Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/357 A kérdező kommentje:

Én 22 éves vagyok :)

Biztos sokan gondolják majd úgy hogy fiatal vagyok még.

De én úgy érzem felkészültem rá,és készen állok

2012. nov. 7. 10:15
 22/357 anonim ***** válasza:
Csatlakozom én is :) 24.-re nagyon nem várom, fél éve várjuk a csodát! Első baba lenne! 25 éves múltam, és minden sikertelen hónap egy nagy csalódás, elkeseredés, de majd most november végén! Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok! Előbb utóbb úgy is jönni fog mert szeretnénk, jönnie kell!
2012. nov. 7. 10:52
 23/357 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hajni vagyok 35 éves, 2. baba lenne már ez a 4. hónapunk. Ha most sem sikerül akkor befejeztem a hőmérőzést már az agyamra megy :-). Ma megyek nődokihoz, remélem csinál rákszűrést és egy tsh hormon vizsgálatot, mert nem is akart fogadni, csak miután mondtam, hogy nem jön a baba.... egyébként januárban lett volna csak időpont. Én már túl vagyok a peteérésen, tegnap volt... sikerült 4x szexelnünk kétnaponta, nagyon reménykedek, és türelmetlen vagyok, az elmúlt hónapokat nagyon utáltam a sok negatív teszt miatt. ebben a hónapban két napog volt pozi az ovutesztem és sokat fájt a hasam, remélem nincs valmai gyulladásom vagy hormonproblémám. Van görbétek??? Jó lenne megnézegeteni egymás görbéit is!!! sok sikert mindenkinek, most rohanok dokihoz!!!
2012. nov. 7. 10:53
 24/357 anonim ***** válasza:

Szia! Én 19.-re nem várom. Első baba lenne, de már lassan 6 éve várunk rá. Én most töltöttem a 26-ot, párom pedig 36. Remélem egyikünknek sem kell majd tovább várnia, mert ez a hónap vére sikeres lesz!

Böbe

2012. nov. 7. 10:58
 25/357 anonim ***** válasza:
Én is 25 múltam. Első válaszoló vagyok.
2012. nov. 7. 10:58
 26/357 Gutiné P Mária ***** válasza:
Mária: 31 vagyok kisfiam 3 éves,azért is szeretném ha minél előbb sikerülne. Köszönöm és sok sikert, kitartást mindenkinek!
2012. nov. 7. 11:05
 27/357 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok.Olyan jó hogy ilyen sokan írtatok,így tudjuk egymást bíztatni és megtudjuk beszélni ki hogy érzi magát,mit vesz észre.Az lenne legnagyobb meglepetés számomra hogyha mindannyian bebabásodnánk :)
2012. nov. 7. 11:34
 28/357 anonim ***** válasza:

sziasztok!

8 éve várjuk a babát. 5 inszemnél járok. 23-ra nem várom. Már nem merek reménykedni :(

2012. nov. 7. 11:41
 29/357 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező legyen igazad!!!! Csak annyit mondok rá ÁMEN!!!!! :))))
2012. nov. 7. 11:52
 30/357 anonim ***** válasza:

10:52 es voltam :) lemaradt

Tényleg szívből szurkolok mindenkinek! Nagyon jól esik a bátorítás minden leendő babára vágyónak! Nem szabad feladni, jó megosztani a gondolatokat amiket másnak nem tudunk elmondani!

2012. nov. 7. 11:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!