Méhpempőt keverhetem mézzel? Most vettem be és bűn rossz íze van-meg voltak problémáim vele-tapasztaltak írnátok?
Most vettem be az első adagomat-tiszta termelői méhpempőt.
Olyan 1-2g-ot. Nyelv alá tettem, úgy próbáltam elszopogatni, de szinte egyből összekeveredett a nyállal-tök hányingerem lett tőle, de kitartottam:) Viszont a felgyülemlett nyálat lenyeltem. Így is felszívódott?
Nemtudom, hogy holnap képes leszek rá ugyanezt a műveletet megcsinálni:P ezért arra gondoltam, hogy mézzel összekeverem, és úgy szopogatom el. (1 kávéskanál mézzel) Szerintetek ez így lehetséges? Így is kifejti a hatását?e
Valamint nektek is ha beteszitek a nyelvetek alá bő "nyáladzást" csinál, vagy én csináltam valamit rosszul?
Bocsi a hülye kérdésért, de vannak itt tapasztaltabbak, akik elmondják nekem, hogy hogyan kell normálisan szedni.
Köszönöm a válaszokat.
mézzel,kefirrel és túróval lehet keverni
www.mehpempo.hu
köszi-ezt jó tudni:)
De vajon a bő nyáladzás az normális? :P
én olvastam utána, h ez a méhpempő igazábol a dolgozó méhek garatmirigy váladéka...tehát kb köpete....szóval mikor ezt elolvastam ugy döntöttem maradok a 400mg-os E-vitamiknnál a méhnyálkahártya védelmének érdekében:)))
s be is vált, 5hetes terhes vagyok
gratulálok a picihez:)
Igen én is olvastam:)-de én már hónapok óta szedem az E-vitamint+homeos bogyókat és sajnos nem segítettek. Closyt kell holnaptól szednem, ami sajnos elvékonyítja a méhnyálkahártyát, ezért kell valamivel vastagítanom, és erre nagyon jó a méhpempő.
Ha a babára gondolok, akkor megteszek mindent azért, hogy mihamarabb összejöjjön, (mert már 1.5 éve próbálkozunk) még azt is, hogy elszopogatom a méhek undorító garatváladékát:D
.....de ajánlom, hogy mihamarabb hasson:D
utolsó vagyok.
nagyon szurkolok h sikerüljön!!!!
csak h biztassalak nekem az első clostis hónapomban jött most össze a kicsi, 5hetes vagyok. pco-s vagyok. nagyon jó kis szer, drukkolok h sikerüljön:)
köszönöm, nagyon aranyos vagy! Visszaadtad nekem a rememényt:P Szedem is szorgalmasan:D
Boldog babavárást kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!