Tapasztalt lombikosok véleményére lennék kíváncsi! Milyen/mekkora az "optimális embrió" 2 naposan visszaültetés esetén?
23-án volt leszívás,10 petesejtem lett,amiből 6 termékenyült meg,és egyformán osztódtott mind.Egy 4 és egy 5 sejteset kaptam vissza pénteken.
Csak azért kérdezem,mert mindenki azt mondták a csajok,akikkel voltam,hogy nem lettek jók az embiók...
Szia!
Amikor én visszakaptam a sejtecskéket akkor 6 sejtesek voltak,(azt mondták,hogy olyan,mint ami a nagy könyve meg van írva...:)))de pontosan nem tudom milyen az "optimális méret".De úgy gondolom hamar kaptad vissza a sejteket,nekem 4.napon ültették vissza.
Nagyon szorítok Neked! M:)
szerda reggel volt a leszívás,és péntek reggel kaptam vissza őket.
Az első próbálkozásunk volt,és ezér vagyok még olyan tudatlan...
Első vagyok!Nekem 3.próbálkozásra sikerült teherbe esnem(most másfél éves a kislányom:)))))) )
Ha esetleg lenne kérdésed,ha gondolod írj privitben.
Szia nekem két lombikom volt már. Az elsőnél kettő 8 sejtest kaptam vissza, azt mondták tökéletesek mégsem maradtak meg. Ezután le lett a maradék fagyasztva. A második lombikom így fagyasztott embrióval volt és csak egy maradt blasztocita formába. Ennek tényleg nagyobb esélye van, hogy megmarad. Úgyis volt, egyet ültettek be és meg is tapadt, most 8. hetes vagyok.
De az elsőnél 3 naposak voltak, így 25-30% a megmaradás esélye, de ha 5-6 naposak és blasztociszta formájuak, akkor 45-50% a megmaradás esélye.
csajok,gratulálok mindenkinek akinek sikerült,akinek eddig sajnos nem,annak pedig mégtöbb kitartást!
Egyébként "hol készült(ek)" a babá(i)tok?
nem vagyok elkenődve egyáltalán,csak gondoltam megkérdezem ezt a hülyén hangzó "mekkora a jó méret" c.kérdést,mert tök nem vagyok jártas a témában,és az izgalom hevében elfelejtettem mindent ,amit a biológustól kérdezni akartam...
amiatt vagyok inkább elkeseredve,hogy szerda és csütörtök 39 fokos lázam volt,és be kellett vennem egy rubophent,mert a hűtőborogatás édes kevés volt.
Remélem nem lesz baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!