Van olyan, akiknél sokáig nem jött össze az első baba, és aztán anélkül, hogy bármit változtattak volna, mégis sikerült? Vagy ha hónapokig nem jön, akkor már biztosan van valami gond?
5 hónapos próbálkozás után összejött...Hogy mit csináltam másképp?Meguntam az állandó tesztelgetést,ezen való görcsölést...és bejött,tényleg igaz hogy el kell engedni és jön. :)
34 hkm
Hát, nem akarok vitatkozni az előttem szólókkal....de ha 1/2 éven belül nem jön a baba, ami azért átlag szám, akkor érdemes egy 3. és 21. napi vérvétel kérni neked, a párodnak egy sperma vizsgálatot,ami sokat megmutat!
Nekem is szülés után jött a pm alulműködés, férjemnek a hete viszér tágulat és csak vártuk a csodát,aki lassan 1 éve nem jön...és még visszavan a műtét!
Ha rendben van a vérvétel és a sperma kép, akkor türelem...de ha van vmi baj, akkor minél előbb kezelik annál közelebb vagytok a babához! Mi már bánjuk, hogy mindjárt nem kértünk vizsgálatokat mikor eldöntöttük, hogy tesót szeretnénk...ja és az első baba első hónapban összejött! És ma már a legtöbb orvos azt mondja, hogy felesleges 1/2 évnél többet várni egy rutin kivizsgálással...amiről feljebb írtam!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!