Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalt lombikosok vélemény...

Grófházy kérdése:

Tapasztalt lombikosok véleményére lennék kíváncsi! Milyen/mekkora az "optimális embrió" 2 naposan visszaültetés esetén?

Figyelt kérdés

23-án volt leszívás,10 petesejtem lett,amiből 6 termékenyült meg,és egyformán osztódtott mind.Egy 4 és egy 5 sejteset kaptam vissza pénteken.

Csak azért kérdezem,mert mindenki azt mondták a csajok,akikkel voltam,hogy nem lettek jók az embiók...

2011. márc. 3. 19:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Amikor én visszakaptam a sejtecskéket akkor 6 sejtesek voltak,(azt mondták,hogy olyan,mint ami a nagy könyve meg van írva...:)))de pontosan nem tudom milyen az "optimális méret".De úgy gondolom hamar kaptad vissza a sejteket,nekem 4.napon ültették vissza.

Nagyon szorítok Neked! M:)

2011. márc. 3. 20:22
 2/17 A kérdező kommentje:

szerda reggel volt a leszívás,és péntek reggel kaptam vissza őket.

Az első próbálkozásunk volt,és ezér vagyok még olyan tudatlan...

2011. márc. 3. 20:55
 3/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok!Nekem 3.próbálkozásra sikerült teherbe esnem(most másfél éves a kislányom:)))))) )

Ha esetleg lenne kérdésed,ha gondolod írj privitben.

2011. márc. 3. 22:07
 4/17 anonim ***** válasza:
Ismerek valakit aki 2 naposan kapta vissza az embriókat és most ikrei vannak.
2011. márc. 4. 00:19
 5/17 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy az 5 napos embrióknak nagyobb az esélye, mert fejlettebbek. Nekem két lombikom volt eddig. Az elsőnél 3 naposan kaptam vissza kettőt, azok 7 és 8 sejtesek voltak. Ebből nem maradt meg egyik sem. Kérdeztem akkor a dokit, hogy ezek jónak számítanak-e, azt mondta, hogy 6 sejtestől fölfelé már tökéletesek. A második lombiknál már blasztocitákat kaptam vissza (5 naposak voltak), ebből egy meg is tapadt, de sajnos elvetéltem az 5. héten. Szóval esetemben valóban így volt, hogy az 5 napos maradt meg. Egyébként ez egy hülyeség, hogy a te embrióid nem jók. Mindenkinek más a szervezete, én is ismerek olyat, akinek így sikerült, úgyhogy nehogy elkenődj! Pihenj, vigyázz magadra, én nagyon drukkolok neked!
2011. márc. 4. 08:27
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem 5 naposakból 1 se tapadt meg, 3 naposakból 2 is, csak 1 sajnos rossz helyen. A 3 naposak 7-8 sejtesek voltak. Most már az egyikük nagyon sok sejtes :-))))
2011. márc. 4. 09:01
 7/17 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem február 7-én volt a leszívás és 10-én kaptam vissza őket. Tehát három naposan. Nekem 7 volt, 6 termékenyült meg. Kettőt kaptam vissza, mindkettő megmaradt, 5 és fél hetes vagyok. Bár az egyik kisebb sokkal, sajnos. Szerintem tuti jók az embriók...
2011. márc. 4. 09:48
 8/17 anonim ***** válasza:

Szia nekem két lombikom volt már. Az elsőnél kettő 8 sejtest kaptam vissza, azt mondták tökéletesek mégsem maradtak meg. Ezután le lett a maradék fagyasztva. A második lombikom így fagyasztott embrióval volt és csak egy maradt blasztocita formába. Ennek tényleg nagyobb esélye van, hogy megmarad. Úgyis volt, egyet ültettek be és meg is tapadt, most 8. hetes vagyok.

De az elsőnél 3 naposak voltak, így 25-30% a megmaradás esélye, de ha 5-6 naposak és blasztociszta formájuak, akkor 45-50% a megmaradás esélye.

2011. márc. 4. 10:35
 9/17 A kérdező kommentje:

csajok,gratulálok mindenkinek akinek sikerült,akinek eddig sajnos nem,annak pedig mégtöbb kitartást!

Egyébként "hol készült(ek)" a babá(i)tok?

nem vagyok elkenődve egyáltalán,csak gondoltam megkérdezem ezt a hülyén hangzó "mekkora a jó méret" c.kérdést,mert tök nem vagyok jártas a témában,és az izgalom hevében elfelejtettem mindent ,amit a biológustól kérdezni akartam...

amiatt vagyok inkább elkeseredve,hogy szerda és csütörtök 39 fokos lázam volt,és be kellett vennem egy rubophent,mert a hűtőborogatás édes kevés volt.

Remélem nem lesz baj

2011. márc. 4. 11:09
 10/17 anonim ***** válasza:
9:48-as vagyok... A Budai Meddőségi Központba járok. És Ti? A láz mondjuk nem túl jó dolog, de szerintem nem lesz baj. Azon nem múlik, a siker.
2011. márc. 4. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!