Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok a stimulációnál...

Lombikosok a stimulációnál nektek is fájt a melletek?

Figyelt kérdés
10-ik ciklusnapon vagyok és melleim nagyon fájnak érzékenyek és persze nagyobbak is :) nektek is fájt? Amúgy van kb 6 db tüszőm 14mm-ek.Jónak számit?Holnap adom be az utolso gonal f-et.
2012. márc. 16. 17:50
 1/5 A kérdező kommentje:
vasárnap 22:00-kor ovitrell és kedden leszivás!Köszönöm szépen!
2012. márc. 16. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia Nekem érzékeny volt! És úgy így kellett beadni a tüsző repesztőt :) Sajnos nekünk nem jött össze:( Nem a mennyeiség számít hanem a minőség de szerintem nagyon jó! Főleg ha mind megtermékenyül! Én ismerek olyat akinek csak 2 volt és abból 1 ott csücsül a pociába!!!
2012. márc. 16. 18:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi.Sajnálom :( és készültök még lombikra?Miért kellett nektek ha megkérdezhetem?
2012. márc. 16. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen készülünk a következő júliusban lesz. A párom spermaképe nem tökéletes és ezért kell a lombik de az esély meg van spontán terhességre is. Csak én már nagyon beleuntan a várakozásba mert lassan 7 éve nem sikerül és az idő meg telik.
2012. márc. 16. 19:15
 5/5 anonim válasza:
Aztán ha mind megtermekenyül akkor meg a szivszoritó hogy választanid kell hányat tartasz meg és ha azok elmennek akkor bukta
2012. márc. 16. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!