Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?2012. ápr. 5. 16:25
82/354 anonim válasza:
Bocs, az offért.
Szilvi, írtam neked privit.
83/354 anonim válasza:
Köszönöm, elolvastam :) Az én nagyanyám 30 évesen szülte az anyámat, pedig állítólag mindent megtett ellene. Ez az oldal szerintem oké. Az apairól nincs infóm viszont. Jó hétvégét mindenkinek! Jelentkezzetek, ha híretek van!
84/354 anonim válasza:
Hát, a cisztám csak nőtt :( Még egyszer megnézik majd a jövő héten, és ha nem múlik, le akarják szívni :( Szilvi
85/354 A kérdező kommentje:
Basszus, ez nem jó hír! Nem mondták, h mitől? Akkor így nem is mehet a lombik, gondolom??! Én kedden megyek az AMH vizsgálatra. Húzom, halasztom! :)
2012. okt. 25. 15:07
86/354 anonim válasza:
Úgy nem, hogy ott van. :( De még reménykedem (a dokival közösen), hogy a mensivel elmúlik... Ne aggódj, nem valószínű, hogy pár hónap alatt az AMH nagyot romlott volna. Menni fog a következő lombik :)
87/354 anonim válasza:
Hát mg most is ott van. Letörtem. Már szívesen kezdtem volna. Ha nem múlik még kb. 3 hét alatt, leszívják. Brrr. Szilvi
88/354 A kérdező kommentje:
Mindig van valami! Én ma voltam konzin a Koncznál! Kicsit magas a prolaktinom, most Bromot kell rá szednem! Remélem a fertőzést is kiűztük, a prolaktinom is rendeződik és decemberben kezdhetjük! Már nagyon unom, h mindig találnak vmi sz@rt! :)))
2012. okt. 30. 21:21
89/354 anonim válasza:
Én is ma voltam! Akkor együtt dekkoltunk, várva a reményteli kezdést! Ne olvass utána a Bromonak, én alig mertem bevenni az első negyedet, olyan rossz a híre. Aztán semmit nem csinált, zéró melllékhatás, a prolaktint meg szépen levitte. Most már alig van belőle :)
90/354 A kérdező kommentje:
:)) sajna már utána olvasta és parázom is rendesen! Hétfőn kezdem el, napi felet kell szednem, de gondoltam, h csak negyeddel kezdem 4 napig és aztán viszem fel félig! köszi a megnyugtatást! :)
2012. okt. 31. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!