Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/357 anonim ***** válasza:
Megy a drukk, hogy meglegyen az első babásunk!! :) Edina
2012. nov. 12. 14:15
 152/357 anonim ***** válasza:

Sziasztok:)

Tényleg jó sok olvasnivalót kreáltatok:):)Csak annyit szeretnék a puffadt pocihoz hozzáfűzni, hogy Nem minden esetben a mensi előjele!Amikor én teherbe estem nekem is nagyon durván fel volt puffadva a hasam és az volt furcsa, hogy reggel mikor felkeltem akkor se ment le a puffadás teljesen.Persze nem akkora volt mint este de szemmel láthatóan reggel is nagyobb volt és bizony baba volt.4 nappal a mensi előtt ki is mutatta a teszt:)Nagyon remélem a mostaninál is így lesz:)

Nagy drukk a holnapi tesztelőnek és persze minden sorstársamnak aki babóra vár:):)

Tina voltam

2012. nov. 12. 14:46
 153/357 anonim ***** válasza:
Mi lett a teszt eredmenye? :)
2012. nov. 13. 07:59
 154/357 anonim ***** válasza:
Lányok segítsetek nekem! Mitől lehet az hogy már második napja úgy érzem leszakadnak a melleim szinte égnek , most mi lehet a baj írtam nektek hogy szombat + lett az ovu tesztem és tettünk is az ügy érdekében, de most nem értem miért van ez? Most a hormonok játszanak velem, vagy mi a szösz? Edina
2012. nov. 13. 09:22
 155/357 A kérdező kommentje:

Szia Edina!

Nekem is ugyan ez van csütörtökön volt ovum 2 napja meg minden érintésre ég a bimbom.Szokásos ciklusomnál nen szokott ilyen lenni,és olyan fáradt vagyok hogy szinte egész nap tudnék aludni.Ti hogy vagytok,Hajni,Zsófi,Tina?Ha valakit ki hagytam akkor elnézést.

2012. nov. 13. 10:42
 156/357 anonim ***** válasza:
Nekem is napok ota fajnak a melleim, de ma iszonyatosan. En a teak miatt akkor most szombatra nem varom. Sajnos van egy olyan megerzesem, hogy sikertelen ez a honap is:(
2012. nov. 13. 11:00
 157/357 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó ne keseríts el... :( én azért szurkolok Neked, hogy sikerüljön!!és baba legyen a "probléma" okozója,örülnék ha meg volna az első babás beírónk aki éltetne tovább minket is, hogy hátha ebben a hónapban!!! de nekem még hol van a 24-e? és még csak most ovum is?! félek hogy ez egy rossz jel és 2 hét múlva a nemvárt napján mégis csak megjön .... Edina
2012. nov. 13. 11:10
 158/357 cavalli ***** válasza:
nem teszteltem, nem akarok kesergni. ha leülök miért szúrkál az egész alhasam?? elég kellemetlen, mert csak akkor rossz ha ülök.
2012. nov. 13. 11:33
 159/357 A kérdező kommentje:

Csajok!

Ne így álljatok hozzá ehhez a dologhoz nem szabad hogy a kesergés eluralkodjon rajtunk,igaz nagyon beleélni sem szabad magunkat.

Csak arra gondoljatok hogy mondjátok majd el hogy pozitív lesz a teszt,ha pedig nem sikerülne ez a hónap akkor meg azon hogy mit változtattok a következő hónapon.

Nekem jövőhét csütörtökön lesz a nemvárt napja,nagyon izgulok bár nem tudom mitől lehet ez az égő mell érzés,lehetséges hogy volt egy spontán peteérésem ovu előtt pár nappal??? :S

Nem tudom,de izgulok :)

2012. nov. 13. 11:39
 160/357 A kérdező kommentje:

Kedves Zsófi!

Itt olvastam hogy valakinek hasonló volt a jele mint amit most te érzel :):)

Bemásolom :)

"Nekem a mensi előtt mindkét terhességemnél az volt a legelső jel,hogy amikor ültem és hirtelen felálltam,egy iszonyú nagyot belenyilallt a köldököm alatt a hasamba. Az elsőnél még nem gondoltam,hogy attól,de a másodiknál,mert szinte biztos voltam."

Ezt írta remélem hogy ez némi reményt ad neked és tesztelsz :)

2012. nov. 13. 11:43
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!