Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 22. - körül?...

Eszter888 kérdése:

Ki nem várja 22. - körül? Mióta próbálkoztok, kistesó vagy első baba lesz?

Figyelt kérdés
Várok mindenkit

2012. nov. 7. 09:31
 321/357 anonim ***** válasza:
Jah lemaradt hogy Tina voltam
2012. nov. 25. 21:23
 322/357 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok Lányok de sajnos a barnázásból átment vérzésbe úgyhogy mostmár biztos hogy nem jött össze :(

Így akkor elindítom a következő havi kérdést december elején.

2012. nov. 25. 21:53
 323/357 anonim ***** válasza:
Nem mondod Eszti hogy neked is megjött b@sszus, benned bíztam!!! de hát nekünk nem volt valami termékeny egy hónap ez a november úgy látszik.... sokunknak nem sikerült... De mi itt leszünk decemberben!!! hátha tényleg a karácsonykor a Jézuska nekünk is hoz meglepetést :) én már jobban vagyok nagyon kész voltam mint a mateklecke. Most viszont jó volt a hétvégén nem erre gondoltam csak úgy elszállt. Viszont nem tudom hogy mi lesz velünk, most is 21 napra jött meg ez nagyon nem jó valószínű nincs is peteérésem ennyi idő alatt nem tud megérni a petém. Így én már úgy vagyok vele hogy lesz ami lesz ha sikerül nagyon boldog leszek ha nem sikerül akkor pedig tudom hogy azért mert probléma van velem és nem ér akkora pofon. Köszönöm a kedves bíztató szavakat lányok nagyon jól esett visszaolvasni!Edina
2012. nov. 26. 06:44
 324/357 anonim ***** válasza:
Eszti, nagyon együtt érzek veled, de fel a fejjel itt az új remény az új hónap sokunknak! Decemberben a kérdésed remélem futni fog és írd meg légyszi, hogy mi lesz a pontos kérdés. Edina a 21 napos ciklus egyáltalán nem normális, ha 25 és 35 nap közé esik az tankönyvileg elfogadható. Én a helyedben már most orvoshoz fordulnék, jobb az elején tisztázni a dolgokat. Lányok hatalmas dologra tettem szert, nem tudom mennyire hisztek a szellemvilágban, de ha bővebben lesz információm akkor megosztom veletek. Hátborzongató és szomorú, de valahol tudat alatt tudtam és éreztem, hogy ez a baj. Most külső segítséget fogok kapni, vegyesek az érzéseim, de hinni tudok benne. hajni voltam
2012. nov. 26. 09:46
 325/357 A kérdező kommentje:

Kedves Lányok!Köszönöm hogy ti is eggyütt éreztek velem,de van 1 kicsi pozitív is a dologban,van 2 kismamánk akiknek hamarosan babájuk lesz és remélem azért majd hébe hóba adnak egy kis infót magukról és esetleg 1-2 Uh képet,hogy mégnagyobb erőt tudjon nekünk adni.

Edina én is úgy gondolom hogy egy orvossal beszélned kéne.

Hajni akár mekkora hülyeségnek gondolják én azért hiszek az ilyenben,nem tudom miért.

2012. nov. 26. 10:53
 326/357 anonim ***** válasza:
Ma megyek a gyógyszertárba ma jön meg a homeós gyógyszerem elkezdem a Mastodynon-t szedni, hogy rendbejöjjön a ciklusom , ne fájjon a mellem és hogy megfoganjon a baba. Sokat olvastam utána, vény nélkül kapható és sok jó tapasztalatot írnak vele kapcsolatban. Általában 24-25 napos ciklusaim vannak, az utóbbi időben volt 21 a nagy idegességtől, biztos hogy közrejátszott a lelki állapotom és azért rövidült le. Tényleg teljesen befolyásol mindent az ember lelki állapota, ami nagyban közrejátszik azzal hogy jön e a baba vagy sem. Remélem csak jó tapasztalatokat szerzek ezzel a gyógynövényes szerrel kapcsolatban.üdv Edina
2012. nov. 26. 12:04
 327/357 anonim ***** válasza:

Sajnálom kedves kérdező, hogy Te is a szomorúabbak táborát gyarapítod, mint én is:/!De fel a fejjel mert jön a következő hónap és a karácsony is!Tessék sokat kérni a Jézuskától azt a kis csomagot:)Hátha elege lesz és mindenki megkapja a saját kis babóját:D

Edina, én is használom a mastodynon cseppeket!Anno mellfeszülésre ajánlotta z orvos most meg a hosszantartó és erős vérzésre kezdtem el újra szedni és most is bevált.Nekem nincsen mellékhatása semmi, azaz én nem tapasztalok csak hogy tényleg jó.Én max még ezen a héten iszom de a PÉ után már nem mert állítólag mihamarabb észre kell a szedése mellett venni hogy babás lettél mert onnantól Azonnal abba kell hagyni!

Tina voltam

2012. nov. 26. 13:28
 328/357 anonim ***** válasza:
Hú de jó hogy van más is aki használja! :) Remélem akkor hogy sikerrel fogjuk használni és neked is kedves Tina a karácsony nagy meglepivel fog szolgálni! Olyan jó volna végre ha mindenkinek sikerülne bebabásodnia a következő hónapban !!!!edina
2012. nov. 26. 13:36
 329/357 A kérdező kommentje:
Kedves Tina és Edina!Akkor remélem hogy ez a homeopátiás szer sokat növel az esélyeiteken,szép lenne ha sikerülne a következő hónap.Olyan jó lenne babásnak lenni.
2012. nov. 27. 10:07
 330/357 anonim ***** válasza:
Hát.. csodát azért nem várok tőle mert én még csak most kezdtem el, azt írják hogy 6 hét kb mire elkezd hatni és én eddig rosszat nem találtam róla, ez tényleg egy gyógynövény semmi hormon tartalma nincs csak a hormonokra hat! Remélem én is hogy lesz eredménye, ha pedig helyre állna a mensim akkor tényleg csak ajánlani fogom mindenkinek én igazából nem csak a baba miatt akarom hanem azért hogy helyreálljon végre bennem minden. Majd kiderül hamarosan, ez az utolsó próbálkozásunk a párommal, és utána megbeszéltük hogy vége a babaprojektnek mert már belebetegszem lelkileg a sikertelenségbe. Úgyhogy én elkezdem szerintem végigcsinálom a 3-havi kúrát, elkezdek egészségesebben élni és tavasszal jövőre belevágni ismét ha most sem sikerül az utolsó hónapban. Azért még reménykedem és bízom ebben a decemberben. Edina
2012. nov. 27. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!