Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?
Sziasztok:)
Tényleg jó sok olvasnivalót kreáltatok:):)Csak annyit szeretnék a puffadt pocihoz hozzáfűzni, hogy Nem minden esetben a mensi előjele!Amikor én teherbe estem nekem is nagyon durván fel volt puffadva a hasam és az volt furcsa, hogy reggel mikor felkeltem akkor se ment le a puffadás teljesen.Persze nem akkora volt mint este de szemmel láthatóan reggel is nagyobb volt és bizony baba volt.4 nappal a mensi előtt ki is mutatta a teszt:)Nagyon remélem a mostaninál is így lesz:)
Nagy drukk a holnapi tesztelőnek és persze minden sorstársamnak aki babóra vár:):)
Tina voltam
Szia Edina!
Nekem is ugyan ez van csütörtökön volt ovum 2 napja meg minden érintésre ég a bimbom.Szokásos ciklusomnál nen szokott ilyen lenni,és olyan fáradt vagyok hogy szinte egész nap tudnék aludni.Ti hogy vagytok,Hajni,Zsófi,Tina?Ha valakit ki hagytam akkor elnézést.
Csajok!
Ne így álljatok hozzá ehhez a dologhoz nem szabad hogy a kesergés eluralkodjon rajtunk,igaz nagyon beleélni sem szabad magunkat.
Csak arra gondoljatok hogy mondjátok majd el hogy pozitív lesz a teszt,ha pedig nem sikerülne ez a hónap akkor meg azon hogy mit változtattok a következő hónapon.
Nekem jövőhét csütörtökön lesz a nemvárt napja,nagyon izgulok bár nem tudom mitől lehet ez az égő mell érzés,lehetséges hogy volt egy spontán peteérésem ovu előtt pár nappal??? :S
Nem tudom,de izgulok :)
Kedves Zsófi!
Itt olvastam hogy valakinek hasonló volt a jele mint amit most te érzel :):)
Bemásolom :)
"Nekem a mensi előtt mindkét terhességemnél az volt a legelső jel,hogy amikor ültem és hirtelen felálltam,egy iszonyú nagyot belenyilallt a köldököm alatt a hasamba. Az elsőnél még nem gondoltam,hogy attól,de a másodiknál,mert szinte biztos voltam."
Ezt írta remélem hogy ez némi reményt ad neked és tesztelsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!