Én mikor kisfiammal terhes lettem, nem is éreztem hogy lett volna peteérésem,bár nem is foglalkoztam vele, ahogy abbahagytam a gyógyszert 3 hónappal később összejött, most ez a második, igy 30 évesen már nehezen akar sajnos,pedig most mindenre figyelek, de lehet épp ez a baj. Néha hagyni kell,hogy minden magától,spontán történjen.
2012. nov. 8. 16:25
62/357 A kérdező kommentje:
Igen egyet értek veled,csak nehéz sajnos :S :(
2012. nov. 8. 18:34
63/357 anonim válasza:
Nekem minden tojásfehérje nyákos 3. napon pozi az ovutesztem és így mondhatom, hogy egyszerre vannak a jelek, pozi ovuteszt után még van egy napig nyák. ja én nem tudom mi ez, de ma is van ez a méhizom görcsöm, nem fájdalmas, de mint amikor keményedik apoci terhesen, tök fura. A doki csak mondta volna tegnap, ha lett volna vbalami bajom nem? Gondolom a gombán kívül :-). De nem mondott mást... a hőm ha reggel feljebb megy akkor végre jelöl a gép egy ovut... nagyon izgulok. Ebben a hónapban csupán 3 ismerősöm közölte, hogy babát vár... úgy tudok örülni neki, aztán meg még türelmetlenebb vagyok ..
hajni voltam.
2012. nov. 8. 19:53
64/357 A kérdező kommentje:
Szia Hajni!
Nálam is sokan bebabásodtak az ismerős körből,és a rokonoknál is jönnek az utódok,nem azt mondom hogy nem örülök de szeretnék végre én is egy ilyen örömhírt elujságolni mindenkinek.
2012. nov. 8. 21:45
65/357 anonim válasza:
Hajni vagyok
Akkor Eszter érted, hogy miről írok :-), már itt az idő, hogy mi is végre... anyósom két gólyát látott 2 hete, nem tudom, hogy hol, mert úgy tudom már elrepültek :-)))Németországban élünk, itt ez a babona lehet. Régen álmodoztam ikrekről, most azt dédelgettem magamban, hogy mivel múlt hónapban nem volt peteérésem vagyis ovulációm, így lehet ebben a hónapban kettő volt. Na ma felment a hőm, az angol és a német ovunaptár be is jelölte az ovut és az esélyeket is, alacsony, de van némi és ez már valami. Ajánlani tudom mindenkinek a fertility.com-ot mert annyi információt közöl még a grafikonon kívül, pl hogy peteéréskor külön táblázatba jelöli az esélyes napokat és bejelöl, hogy mikor volt sex , majd megmutatja hogy mennyi esélyed van. én tényleg nem beszélek angolul, de simán tudtam regelni, nem bonyolult, csak ajánlani tudom. a grafikon szerint csak 25.én kell tesztelnem, mert a késői ovu miatt ennyit csúszott a ciklusom... nem baj a lényeg az hogy van esélyem. mindenkinek szép napot!!!
2012. nov. 9. 07:27
66/357 anonim válasza:
Sziasztok! Edina vagyok ismét! Most ment le a roló véglegesen nálam, ahogy a barátnőm imént elújságolta hogy babát vár! Nagyon örülök nekik és boldog vagyok , egyben nagyon irígy! Egész nap bőgni fogok, kezdek lemondani erről az egészről! Nektek továbbra is sok sikert kívánok, nekem elfogyott a kitartásom....
2012. nov. 9. 07:47
67/357 anonim válasza:
Edina! Amikor a legszebb éveimet éltem, kivétel nélkül minden ismerősöm, barátom, rokonom babát várt. Csak ÉN NEM! Már a végén nehéz volt örömmel fogadni a híreiket. De hidd el eljön majd az idő amikor te újságolhatod el, hogy kisbabátok lesz és az szebb lesz mindennél. Nem szabad, hogy így felad, inkább tényleg tereld el te is a gondolataidat... íratkozz be egy nyelvtanfolyamra, járj el sportólni, vagy táncórákra... ezt tudom javasolni. Mondjuk piszok nehéz, mert mi építkezünk, van egy csomó dolgunk, mégis van naponta sok időm hogy azon görcsöljek na most lesz baba vagy sem. Legyen benned hit és szeretet, jönni fog a baba hidd el. Szorítok neked is nagyon!!!
2012. nov. 9. 08:53
68/357 anonim válasza:
Hajni voltam az előző válasszal is. Edina még olyan fiatal vagy és csak 4 hónap telt el a próbálkozás óta. azt mondják egy évig nem is kell aggódni, hanem türelmesen várni, még nagyon az elején vagytok ti is, a nők 60 %-nak sikerül fél éven belül!! neked is fog , hidd el!!!
2012. nov. 9. 08:57
69/357 anonim válasza:
Nagyon köszönöm a válaszodat! Most kapkodom a mély levegőket és próbálok pozitív lenni, csak ahogy lepereg előttem hogy nagy pocakkal kell látnom akit nagyon szeretek megszakad a szívem nem akarom hogy gonosznak nézzetek mert nagyon örülök nekik hiszen nagyon szeretem a barátnőm csak fáj belülről hogy nekem ez nem adatik meg, sajnos ilyen lelki állapotban nem is fog sikerülni ebben a hónapban sem a gyermek áldás az biztos! Rottyon vagyok! Bízok a jövő évben hátha sikerrel járok akkor én is, remélem nektek jobb lelkiállapotban telik ez a hónap, és siker koronázza a várakozásotokat!üdv Edina
2012. nov. 9. 09:19
70/357 cavalli válasza:
Edina! Ez csak egy átmeneti lelki állapot. Szerintem ez mindannyiunkkal megtörtént, mert nem sikerült elsőre teherbe esnünk és mire nekünk is lesz egy kismanó apocakunkban, addig egy nagyon rögös, akadályokkal teli nehéz utat kell vévigjárnunk. DE annál szebb lesz a győzelem :). Csak fel a fejjel és ELŐRE! Az élet most türelemre int és megtanít bízni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!