Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?
Kedves Zsófi!
Ez még nem 100% ami annyit jelent hogy simán sikerülhetett,sok olyat olvasni hogy ugyan azok a jelek voltak terhességnél ami a mensikor szokott lenni.
Én annyit vettem észre magamon hogy ha nyomódik a bimbóm akkor ég és törülközésnél,zuhanyzásnál is kellemetlen volt.Általába a mensis mellfájdalom a nemvárt előtt 1 héttel szokott kezdödni mintha enyhe izomláz lenne és az egész mellem,most meg csak a bimbóm ég érintésre.Szerintetek nem lenne túl korai?Jó éjt csajok :)
Kedves Edina!
Mosolyogva olvastam a soraidat, ahogy elkaptad a parod:)
Nagyon szurkolok minden leendo kismaminak!!!En kezdtem ebben a honapban a cickat es a palastot inni, es en 23-ra nem varnam, de lehet, hogy megis csak rendszerezodni latszik a menzim, mivel mar 3 napja fajnak a melleim, es ez azt jelentheti, hogy a heten sajna menzi lesz ebbol, akkor 28 nappal szamolva 17en esedekes a menzim. En akkor is hiszek es bizok a teakban, es remelem, hogy majd a 3. teas honapban meg is fogan a varva vart kis babonk, de meg az lenne a szebb, ha karacsonyra gratulalhatnank a szuleinknek, hogy nagyszulok lesznek:) Ha menzi lesz nem keseredem el, bizom a kov. honapban!Ne haragudjatok, hogy ekezet nelkul irok...Lia voltam.DRUKK
En igy iszom a teakat:
-Cickafarkfu teat a menzim 4 napjan kezdtem el inni, azert is ajanlatos a menzi mulasaval inni, mert verboseget okoz. Reggel es este leforraztam 1 pupozott teaskanalnyi cickat, 10-15 percig lefodve hagytam, ezutan leszurtem muanyag szurovel (ajanlatos, hogy femmel ne erintkezzen, es az adagolashoz is muanyag kanalat hasznalok). A teat forron kortyolgattam el, az ize nem annyira veszes, de neha reggel tettem pici mezet. Elso 3 nap ereztem szurkalasokat a petefeszkeimnel, igy tudtam, hogy hatasos a cicka, ezt ittam 14 napon keresztul reggel es este. Sajnos a palastfuvel nem voltak kellemes tapasztalataim. A palastot ugyanugy keszitetttem el, viszont nem hagytam 10 percig allni, kb 8 percet csak( ezt olvastam, hogy hatasos legyen). Elso reggelem a palastfu teaval borzalmasan ereztem magam, ahogy megittam 15 perc mulva minden visszajott, olelkeztem a wc kagyloval, es az ingert egesz nap ereztem sajnos, de azert este is megittam es meg 4 napig fogyasztottam, gondoltam szunete tartok par napig, remelve, hogy elmulik a hanyinger, el is mult, es ma este kezdem ismet palastot inni, nem ijedek meg,ilyen mellekhatastol, mert tudom, hogy hatasosak a teak, ezt is reggel -este jo inni, 2,5 dl-t.tobbet nem erdemes a palastbol inni, mert karosithatja a majat. Szeptemberben nekem a doki a janlotta a cickat, mert 2 het keses utan alig akart megjonni a menzi. Tudom, hogy keves nodoki ir fel teakat, vagy javasol pacienseknek, mivel nekik erdekuk, hogy minel tobb gyogyszert irjanak fel, ez igy megy sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!