Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/357 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok! Nem bírtuk ki holnapig, reggel elmentünk a dokihoz. Csináltak megint vérvételt és 231 lett :) A doki szerint nőnek a picikém esélyei, de még mindig szigorú ágynyugalomra vagyok ítélve. A tv meg a tea a fülemen jön ki! Tudom-tudom a babáért mindent, de utálok feküdni. Olyan aranyos a párom a házidokival kiíratta magát 2 hétre táppénzre, hogy minket pátyolgasson. Rosszabb mint egy börtönőr :) Ja most már tudom mik nálam a korai terhesség jelei a falfehérség és az iszonyúan fájó mellbimbók.

Hajni nagyon sajnálom, hogy neked nem sikerült. A többieknek meg még megy a drukk!

Böbe voltam

2012. nov. 19. 13:31
 252/357 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem nagyon fájnak a melleim de olyan szinten hogy nem tudok aludni sem tűlük (peteérés óta) , nagyon kellemetlen, nem jó feküdni! Most egész jó nem érzem hogy fájna, de majd estére.... akkor igazán. Oldalról sugárzik ki. Nem tudom jelent ez valamit. Szombaton megijedtem mert lehet hülyén hangzik egy ér a bimbómon úgy megerősödött és duzzadt hogy még ilyet nem is láttam páromnak is mutattam, azt mondta ez most egy kicsit bedurrant, hál égnek ez elmúlt. Remélem nem vagyok beteg, olyan rossz álmom volt azt álmodtam hogy mellrákos vagyok és úgy félek , nagyon megijesztett nem akarom hogy bolondnak nézzetek, de valószínű annyira fájt éjszaka a cicim hogy még az álmomra is rányomta a béllyegét! Én már kezdek kicsit becsavarodni a babátlanságtól, lehet azért produkál ilyeneket a szervezetem, nem tudom. Minden esetre nagyon nem várom szombatra hátha nekem is megadatik a csoda! Örülök a pozis teszteseinknek! Remélem már csak azok lesznek :) !Edina
2012. nov. 19. 13:42
 253/357 anonim ***** válasza:
Hajni vagyok! Örólök Böbe a jó hírnek!!! Csodálkozom, de sokkal jobban viselem a negatív hónapot mint az előzőeket. Valahogy megszoktam??:-) Nem, nem hiszem. Megyek én is dokihoz decemberben biztos felír valamit a sárgatest elégtelenségre, gondolom ezért barnázok és rövid a luteális fázisom. És a sexnek is nagyon örülök, minden hónap egy új remény, lottózni is évek óta lottózok :-). Bevásárlok Magyarban egy csomó ovutesztet megint meg terhestesztet. Most annak is örülök, hogy újra magyar földön lehetek csütörtöktől egy hetet...Szívesen folytatom veletek itt vagy egy új kérdésben.
2012. nov. 19. 13:48
 254/357 A kérdező kommentje:

Kedves Böbe!

Örülök hogy minden rendben,és hogy jól vagytok :)Biztos vagyok hogy nem lesz semmi gond,az ágynyugalmat ellehet viselni :)

Ahogy mondtad mindent a babáért :)

2012. nov. 19. 13:50
 255/357 A kérdező kommentje:

Kedves Edina!

Én olvastam olyat hogy a terhességnél kidudorodhat a melleken az erek,úgyhogy nem hinném hogy valami mástól.Az jót jelent ha eddig ez nem volt mert mindig az jelzi a babát ami nem a megszokott.

Nagyon szorítok neked Edina és mindenki másnak is :)

2012. nov. 19. 13:52
 256/357 A kérdező kommentje:

Hajni,örülök neki hogy nem viselt meg a mensi megjövetele.És jól teszed hogy így állsz hozzá a dologhoz,így is kell tenni nem szabad stresszelni és kiborulni mert az is nagyban gátolja a teherbeesést.

Én örülnék neki nagyon ha tartanánk a kapcsolatot és veletek is Lányok,beszélgetnénk itt továbbra is :)

2012. nov. 19. 13:54
 257/357 anonim ***** válasza:
Hajni én is örülök hogy nem keseredtél el! Hidd el itt mindenki tudja milyen mikor megjön... és még az első baba sem jön nekünk, nagyon várat magára! Azért gondoltam hogy nekem csak lányom lehet mert egy nő várat csak ennyit magára! De most fiam lesz én kis fiús dolgokat szeretnék venni kéket, kockásat, kantáros farmert, focimezt, meghát mégis csak fiam legyen előbb aki elviszi a 3 hugát bulizni és vigyáz rájuk :)Olvastam nemrég hogy amikor az embert hosszú ideig stressz éri, idegeskedik, vagy valami huzamosabb igeig megterheli a szervezetet iszonyú rossz hatással van a termékenységre, 'védelmi' mehanizmusként blokkolja a teherbeesés, ezért is mondják hogy ne stresszelj rá! Nem mintha én nem stresszelnék és nem ért eddig elég sokk az elmúlt években nem kezdem el sorolni édesanyám rákos volt együtt izgultunk és ott voltam vele végig az egészet mintha velem történt volna az egész, miután rendbejött nem akarták visszavenni a munkahelyére hál istennek azóta rendeződtek a dolgok és újra dolgozik most meg nem jön a baba! Hidd el ha nyugisabb leszek jönni fog az! puszi neked Edina
2012. nov. 19. 14:18
 258/357 cavalli ***** válasza:
Hú én lemaradtam. Miért kell feküdnöd, teáznod Böbe?? Edina, nekem 18 évesen volt ciszta mellemben, amit megoperáltak. Komolyan kell venni ezeket a dolgokat, de nem hiszem, hogy neked ilyen bajod lenne. Én pl érzetem egy golyót a mellemben és ha csak leggyengébben is hzzáértem üvölteni tudtam volna. Ne képzelj be butaságokat, csak poziívan. Én holnap hívom a dokimat, és kérek UH-ra időpontot. Elkezdtem vitamint szedni. Olyan kíváncsi vagyok milyen érzés lesz meglátni a kisbabát a monitoron :)). Eszter!! Már csak 3 nap :))) Izgulok értetek lányok!! :) Zsófi voltam
2012. nov. 19. 14:36
 259/357 A kérdező kommentje:

Én biztosan teljesen be lennék zsongva ha a helyedben lennék és tuti elsírnám magam amint meglátom a pici babám.Istenem bárcsak megadódhatna nekem is ez a csoda:)

Rettentően tartok attól hogy kopogtat a Mikulás :S

Ma is érzek szurkákat a méhemnél enyhe ki szurkálodások,mensi előtt nem szokott lenni.Meglátjuk mi sül ki :)

2012. nov. 19. 14:42
 260/357 A kérdező kommentje:
2012. nov. 19. 14:44
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!