Lombikosok kinek hány embrió lett?
Szia!
Nekem eddig négy stimum volt, mindegyik szinte azonos : ciklus első napjától kéthét fogamzásgátló, onnantól 3 nap szünet, majd a hormonok : első kettőnél gonal f, merional, leállítónak gonapeptyl. első alkalommal 13 tüszőből 7 petesejt, ebből 3 termékenyült meg. Másodikra 7 tüszőből 3 petesejt, mindhárom megtermékenyült.
Ezután annyit változtatott a dokim, hogy leállítónak cetrotide-t kaptam. Sok kb 7-8 tüszőt számoltam az utolsó ultrahangon, 11 petesejtem lett. De ebből is csak 3 termékenyült meg. És a mostani utolsó : ugyanolyan stimu mint előtte, 9 tüsző az utolsó UH-n, 3 petesejt lett belőle. Egy óra múlva telefonálhatok az eredményért. Nem sok reményt fűzök hozzá. :-(
A spermaszám mindegy, ha kell, ICSI-t csinálnak, ez az, amikor nem csak összeeresztik a spermákat a petesejtekkel, hanem fognak egyet-egyet, és beinjektálják a petesejtbe egyenként.
Amúgy ismered a lombikosok tízparancsolatát? :-)
Érdemes megfogadni. :-)
Férjemnek 1 millió/ml volt a spermaszáma.
Két stimulációm volt,először 8 majd 9 petét szívtak és és szerencsére mind megtermékenyült. Volt fagyasztott beültetés is, végül 3.próbálkozásra sikerült.
Aztán amikor a kislányom 10 hónapos lett spontán terhes lettem, úgyhogy még bármi lehetséges nálatok is, azért ne hagyjátok abba a spontán kísérletezgetést sem:) Sok ismerősömnek sikerült:)
Sok sikert!
első: 11 petesejt, 6 embrió, 2-t kaptam vissza 3 naposan, többi nem fejlődött rendesen
második: 10 petesejt, 6 embrió, 2-t kaptam vissza 5. napon, 2 ment a fagyóba, ez sikerült
mindkettő short protokoll volt
(első 1 hónap fogigátló, 2. 2x 34 nap fogigátló előtte)
17+ 6 napos ikres kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!