Bébi vagy nem bébi? Kíváncsi vagyok a tapasztaltak véleményére!
pénteken kellett volna megjönnie,de nem jött...:)..pedig nekem napra pntosan mindig 28 napra megjön..vagy max 1 nappal előtte. VISZONT...másnap csináltam tesztet ami negatív lett...:(...azóta sem jött meg...gyakran kell pisilnem..a derekam is fáj néha, péntek óta rámjön az enyhe hasfájás..mintha meg akarna jönni...de még nem jött.Van, hogy valamibe beleharapok és hányingerem lesz..
Ti mit mondtok?:)a válaszokat előre is köszönöm!:)
Köszönöm szépen a gyors választ...:)
persze tudom, hogy dokihoz kell menni...csak ...régóta várt baba lenne..és jó kapaszkodni valamibe...és a legfontosabb amiért kérdeztem...hogy negatív lett a teszt...
hogy duzzadtnak érzem e méhem?nemtudom...azt érzem hogy van..érzem a méhem..ahogy levegőt veszek ahogy most éppen fekszek úgy mégjobban...
hívtam a nőgyógyászt...azt mondta majd 2 hét mulva menjek..mert ez még korai időpont most..
köszönöm a jókívánságot...:) kívánok Nektek is 2 csíkot a közeljövőre!:)
Én 3 különböző tesztet vettem, és mindhármon nagyon halvány csík volt, először azt hittem csak behallucináltam:) most 18 hós fiam van:)
sok szerencsét Neked is!
nem akarom elvenni a kedved!
a mult honappban annyira vartam hogy ne jojjon meg hogy ra stresszeltem es 3 napot kesett!kozbe persze mindennap negativ teszt en meg csak remenykedtem megis.
azota megtanultam ha a teszt negativ a nemvart napjan akkor sajnos nincs is baba
bar kivanom hogy neked ne igy legyen ez csak az en tapasztalatom
köszönöm a válaszokat!
tegnap elég rosszul voltam..fájt a fejem..hánynom kellett...na mondom most megjön...de még mindig nem jött meg..imádom a tejet...reggel beleittam és nem esett olyan jól...émelygek is kicsit...a méhem és a derekam folyamatosan érzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!