok sikert a munkához, terhesség alatt igazán kényelmes otthonról dolgozni, jó ötlet.
Én most egy nagyon jó könyvet olvasok, azzal próbálom elterelni a gondolataimat a kemény 10 napos várakozási időről!!! képzeljétek olyan furcsát érzek, pontosan azokat a méhösszehuzodásokat amikor terhesen bekeményedik a poci, aki szült az már ismeri, .. nem tudom mi ez, furi. Egyébként én egy rémes nőszemély vagyok, amióta próbálkozunk már az összes korai terhesség jeleit produkáltam, de lassan már kezdem feladni és megnyugodni, hogy jön amikor jön. A dokim nagyon felvillanyozott most, és örülök, hogy megint van egy csapat leendő kismama akik megosztjuk egymással a gondolatainkat!! hajrá csajok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!